Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)
Raspunsuri - Pagina 20
dana_ene spune:
Cris, haide, mai, Iris si Roxana oricum participa asa, de dragul participarii, ca doar ele sunt micute.
Oricum, mi-a placut ce i-ai raspuns lui Andrei.
In legatura cu colajul, sa inteleg ca toate minunile pe care le-am adunat trebuie sa le lipim pe o coala de hartie?
Sasha.p spune:
felicitari liliacule ! sa iti traiasca bebedoiu` sa fie sanatos si tie recuperare rapida !!
am inteles bine ? ai nascut natural ?daca da, inca o data felicitari pt curaj !!
scuze de caligraie dar sunt cu iris in brate ...
ankalaura spune:
Anco, Liliacu zice ca la Galati nu s-a inventat epidurala si din cate povesteau si fetele de la odiseea Erikai, nici prin alte orase din provincie nu s-a prea inventat...
Deci a nascut naturel de naturel...
mihaela_s spune:
Felicitari castigatorilor la concurs! 

fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
gata, am afisat castigatorii.
primii trei, si punctajele obtinute.
n-am avut decat un singur "observator", pe raducul irinucai, asteptam impresiile de la vot.
voi incerca sa fac o "grupa mica" la urmatorul concurs, daca participa si raluca, si am mai gasit cred o fetita tot de 4 ani. asa nu vor mai favoriza nazdravanii nostri pe nimeni pe motiv de varsta.
daca nu, le mai lasam... ca doar nu putem sa facem concurs in 2
.
cu toate astea, iris s-a distrat. i-a placut si sa puna note, si sa urmeze cerintele.
dana, ideea cu colajul e sa le asamblezi teoretic intr-o forma identificabila. o casa, un animal, un pom, sau macar un amalgam placut ochiului.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
dana_ene spune:
Felicitari castigatorilor!
Au meritat pe deplin primele locuri. Oricum, a fost punctaj strans si asta inseamna ca sunt mai multi nazdravani cu sanse la podium.
Cris, mersi de informatii. Sper sa ne descurcam.
Este SUPERBA diploma de participare. Multumim
.
In privinta mandrelor mici, nu-i niciun bai. Daca se face o grupa mica, bine. Daca nu, oricum ele nu se supara. Cel putin Roxana e interesata sa participe si ea odata cu Oana. Atata tot. Dar eu incercam sa le "scuz" pozitia in clasament. ![]()
Apropo de epidurala, la Buzau ai parte de ea doar daca ti-o cumperi tu si vii cu tot ce ai nevoie in bagaj.
Ce e bine la Buzau este ca a inceput construirea unei maternitati noi, pe 5 nivele, moderna (zic ei).
dana_ene spune:
P.S.
Poate la etapa a doua avem mai multi participanti.
Sasha?
Printesele Iulianei?
Cei doi Raduci si Raluca?
Miruna si Irinuca mica?
Horia?
Daria?
Sara?
....
cristinamh spune:
dana, si eu mi-as dori sa fie mai multi participanti... de la noi cel putin
. si mai ales sa scrie fiecare ceva despre el. andrei a inceput sa-i asocieze, numele, imaginea, cu preferintele.
in top e alex-calin, ca-si chinuie fratiorul mai mic. si cere si el voie s-o chinuie pe iris "oficial".
oricum, daca facem grupa mica cu 4 participanti, o sa fie toata lumea fericita. premiul I, II, III si mentiune
.
merci pentru laude, nu stiu cat am reusit cu diploma, dar am incercat sa fie "altfel", si in ton cu concursul.
si in incheiere... un raspuns de la lili... <cum te simti?> <...taiata, obosita dar fericita!>.
Cristina
l_carmen2003 spune:
Prin praf, var etc, gasim ceva timp sa uram si noi felicitari castigatorilor la concurs! - Doamne ce ma enerveaza reclama asta de la Milka...
Noi nu am citit nimic despre cum isi chinuie unii fratii mai mici...
cristinamh spune:
va recomand g-crome, se pare ca scap de reclamele care va enerveaza... si anka se plangea de una, io nu vad nimic
.
carmen, mai aveti?
eu is disperata, trb sa gasesc in casa o codita de dinozaur roz. a pierdut-o fi-mea, abia a plecat la gradi, cum sa-si lase ea "copilu" in cuib fara coada? sa mentionez ca respectiva coada are 1,5 cm? si nu dau de ea?
iar marmota mea mica NU UITA. trb la 4 sa ma prezint la gradi cu coada in dinti...
Cristina