Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 6

mary_07 spune:
Felicitari Iulia!!!!Refacere rapida si mult laptic
Se vorbea zilele trecute despre botez..noi il avem programat pe 27 sept,de azi in 2 sapt
Mamici de dovlecei proaspat nascuti,ai vostri fac kk dupa fiecare masa? Razvi face numai dupa 2-3 mese...e bine?
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
![]() MangaGirl ![]() ![]() ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI ![]() |

----------------------------------------------
Alexandra

Bbelusa cea iubita

alex25 spune:
Siiii, saa le scoatem la incazire!HAPPY_UKA
Alexandra 37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt

MangaGirl spune:
ionika La Multi Ani, piciului!
selen ursulica ta e mortalaaaaa. frumoasa si smecheroasa. stia ea iulika ce stia!
MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI

liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Mamici de dovlecei proaspat nascuti,ai vostri fac kk dupa fiecare masa? Razvi face numai dupa 2-3 mese...e bine? |
In general un bebe face kk dupa fiecare masa doar daca este alptat exclusiv. Dar daca papa formula atunci este de asteptat sa faca mai rar. Multi bebelusi de la formula chiar se constipa.
Liliana,

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

alex25 spune:
Fetele, eu ma bag la ptr ca nu ma simt in forma deloc, nu stiu de ce dar seara vad ca nu imi mai prieste nimic.
Va pup si noapte buna.
Alexandra 37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt

liliac1 spune:
ionika La multi Ani nazdravanului tau! Asteptam pozici.
N-ai idee ce mult te "invidiez" ca aveti curte. Normal ca petrecerea a fost de nota 15! Un cadou de la noi
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Ioanna81 spune:
am atipit un picut ca de doua nopti am niste insomnii teribile
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Te-a mai pus pana acum la monitorizare, ca pe mine nu, si mi se pare aiurea. ![]() |

nu stiu de ce m/a pus la monitor... cand mi-a facut ecografia dimineata bebe dormea si avea si BCF 120. a zis ca vrea sa vada exact cum bate inimioara... avea intre 115 si 148 de batai si a zis ca e bine! mai multe nu stiu nici eu!
in orice caz pana in 18 cand pleaca ea vreau sa nasc si va spun la ce am asistat azi:
intra in camera de garda o doamna care zice: am contractii regulate la 5 minute, mi s-a rupt apa! am dedus ca medicul ei nu era disponibil. evident, nu s-a uitat nimeni la ea. toti si-au terminat de vazut pacientii din dotare si dupa aceea au consultat-o si au si internat-o de altfel.
plus ca medicul la care vrea sa ma lase arata de parca a facut medicina veterinara la fara frecventa si nu-mi place de el nici cu zahar adaugat! mai bine nasc acasa cu baba de la 1...
Ioana

AMR 8 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots