Moare Spathiphyllum-ul!!!

Moare Spathiphyllum-ul!!! | Autor: Yourlady

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am postat bine subiectul...dar cred ca sunt si in criza de timp. Imi moare floarea preferata, spathiphillum-ul si nu stiu ce sa-i fac. In fiecare zi se vestejesc frunzele si se ingalbenesc. La inceput le-am taiat pe cele afectate, ma gandeam ca poate sunt prea dese frunzele. Nu cred ca ar fi din cauza ca nu le-am udat la timp. De obicei, daca se intampla asa, se pleosteau putin frunzele, dar isi reveneau imediat cand le udam si nu erau consecinte negative. Insa acum, arata in ultimul hal.....mai am doar cateva frunze sanatoase...restul se ingalbenesc si se pleostesc pe zi ce trece. Acum 2-3 saptamanai chiar scosese 3 flori....nici n-au apucat sa infloreasca la maxim. Sper sa primesc vreun sfat de la voi ca nu as vrea s-o pierd, mai ales ca am primit-o cadou acum 2 ani de ziua mea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie mi-a murit una cind am udat-o prea mult

am salvat jumatate din ea transplatind-o in alt ghiveci.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Al meu nu mai infloreste!
Ce sa-i fac?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pamintul l-ai schimbat sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yourlady spune:

pamantul l-am schimbat anul trecut. azi am incercat sa rupt o frunza uscata si a iesit cu totu cu radacina....putrezita. le-am analizat mai atent si am mai gasit cateva putrede. le-am indepartat si sper sa-si revina cele care nu au fost ink afectate. daca maine le gasesc ingalbenite si pe astea...nu stiu ce sa-i mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Domle...pai de acum un an pina acum probabil ca mai trebuia schimbat pamintul...si depinde si de care pamint...nu merge asa orice.
Poate ghiveciul nu este bine dimensionat cu floarea...poate ca nu ai pus apa cind trebuie...nu este asa simplu de dat un verdict.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ai tinut-o cumva in soare direct? Ca si asta e o cauza.
Are daunatori?

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput