Puiuti de Randunici 2008!! (309)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Sophie bea apa si o lasa pe urma sa ii cada din gura, zicand ca "poua" 

Lesinam, zau!
Tuchi, poate nu stii ca pe fiul tau il cheama "Hebi" 
. Asa ii spune "Ho-i" lui ![]()
Luny, te-am inveselit
?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Luny, bun venit! Si...pt problema cu barbatii, aia cu casa, aia cu bb2, aia cu nesomnul lui Mufa, pt toate NEVER SAY NEVER. Doar pe Bunul Dumnezeu sa nu-l uiti si sa-i spui ce te framanta si te doare.
Ramo, stii, e posibil ca stiindu-te pe tine in preajma, ceilalti sa fie mai putin atenti. Sincer, si sotul meu e asa; cand insa sta singur cu Iulia e atent in fiecare secunda la ea. Dar oricum, supararea ta ramane si e justificata. La mine cu fierul e aproape reflex conditionat, cum am terminat cum il catar sus pe undeva...
Bubu, n-ai inteles, nu platesc salariul bonei la agentie,doar le dau lor un comision in valoare de 85% din primul salar al bonei, ala stabilit cu ea, ceea ce inseamna si o garantie de 2 luni; adica daca in 2 luni nu-mi place bona si o concediez, mai pot vedea si angaja de la agentie oricate bone fara sa mai dau nimic. Pt program de 8 ore, responsabilitati exclusiv ingrijirea si menajul copilului, salariile se invart intre 800 si 1100 ron, depinde si de bone...pregatire, daca-s pensionare sau somere, zona in care locuiesc ele si respectiv tu, etc. Noi ne-am inteles pe 900.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
)Simo, felicitari!
Sa fii o soacra buna
si sa nu sfarsesti ca in poveste!![]()
Soacra-mea inca se teme....( eu sunt nora mijlocie!
)
Luny, bine ai revenit!
Chiar vroiam sa intreb de tine, ca parca ai plecat de o vesnicie!
ca si Kya de altfel!
Despre certuri, vorba fetelor, poate ca timpul le va rezolva pe toate.
Eu insa nu incetez sa ma mir de ce naiba plecati in concediu impreuna cand oricum exista o situatie conflictuala intre tatal si sotul tau.
Din punctul meu de vedere concediul cu cineva poate agrav o situatie conflictuala, mai ales cand mai sunt chestii de impartit etc...
Cu somnul lui Mufa n-am sfaturi, nu stiu, n-am experimentat..cu presupusul tot mi-am dat, insa e degeaba, ca n-am de unde sa stiu cum e situatia de fapt!
Relaxeaza-te si o sa fie mai bine!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
luny spune:
naty, tuchi
Mai, nu am intentionat sa mergem cu ai mei in concediu, ci asa s-a intamplat! ei au rezervat acolo primii, unde fusesem anul trecut impreuna, ptr ca le-a placut mult, noi aveam alte planuri, dar nu s-au legat...si cu banii pe care-i aveam, si cu recomandarea pediatrei de a sta cel putin 12 zile cu Mufa la nisip, nu ne permiteam in alta parte, iar acolo stiam ce si cum, ni s-a parut cel mai ok...cu ai mei ne vedeam saptamanal, totul era ok, nu erau semne ca vor degenera lucrurile...mai ales ca totul a fost spontan, in cateva minute, pe fond de orgolii...asa a fost sa fie...or avea toate un scop, in final...
ma doare capul...sunt singura de la ora 5,30 si nu am miscat un deget, nu am despachetat aproape nimic..la 10 vin baietii de la meci, au fost la cumnata-miu si la soacra-mea...hai sa deschi o geanta, la misto asa...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Naty, e destul de ok salariul, ma asteptam la scoruri mai mari prin agentie.
Ai grija sa stabilesti de la inceput cum e cu intarziatul( ca doar nu o sa-i platesti suplimenta fiecare 15 minute depasite, asa cum o sa fie zile cand o sa ajungi mai repede acasa!), concediile...
Stai maxim 3 zile cu ea acasa, apoi pleca treptat cate o ora-doua, sau trimite-le in parc si ramai acasa sa-ti faci treaba, si ai sa vezi ca iti dai seama daca e ok sau nu.
Las-o sa o hraneasca singura, nu ii sta in coasta...nimeni n-o sa faca asta la fel ca tine, asta-i sigur, ideea e sa stii unde trebuie sa lasi si unde trebuie sa ceri mai mult!
Si cel mai important, cum am mai tot zis, ascult-o pe Iulia!
Hai ca am eliberat tot din putzul gandirii, ma duc sa sed la TV ca o doamna obosita ce sunt!![]()
Am tuns Ilincoasa in seara asta, acelasi model mai scurt, taxo zice ca trebuie sa i-l las la spate lung si in fata scurt.....eu ii zic ca breton nu fac la copchil, el ca nu vrea breton dar sa fie lung in spate si scurt in fata

poate stiti voi ce vrea ca io nu!
A, si cica nici eu nu sunt prea grozava, ca n-am parul nici lung nici scurt si ca sunt nicicum!

Cred ca zilele astea ii fac o surpriza si cum n-am de gand sa-mi pun extensii.....sa vezi ce o sa regrete parul meu nicium!
hai ca aberez rau si n-am beut nik!
Olgutule, vineri te scot la un Cico peste drum de bloc!
Mihatp, glumesti?
Succes, sanatate si viata linistita fara somn iti doresc!
PS1 merge explorerul!
PS2 am uitat ce vroiam sa zic!
Catalina, mami de Ilinca
si Sebastian
mihatp spune:
tuchi
, m-am amuzat la faza fara somn. sper sa nu fie cazul
la unul dintre proiectele la care am scris din prietenie si senibilitate la tema (pe violenta domestica), si care a fost aprobat, am primit oferta sa lucrez pe 3 activitati, care se tin lant (cercetare, elaborare instrumente si elaborare ghid de bune practici). deci munca de birou
, pe care o pot face si in w-e. sper s-o pot duce, ca m-a tentat banetul. am putea inainta la casa
si asa m-as putea gandi la bb2 
editez ca trebuie sa "apreciez" getiletea randunoiului. a fost "tare"! noroc ca esti tare frumoasa (si desteapta
) si nu simti nevoia de incurajari.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
natynic spune:
Tuchi,
. Am discutat deja chestia cu intarziatul (asta mi-a si placut, femeia a tinut la fel ca si mine sa clarifice cat mai multe de la inceput); i-am povestit de colegul meu, tot medic, care avea bona cu al doilea serviciu si care ii pusese in vedere ca daca nu ajunge acasa pana la 16 ea pleaca si lasa copilul si ala era disperat. Mi-a zis ca unde a lucrat inainte nu numai ca nu pleca pana nu venea unul din parinti, dar nici vorba sa o faca pana nu dadea si tot raportul, ce s-a inatmplat peste zi cu copilul. Si lasa-ti parul nicicum!
Si nu fa breton la copil, nu cred ca e bine! (cand creste)
Simo, sa-ti fie sanatos si bebe 3, asta e, eu am vrut da' nu-i dupa mine, acum vorba Olgai: nume, nume, nume!!!!!
Mihatp, nici eu nu cred ca vorbesti serios!!!!
Naty
mamica
mihutza11 spune:
Naty succes cu bona! osafiebine!
Stela sunt de acord cu Naty ca daca se trezeste la 7 sa nu mai adoarma inapoi dupa aceea.. incearca asa poate functioneaza..
pe undeva mie imi da impresia ca Tea vede somnul ca o obligatie si cred ca si de aia refuza vehement sa faca nani.. ca doar e berbec..
dar seara ai incercat de exemplu asa: o pui la nani, ii dai bibe spui noapte buna si stai acolo, dar fara sa mai zici nimic, fara cantat, fara vorbit, fara becuri si liniste totala.. eu de ex din mom in care e in pat cu bibele i-am zis noapte buna si gata.. oricat ar incerca ea sa mai vb sau sa rada sau mai stiu eu ce, nu o mai bag in seama (bine oricum asta se intampla rar) - ca stie ca nani e nani, nu joaca..
noi ziua nu am tras jaluzele niciodata, adoarme fff bine asa!
Luny bine ati revenit! imi pare rau de certareala!
si ca si Tuchi voiam sa iti zic ca ma mir ca tot plecati in concedii impreuna.. eu una daca as fi fost acasa nu cred ca as fi mers cu ai mei sau soacra-mea in concedii, chit ca ma inteleg si cu ea f bine..
Simo eu eram sigura ca e ca tine!
sa fie sanatos, frumos si destept ca fratii lui!
Ariel drum bun si concediu placut!
Miha pai ce job no2? la cate aveai cu proiecte si aranjamentele, acum ce ai mai adaugat pe lista? succes oricum!
mai nu stiu ce nu va place voua in Mozilla.. eu numai asta il folosesc pt DC.. si toate tagurile deja le stiu si le scriu eu fain frumos.. plus ca daca se pierde mesajul daca dau Back il recuperez.. eu sunt pro-Mozilla pt DC.. (ps. da, nu va vad efectul de glow la numele vostru, dar nu-i bai)
Olgutz ce tare Soph!
![]()
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
natynic spune:
Miha, acum am citit explicatiile, ce sa zic, daca te tin curelele sa le duci si pe astea va fi sigur bine...
Naty
mamica
VALENTINA C spune:
Se pare ca in februarie vin doar baieti: Simo, eu si Ursuleata!![]()
[b]La multi ani, ursulico! Te[/b]-am vazut azi pe la Big!
Valentina cu
Matei si
18+ cu Luca/ Mihnea