Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nu gasesc,CATE ORE DIN 24 TREBUIE SA DOARMA UN COPIL DE 1 AN SI JUMA??

Naty,Doamne ajuta sa gasesti omul potrivit.
Mimo,ce ghinion si pe Teo cu controlorii,mama lor!Dar,asta sa ramana ghinionul.
Pupici tuturor.Sunt chemata iar.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, http://www. parinti .com/modules.php?name=News&file=article&sid=105

Edit:

http://www.babycentre.co.uk/baby/sleep/sleepneeded/

Edit 2: al doilea link era 90% vomitiv, l-am sters!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor, intru putin sa va salut, sa urez la mult ani Alinei , sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa, sa urez succes in primul rand bobocilor si apoi scolarilor . Am inceput si noi azi clasa a doua si sunt deja necajita ca invatatoarea lor a plecat la o alta scoala ( particulara) si ei deocamdata sunt cu un pedagog pana la venirea altcuiva.
Azi Becca este cu soacra mea care este de servici in urmatoarele 2 saptamani si fiind prima zi in care sta cu ea sunt stresata si sun intruna acasa. Pana acum lucrurile au decurs oarecum ok, sa vad cum e pana diseara...

Am citit tot, am vazut poze, mi-e dor de voi, dar poate o sa-mi fac timp sa mai intru din cand in cand printre picaturi ....

Ariel, drum bun si distractie placuta in vacanta.

Naty, sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela off nu stiu ce sa zic cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu un medic

aricel spor la bagajeala

naty doamne ajuta sa fie bona cea mai buna pentru iulia

pucca tu ce stai dupa canapea?

zozelici cu sclipici tu nu mai zici nimic?

mimo si eu m-am plans de gramusorul de liniste pe care il mai aveam..a inceput si andru sa deschida usile actionand clantele,urca scarile din casa tinandu-se de perete sau calorifer ,a cobarat scarile cu poponeata in sus,eu eram la bucatarie sa-i iau un biberon si el pe holul mare in casa,ne despart 3 trepte si un holulet mic...nu au trecut 10 secunde ca m-am trezit cu el langa mine...ups am simtit ca-mi sta inima ...,in alta zi a deschis usa de la iesire si a fugit afara in ciorapi unde si aici a coborat 2 trepte si pe astea din piciore fara sa se puna cu poponeata in sus...nu mai sta absolut deloc...daca il las in camera lui pentru cateva momente deschide usa si hop pe hol strigand dupa mine..nu stiu ce sa-i mai fac,isi baga nasul peste tot ,chiar acum am adunat toate medicamentele din casa si le-ma incuiat ca tare imi e frica sa nu inchita ceva...doamne fereste chiar aseara am avut parte de un accident ...am calcat 2 camasi si am lasat fierul de calcat in dormitorul nostru,andru era cu soacra mea in dormitorul ei,eu am plecat la bucatarie sa pregatesc biberonul si cand aud tipete..a pus manuta pe fierul incins,soacra mea nu a fost atenta ,catalin era in camera dar se imbraca sa plece la o nunta cu soacra miu'...m-am certat si cu al meu ,ca a sarit tot cu gura pe mine ca nu am pus fierul la locul lui..in puii mei dar eu eram cu andru..in fine asa ca le-am enumerat tot ce ii poat face rau lui andru,de n-ori le-am zis sa fie ATENTI ,sa fie ATENTI dar parca nu-s frate .imi e f frica cand nu o sa mai fiu langa el...am vorbit cu catalin ca eu vreau sa-l duc la gradi asa il stiu in siguranta si asta am sa fac...stiu ca nu ii vrea raul dar ce sa fac eu daca ea nu e atenta,trebuie sa previna nu sa astepte sa vada ce face andru...si nici sa stea cu gura pe el"nu e voie nu e voie..ii repeta " nu e voie "de mii de ori.."off

tuchi ti-am vazut mancatorul de paine si bautorul de beuturica si si ilincuta frumoasa

nicoleta da' ce repede ai scos tu pozicile...vroiam sa le vad azi..pls poti sa le mai pui o data?

clau si multa bafta lui razvanel in clasa a 2 a...te cred ac esti stresata ...eu sunt stresat daca il las cateva minute dar mai mult...daca ar putea si mama mea sa ma ajute mai mult ce bine ar fi ca in ea am mai multa incredere ,stie cum sa se comporte cu copii,stie de ce obstacole sa-l fereasca,a avut grija si de alex ,plus ca a avut contact cu copii mai des ...soacra mea nu prea a avut grija de copii, cata si dana au fost crescuti de bunici,cand au venit acasa erau deja mari isi purtau singuri de grija...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, conform link-ului Olgutzei, Iulia doarme fix cate ore trebuie...Insa, Stela, ziua avem fix aceleasi probleme. Eu am renuntat sa ma mai lupt pt ca in final tot adoarme, chit ca tine steagul sus pana ii cade capul. Dar e clar ca, cu cat o pisez mai mult sa se culce cu atata nu vrea. Nu mi se pare insa o idee buna deloc sa o scoti afara cand e cazul sa se culce pt ca SIGUR nu se va mai culca, afara pt ei e MULT prea interesant...Nu, o tii in camera respectiva, sa se invarta, sa se joace, sa se ameteasca pana se plictiseste si se culca. Alta sugestie ar fi sa nu-i mai traga socrela jaluzelele dimineata si daca s-a trezit la 7 sa ramana treaza-stiiiiuuu, pt cine o ingrijeste e destul de obositor si greu, o traiesc pe pielea mea zilnic; DAR, garantat se va obosi mai repede si obligatoriu va adormi la pranz, dupa atatea ore; consecinta va fi ca se va culca seara mai devreme si, tot asa...Na, eu o tin pe-a mea cu teoria culcatului devreme seara si trezitului devreme dimineata, f incomod pt adulti dar ff sanatos pt copii...
Ramo, in cazul tau gradi e o solutie buna-se imbolnaveste, sta cu socrela dar daca ai sansa sa nu se imbolnaveasca, iti garantez ca-i va fi f bine in colectivitate, mult mai bine decat acasa cu cineva insuficient de atenta la el...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

da naty si eu cred si simt la fel...cea mai buna alegere e gradinita ,chiar daca este doar pana la ora 12 dar atunci vine acasa ,mananca si se culca pana o sa vin eu de la munca...nu stiu intr-un fel incerc sa o inteleg ca e f stresata,cu serviciul,cu bunicii de la tara,cu multele probleme pe care le-am avut in ultimul timp dar in acelasi timp nu pot sa o inteleg pentru ca e vorba de un copil ,un copil care nu stie ce inseamna
"pericol"...imi este cel mai frica de medicamente(pe care le gasesti pe unde nici nu te gandesti dar acu'le-am incuiat fir-ar mama lor ca-n viata mea nu am vazut atatea medicamente intr-o casa...),de cutite ca le lasa pe masa,pe marginea mesei si andru se catara,cu mine era cand a pus mana pe un cutit si atunci i-am atentionat dar DEGEABA...imi e frica de arsuri,de aragaz si tot ce se fierbe pe aragaz..eu de exemplu cand fac mancare niciodata nu fierb mancarea pe ochiurile din marginea aragazului ci tot timpul pe cele din spate ..pt ca doamne fereste raul vine atat de repede ...mi se poate intampla si mie intr-un moment f scurt de neatentie asa ca mai bine previn ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cu somnul, Slava Domnului suntem ok si noi, seara se culca in jur de 21.30 iar dimineata la maxim 8 este in picioare. La 10.30 iese afara pana la 12.30. La 13 mananca, iar la 13.30, maxim 14 doarme lemn , dar tot asa tragem rulourile total, liniste deplina, isi bea biberonul si mama sau soacra (dupa caz) trebuie sa stea langa ea pana adoarme. Doarme 2 ore, 2 ore si jumatate, depinde. La 17 iarasi afara pana in jur de 19, la 21 baita intotdeauna si iar somnic la 21.30. Intotdeauna dureaza maxim 15 minute pana adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Credeam ca nu mi-a salvat mesajul...ma ofticam..ca si-asa am scris telegrafic, nu m-a vazut nimeni

Am vazut ca a povestit Simo de scoala, acum astept cu nerabdare sa vina de la eco

Naty, ma bucur ca s-a rezolvat cu bona, bravo de 100 de ori! Deci salariul bonei il platesti direct la firma? misto chestie! si cat e salariul pana la urma, daca poti sa spui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Credeam ca nu mi-a salvat mesajul...ma ofticam..ca si-asa am scris telegrafic, nu m-a vazut nimeni
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Pai ce sa zic eu de exemplu de zacusca soro, eu puturoasa puturoaselor care anul asta nici ardei n-am copt vreodata Mesajele tale ma inhiba din prima

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
am ajuns mai devreme azi cu juma#539; de ora!

In primul rand, LA MULTI ANI, URSULICA!
Sa fii sanatoasa si iubita, mereu fericita cu baietii tai!

Despre mine.....sunt trista pentru ca nu m-am dus dimineata la gradi cu Ilinca.
Ce-i drept ca am dus-o de miercuri , n-a fost tocmai prima zi insa....tot sunt trista si mi-am promis ca e ultima data.
Cat am fost eleva niciodata parintii mei n-au fost cu mine nici la deschiderea si nici la inchiderea anului scolar pentru erau la scolile lor cu elevii lor.
In clasa intai cred ca a fost sora mea cu mine, si de vreo doua ori bunica la premiu si-atat.

Gata, m-am vaitat, am tremurat nitel cu Alifantis.

In al doilea rand sunt indragostita....de Sebi!
Nu stiu de ce-l iubesc asa de tare si de mult in ultimul timp, dar il iubesc!
Chiar daca are socoteala mica, eu tot il iubesc!

Scrisoare sunt incapabila sa fac, evident ca asta nu mai surprinde pe nimeni....

Stela, nu te raporta la zile in care NU ati fost acasa la voi!
Pentru ei, la varsta asta, cel mai important este sa aiba ritualul respectat, pentru ca asa se simt in siguranta.
Unii se adapteaza la schimbari( gen dormit in alta casa), altii nu.

respecta acelasi ritual zilnic, nu-i mai da laptele in somn dimineata, poate o sa mearga mai bine asa.
te cred ca esti epuizata, dar cred ca cu cat esti mai strsata si mai preocupata de ora somnului cu atat va fi mai rau!
( v-am mai povestit eu ca am patit-o cu Ilinca!)

Naty, succes cu bona.
O sa fie bine!

Simo, nu mai rade ca o sa fie fata!
Clau, cam neplacuta situatia cu Razvanel, poate gasesc repede pe cineva potrivit!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput