Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
mami_alexia spune:
Mai stie cineva ceva de Elena?
Pe la 18, avea dilatarea 3 cm. De atunci nu mai stiu nimic.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
antoni spune:
eu nu am numarul ei, nu stiu nimic.dar eu zic sa nu sunam, trimite ea un mesaj cand poate! pana atunci ii tinem pumnii.oare a facut epidurala?
mami_alexia spune:
Nici eu nu am indraznit sa sun, mi-a dat ea mesaj, in jurul orei 18 dar eu l-am vazut tarziu fiindca eram la facultate. Va anunt daca imi mai scrie. Cu admiterea nu va zic acum ca ma doare capul, sunt buimaca.....Maine aflam mai cu precizie ce si cum
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Off topic (fiindca on topic e nasterea Elenei)
Meli, cum se simte Timeea?
Co, ai foarte mare dreptate, majoritatea (99%) dintre posturi cer experienta

Care experienta lipseste cu desavarsire la mine. Ca am lucrat la radio o perioada nu cred ca se pune![]()
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
magdutza24 spune:
salutare
ALEXANDRA bine ai venit pe lume sa le aduci numai bucurii parintilo
Elenutza
NAstere usoara daca nu ai nascut inca si daca gata o tii pe IULIA in brate sa te bucuri de ea si sa ti aduca numai bucurii
Eu sunt bine am terminat cu licenta a fost f bine. Multumesc de incurajari
voi pune cateva poze sa ne vedeti,am fost cateva zile la mare ptr ca am avut o nunta acolo.
va pup si va tin la curent,apropo am prins buchetul
mami_alexia spune:
Oare a nascut Elena? Alex, Ioana nu stiti nimic?
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Sunt singura aici
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
Victo spune:
gata Elena? a venit minunea?
eu imi aduc si acum aminte ca dupa ce am nascut am incercat sa ii scriu mesaj Deliei, insa eram asa de ametita ca efectiv nu-l puteam finaliza si trimiteam aiurea, mesaje incepute :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Eu cred ca e un travaliu mai lung, de vreme ce nu stim inca nimic.
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
OanaAlina spune:
ELENA - NASTERE USOARA! si o Iulia sanatoasa, papacioasa si perfecta! asteptam vesti buune!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)