Puiuti de Randunici 2008!! (309)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo27 spune:
Multumesc de felicitari!
Ariel,sigur pe una din nurori o va chema Teodora
.pe celelalte,nu stiu![]()
Luny
,bine ai revenit acasa.Imi pare rau de problemele cu tata si cu somnicul lui Mufa...
Nume nu avem ....nici nu stim,e greu sa alegi nume pt bebe3
!
Avem o poza tare exemplificativa cu putzi cum pluteste prin aer,am ras la greu
!Si bebe are 250 de grame,eu am zis ca-i cat un iaurt iar dr si asistenta au inceput sa rada
!E f bine si colul,dr mi-a zis ca e multumit de cum decurge totul.Doamne ajuta in continuare!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Miha, sa fie cum vrei tu! Si proiecte, si casa si bani si bb2!
Mihutza, Valentina va
acesc!
Chiar ca plec pentru ca incepe Anatomia lui Grey!
Noapte buna!!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
natynic spune:
Vali, stiu ca te-ai culcat, dar intrebare pt maine, ca mie mi-a scapat: de ce Luca/Mihnea? Cand te hotarasti?![]()
Simo, spuneti-i Valentin!
Ma duc si eu la culcare...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Naty,pai eu as vrea sa fie ceva in legatura cu David si Samuel,poate inca un prooroc
!Inca nici nu am inceput sa caut desi avem o carte tare mare cu numele de botez si insemnatatea lui...oricum,cel care decide e David
!Ca doar el e fratele cel mare
.
Noapte buna
Simo
cu
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mihatp spune:
simo
, sanatos sa fie, ca numele sigur va fi perfect daca il alege fratiorul mai mare
de job, maine aflu mai multe, la 12 e sedinta pe proiect si aflu detaliile. sunt chiar nerabdatoare
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
ramo_cata spune:
mare pentru soacra cu 3 nurori...la batranete o sa fii o rasfatata
naty m-am gandit si la asta..in fine eu o sa incerc sa-i fac sa inteleaga ca mai sunt cateva luni
si nu o sa mai fiu eu cea care are grija de andru si trebuie sa previna tot ce inseamna rau pt el,sa fie atenti etc...
luny bine ai revenit
naspa ca ati avut parte de discutii ..eu am zis ca nu o sa plec in concediu nici cu ai mei nici cu ai lui catalin...ei sunt in varsta ,au alte obiceiuri si sigur ar aparea discutii..cu somnul nu stiu ce sa-ti zic,andru doarme f bine noaptea...de la ora 22-22.30 pana dimineata la ora 6-7 cand isi bea lapticul apoi iar somn pana la ora 9....
mihap multa bafta la jobul 2
esti f curajoasa
valentina mie imi place mai mult luca
tuchi sincer nici eu nu inteleg cam ce frizura vrea sotiorul tau

mai eu folosesc google chrome si merge ff bine....
noi am fost la bunica lui cata la spital..maine o externeaza ,si-a revenit cat de cat psihic,adica poti vorbi cu ea dar este paralizata pe partea stanga....nu stiu ce vom face ca ea vrea sa mearga la tara dar acolo nu avem cum sa o ajutam...aici am putea sa -i angajam o femeie sa aiba grija de ea dar ce sa facem cu tataie ca el in ruptul capului nu vrea sa-si lase casa singura..off ce grea e batranetea...
va
si va dorsc noapte buna
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Simooo, cum ma baiat?
Pai asa ne-a fost vorba?
Baiat sa fie atunci,sa fie sanatos, sa aiba har si sarm si sa fie "un domn"! Solomon e bine?
Tuchi, ce de mesajeee
Yeey, mi-a placut mult tuchismul cu tunsoarea nicicum
Eu cred ca omu' vrea sa va tundeti "in scari", filat ...a, ce zici? sunt desteapta? ![]()
Iar de baiat te cred ca esti indragostita , mai ales ca e dragoste impartasita
De Ili pot sa ma indragostesc eu? 
Ursuleata, mi s-a uscat gatul fata cat am asteptat o sampanie , o bere, un rachiu ceva...orice
Si tu nimic! Pariu ca iar "dai" karaoke fara noi 
Valentina, cum e Matei? Cum v-ati descurcat fara Olinth? Ce face tatal tau?
La fel Ioana...ce face tatal tau? Aveti un rezultat?
Ariel, vacanta placuta, zbor frumos si aterizare lina! Ca vreme buna sigur veti avea !
Olgule, deci a pouat azi la Poiesti?
Tare
(scumpa, nora mea ) ![]()
Naty, bafta cu bona.Cand incepe?
Miha, daca poti sa le duci si are cine sa te ajute, bravo tie! Sa creasca casa mare repede si sa o umpli 
Luny, bine ai venit (inca o data)! Pacat ca s-a stricat vremea si ca barbatii din viata ta s-au "incaierat" tocmai in concediu!Presupun ca daca zic sa dormiti in camere separate (voi si Mufa) risc sa ma umplu de rosii, taman acum cand nici nu va mai mutati
Dar voi apartamentul nu-l puteti vinde? Ca fiind in casa si central, presupun ca ati lua bani frumosi pe el si v-ati putea muta mai la periferie intr-o casa mai mare. Nu puteti?
Mihu, pupa dansatoarea 
-------------------------------------------
Dudel spala jucariile la robinet si bea apa direct cu gura de la robinet. Dudel a reusit azi sa se catere pe panoul de catarat (cel ca la alpinism) de la tobogan. Dudel a invatat sa bata pas de defilare. Dudel e pe zi ce trece mai smecherel ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
ca tot zice mimo ca face dudel ...iacata zic si eu ce face andru![]()
-cand intra la baie se duce la bideu si isi spala jucariile cu care face baita
-ia hartia igienica si o duce la poponeata ca si cum s-ar sterge![]()
- azi a luat un pampers si l-a dus la poponeata...
-a luat bepanthenul si dadea cu degetelul aratator pe capacel apoi pe fata si apoi la poponeata![]()
-merge ca un mosulet
-merge cu burtica inainte
-cum aude muzica incepe sa topaie cu mana pe sus si chiuie"hi hi"
- zice po adica ploua
-cand se urca pe ceva zice"tazi" adica cazi dar el tot se urca![]()
-cand pleaca cata sau socrii zice pa pa si face cu mana f haios ..apoi ma trezesc cu el zicand "tata pa"
- incearca sa se incalte cu adidasutii ,ii pune pe varfurile degetelor si se ridica sa plece dar intre timp ii pierde apoi iar se incalca si tot asa pana se plictiseste...
-daca il intreb unde e kk sau pish imi arata
-e indragostit de mine si ma mangaie in par zicand "beeei beiii",ma strange in brate cum nimeni nu a mai facut-o pana acum...e un dragalas..iar eu ma topesc dupa el...e sufletelul meu care ma face fericita pe fiecare zi
a mama pe el de rasfatat
si gata acum chiar ca ma duc la nani...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
ramo 
mimo crezi ca nu ne-am gandit noi si sa vindem?..numa ca e exact invers de cum zici tu: e apartament intr-un bloculet mic cu 3 nivele si 2 ap pe etaj,desi e f bine facut, rezistent, din caramida cu grinzi de beton armat, dar e vechi, din '45,neizolat termic pe exterior, nezugravita scara ca-s numa babe si chiriasi la Icral, cu suprafata cat o garsoniera,nedecomandat, 4o si ceva mp..e ideal pentru un cuplu,intim si primitor, am iubit casa asta la nebunie de cand am calcat aici prima oara... e horror cand apare un copil, nu mai avem loc oricum am intoarce-o...a scazut dramatic piata, nu cred ca luam mai mult de 40.000 pe el, iar cu banii astia iau alta garsoniera, poate..sa vedem ce-o mai fi, ca cica au scremut ai mei o alta propunere, sa ma duc sa vorbesc cu ei zilele astea..
Cu dormitul in camere separate, exact asta e marea noastra problema, ca nu se poate aici, dormitorul e izolat si clar acolo trebuie sa ramana Mufa, iar noi nu avem cum sa dormim pe canapeaua aia de rahat..patul are 2 metri, nu-l pot pune in sufragerie ca nu mai avem loc nici sa respiram...mai vedem in timp, poate sa schimbam canapeaua, desi fiind de 4 ani, set cu fotoliile, e ca si noua si nu-mi convine sa renunt la ea sa bag alti bani in alta distractie, dar probabil acolo vom ajunge peste un timp..pana atunci...chin..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Matei si