Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENA - NASTERE USOARA! si o Iulia sanatoasa, papacioasa si perfecta! asteptam vesti buune!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sunt si eu,mai bag un ochi...sa vad daca nu a nascut Elenuta.sa speram ca e bine si ca n-are dureri mari.Cu siguranta ne va trimite mesaj cand se va naste Iulia.Cred ca niciuna dintre noi nu indrazneste sa o sune sau ceva,dar nici nu cred ca e momentul.

Magda super ca ai prins buchetul.Cine stie...

Ce emotionata trebuie sa fie Elenuta...imi amintesc cand am nascut-o pe Bea...si ma tot gandesc la ingerasul meu,cum ar fi fost...Oricum sunt sigura ca Dumnezeu stie ce face,totul pe lumea asta are un rost...Si nu pot fi toate roz si frumoase...Gata,am terminat cu lacrimile...Sa ne bucuram ca naste Elenuta!!!Parca ieri ne anunta ca e gravida,nu???Ce trece vremea asta!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

oare ce face Elena?sper sa fi scapat odata, mai ales cu Muresan, na, eu am retineri cu el, scuze...sper sa-si tina printesa deja in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

NU stiu nici eu nimica de ea,cu toate ca vb destul de des la telefon...nu indraznesc nici mesaj sa/i scriu.ne v/a anunta ea pe careva maine dim,sa speram ca v/a naste usor si repede.

EU imi aduc aminte ca am nascut la 23.22 si pe la 2 nopatea trimiteam mesaje in romania deoarece eram atata de obosita si de fericita ca nu puteam dormi,cu toate ca inainte sa nasc spuneam ca numai pot de somn de la atata efort.

MAGDUTA F frumoasa OCNA si pozele..bine ca ai scapat de licenta

IOANA13 ce adeverinta pt copil?nu pt parinti ca/s apti d.v.d.v medical?

SOMN usor la toata lumea...nu ati raspuns de vaccinul pt hepatita A fetelor cu gradinita

ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mesaj de la Elena:! "la ora 05 a venit pe lume Iulia Anamaria, de 3,800 kg si 56 cm cu nota 10!

felicitari mamico si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

"LA ORA 5 A VENIT PE LUME IULIA ANAMARIA, DE 3,800 KG SI 56 CM CU NOTA 10. ELENA"

Felicitari , mamico!!!!! Sa va traiasca puiutul si sa fie sanatoasa!!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

FELICITARI ELENA!!!
MULTA SANATATE SI FERICRE ALATURI DE PUIUTII TAI!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Felicitari mamicuto!!!SA VA TRAIASCA PRINTESA ,SA FIE SANATOASA SI II DORIM TOT BINELE DIN LUME!!!!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Elena felicitari pentru printesa, Iulia bine ai venit la noi

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Iulia, Bine ai venit pe lume!!! Ce fetita mareee si de nota 10! Se vede ca a stat mult in burtica!!!

Am lasat copilu la cresa... offf... era incintat de copii, tot facea cite un pas marunt, dar despartirea a fost cam dura... ca voia cu mami sa mearga in grupa si tanti nu m-a lasat! A plins un pic, sper ca nu mult... asta nu voi sti probabil niciodata E in grupa de copii cu peste 2 ani, sint acolo ceva copilasi pe care ii stim din parc, tare linistiti si dragalasi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput