Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cris, haide, mai, Iris si Roxana oricum participa asa, de dragul participarii, ca doar ele sunt micute.
Oricum, mi-a placut ce i-ai raspuns lui Andrei.

In legatura cu colajul, sa inteleg ca toate minunile pe care le-am adunat trebuie sa le lipim pe o coala de hartie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

felicitari liliacule ! sa iti traiasca bebedoiu` sa fie sanatos si tie recuperare rapida !!
am inteles bine ? ai nascut natural ?daca da, inca o data felicitari pt curaj !!
scuze de caligraie dar sunt cu iris in brate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anco, Liliacu zice ca la Galati nu s-a inventat epidurala si din cate povesteau si fetele de la odiseea Erikai, nici prin alte orase din provincie nu s-a prea inventat... Deci a nascut naturel de naturel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Felicitari castigatorilor la concurs!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gata, am afisat castigatorii.
primii trei, si punctajele obtinute.
n-am avut decat un singur "observator", pe raducul irinucai, asteptam impresiile de la vot.

voi incerca sa fac o "grupa mica" la urmatorul concurs, daca participa si raluca, si am mai gasit cred o fetita tot de 4 ani. asa nu vor mai favoriza nazdravanii nostri pe nimeni pe motiv de varsta.
daca nu, le mai lasam... ca doar nu putem sa facem concurs in 2 .

cu toate astea, iris s-a distrat. i-a placut si sa puna note, si sa urmeze cerintele.

dana, ideea cu colajul e sa le asamblezi teoretic intr-o forma identificabila. o casa, un animal, un pom, sau macar un amalgam placut ochiului.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani

Mergi la inceput

Felicitari castigatorilor! Au meritat pe deplin primele locuri. Oricum, a fost punctaj strans si asta inseamna ca sunt mai multi nazdravani cu sanse la podium.

Cris, mersi de informatii. Sper sa ne descurcam.
Este SUPERBA diploma de participare. Multumim .

In privinta mandrelor mici, nu-i niciun bai. Daca se face o grupa mica, bine. Daca nu, oricum ele nu se supara. Cel putin Roxana e interesata sa participe si ea odata cu Oana. Atata tot. Dar eu incercam sa le "scuz" pozitia in clasament.

Apropo de epidurala, la Buzau ai parte de ea doar daca ti-o cumperi tu si vii cu tot ce ai nevoie in bagaj.
Ce e bine la Buzau este ca a inceput construirea unei maternitati noi, pe 5 nivele, moderna (zic ei).

Mergi la inceput

P.S.
Poate la etapa a doua avem mai multi participanti.
Sasha?
Printesele Iulianei?
Cei doi Raduci si Raluca?
Miruna si Irinuca mica?
Horia?
Daria?
Sara?
....

Mergi la inceput

dana, si eu mi-as dori sa fie mai multi participanti... de la noi cel putin . si mai ales sa scrie fiecare ceva despre el. andrei a inceput sa-i asocieze, numele, imaginea, cu preferintele.
in top e alex-calin, ca-si chinuie fratiorul mai mic. si cere si el voie s-o chinuie pe iris "oficial".

oricum, daca facem grupa mica cu 4 participanti, o sa fie toata lumea fericita. premiul I, II, III si mentiune .

merci pentru laude, nu stiu cat am reusit cu diploma, dar am incercat sa fie "altfel", si in ton cu concursul.

si in incheiere... un raspuns de la lili... <cum te simti?> <...taiata, obosita dar fericita!>.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Prin praf, var etc, gasim ceva timp sa uram si noi felicitari castigatorilor la concurs! - Doamne ce ma enerveaza reclama asta de la Milka...

Noi nu am citit nimic despre cum isi chinuie unii fratii mai mici...

Mergi la inceput

va recomand g-crome, se pare ca scap de reclamele care va enerveaza... si anka se plangea de una, io nu vad nimic .

carmen, mai aveti?

eu is disperata, trb sa gasesc in casa o codita de dinozaur roz. a pierdut-o fi-mea, abia a plecat la gradi, cum sa-si lase ea "copilu" in cuib fara coada? sa mentionez ca respectiva coada are 1,5 cm? si nu dau de ea?
iar marmota mea mica NU UITA. trb la 4 sa ma prezint la gradi cu coada in dinti...

Cristina

Mergi la inceput