Puiuti de Randunici 2008!! (309)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stefu meu gata, nu mai vrea iar in patut, dar doarme perfect in patul mare de cateva zile, si la pranz si seara, si adoarme singur cu bibele lui.
Azi ne-am trezit la 10! toata lumea
Seara s-a culcat la 10 jumate, plus vreo 15 minute pana a baut laptele si a adormit...iar la pranz mereu se culca la ora 15 si doarme pana la 6 sau 6 jumate!

Mimo, te invit pe la mine la o zacusca si la un gogosar umplut , vii?

Bai, sora-mea a facut azi 40 de saptamni si bebelina nu da nici un semn sa iasa , maine se duce la spital sa vada ce si cum...o sun in fiecare zi si o intreb daca n-are si ea o treaba n alta parte si toata ziua smotruieste si face mancare si nimic, frate!
Scot o prafuita pentru ea, sa vina mai repede Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ura, am primit o veste despre o fetita ce-o sa vina pe lume la anul!
Poate o sa-i fiu nasica, nu stiu inca, dar am sperante!

Si nu e a lui Simo, dar cred ca daca prima veste a fost cu fata si urmatoarea sa fie tot cu fata!

Asa...

Bubule, pai nu-i povestesti sorellei de cum si ce-a facut Sovi sa-si induca nasterea???
Bagam pentru Ioana!

Ramonica, nu mai fi suparata!
Eu cred ca accidente se pot intampla mereu, ideea e ca atat timp cat tu eswti acasa cu el o sa fii mereu responsabila pentru ceea ce i se intampla( impreuna cu sotul ovcors!)
Daca mai lasi fierul unde nu ttrebuie, striga tare si anunta, nu te baza pe spiritul de observatie al barbatului sau al soacrei bolnave!
Da-i un pupic lui Andru sa ii treaca arsura!

Mimo, dupa cum spuneam, pe mine nu m-a dus nimeni la scoala niciodata, dar si sa ma fi dus mama cand aveam 16 ani...valeu, ce rusine mi-ar fi fost!
Na, dar eu nu eram prietena cu mama la varsta aceea!

Catalina, mami de Ilinca si Sebastian

Mergi la inceput

am pierdut un mesaj in neant....
unde si cum gasesc drafturile???

Mergi la inceput

Tuchi, ba daaa, i-am povestit!! Eu pe Vlad la fix 40 de sapt l-am nasct, iar pe Stef la fix 39.

Ramo, asa e, da o strigare, la fel fac si eu, spun: vezi ca e fierul in priza, ai grija la nu stiu ce...eu dupa ce calc, pun fierul sus pe mobila pana se raceste si apoi in balcon. L-am gasit o data pe Stef calcand in balcon gresia , era fierul rece, normal. La fel fac si eu cu oalele pe aragaz...
Si mai ales, cred ca v-ammai spus!
NU lasati sticle de domestos si alte chestii de curatat, orice sticle, in baie sau in masca de la chiuveta!!!

Mergi la inceput

mi-a venit melita de la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

sunt varza, fara teme facute

da' zic si eu felicitari randunicilor cu puisori la scoala

am prins discutia cu (ne)somnul

parca am 2 copii, seara adoarme in 2 minute cel mai des, rar se revolta si ma tine si 30 min. dupa baita, ii dau lapticul si-l pun in pat, stau langa el (in liniste si intuneric) pana atipeste si apoi ies din camera. pana aici ca la carte. inainte de culcarea noastra, a adultulor, il iau in brate si-l basculez la ai mei in pat. se trezeste des, si asa e singura forma in care dormim cu totii noaptea.na, am zis ca n-o sa-mi culc copilul cu mine in pat, nici nu-l culc, il culc cu ai mei in pat.

ziua, nu vrea sa adoarna cuminte, cumne-ar place noua. dar nici nu-l las in voia lui, ca mi s-a fixat ca e important sa doarma, cat se poate la ore exacte. oricum altfel nu ne mai intelegem cu el
asa ca de regula ziua il adormim in leagan sau in brate, ca el cred ca nu s-ar culca veci!

are inca 2 somnicuri ziua (nu merge altfel cu el, am incercat), de cate 45 minute-2 ore. variaza foarte mult

seara adoarme pe la 10 si dimineata se trezeste intre 7 si 8.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu,tuchita stia toata lumea ca fierul era incins..tocmai terminasem de calcat deci cred ca daca era putina atentie nu se intampla...nu stiu ar fi multe de spus dar nu mai intru in detalii...cert e ca a fost si vina mea ca nu l-am pus undeva unde sa nu aiba acces andru dar si vina lor ca nu au fost atenti...sunt constienta ca accidente se pot intampla dar ...tot timpul exista un dar pentru mine cand e vorba de "atentia soacra'mi"..in fine nu mai zic nimic...asa cum i-am zis si nataliei sunt multe care o macina,o streseaza si poate si astea o fac sa fie asa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu scot si eu prafuitele pt sora ta

simo are bobite sau nu are?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Mama, ce-i plac lui Stef iaurtelele yoplait de la tnuva, in special cu capsuni si mere , pofticiosu' de el . Deci si-a papat iaurtul, vreo 3 cartofi prajiti de la mine si juma de banana La pranz un castron mare cu supa de pui si 2 galusti , am dat toate legumele pe razatoarea mica si a iesit buna rau supica, n-am mai pasat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

remember me?..:)

...hop si noi acasa din concediul tero-draguto-interesanto-ciudat.., am ajuns aseara...nu-s deloc in forma buna, de data asta nu am mai avut parte de o vacanta asa minunata, am avut vreme nasoala vreo 6 zile, Mufa a mancat ok primele 3 zile, apoi aproape de greva iar,2-3 dumicati si gata, somn, mai mult nu decat da, ca tot am citit ultima pagina si vad ca vorbeati despre asta...ziua dormea, 1-2 ore, dar noaptea..jale mare, doar 3 nopti a dormit fara treziri, pana la 6,30...aseara fiind cea de-a treia, s-a trezit azi la 7,30, poate ca dupa drum...ar fi multeeee de pove..ca si datile trecute, cat a fost vreme de plaja, copilul a fost extaziat de apa, plaja...mai nasol cand nu a mai fost vreme buna, se plictisea grupa mare, nervi ca nu-l las la scari sa coboare pe plaja, sa intre in apa etc..
Drumul a fost chiar ok, si la dus, noaptea, si la intors, pe zi! culmea, a dormit ieri pe drum de doua ori, o data o ora, a doua oara 2 ore jumate! fara prea multe crize de plictiseala&so..
A, a fost ptr prima oara la discoteca! de copii, ovcors, a fost mare disctractie acolo, a dansat si aplauda intr-una! dupa aia, asa a tinut-o zilnic, cum aude muzica, sare, chiuie, aplauda, topaie, e haios tare!
Acum cateva seri, mi-a facut febra 38,5, doar o data si gata! kk mai moale a fost la ordinea zilei, caci a decis copilul sa faca o cura de struguri, cred ca manca cate un ciorchine mare zilnic!! buni si aia, decat nimic, nu?..
Prima jumatate a vacantei a fost chiar misto, cat a fost si vremea buna, reuseam sa fac abstractie de oboseala, de alergat non-stop dupa copil, de toate cele, dar odata cu vremea rea, a venit si o mare discutie intre randunoi si tata, care s-a terminat rau, au taiat orice legatura unul cu altul...cred ca era inevitabil, intr-un final tot se intampla, dar a fost cam naspa, mai ales momentul!asa ca-s in butoi...nu ne mai mutam, trebuie sa izolam aici apartamentul, si sa vedem cum mai castigam ceva spatiu..asta e..viata merge inainte, sanatosi sa fim!

nu mai stiu ce sa va zic, sunt tare obosita, daca-mi mai amintesc ceva, va mai pove eu...
pls, cine are timp, spuneti-mi si mie 2 vorbe despre Blanka si Sovi, au nascut deja cred, sper ca-s bine, poze ceva?..si restul gravidoaselor, cum sunteti? Clodute cum mai e si ea cu copii?
In rest, sper ca toate randunicile si puii din dotare sunt sanatosi, mancaciosi, dormiciosi si voiosi!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput