Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
si eu ma gandesc ca ne va fi greu cu imbolnavirile. macar am noroc sa zic asa, ca Stefan coopereaza, ia siropuri, picaturi, tot ce ii dau.mai greu cu aspiratul nasului.
inca nu ne-am procurat aparat de aerosoli, dar cred ca se impune.
a, si am facut 2 ture de imunorezistan.mai avem inca 4. sper sa ajute cat de cat la ceva.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Victo, si eu zic ca e bine ca ati inceput o oarecare imunizare, Sara coopereaza f bine la aspirat nasul si aerosoli, mai nou, nasul si-l aspira singura, e asa haioasa!Cu adaptarea, vezi ce diferiti sunt copiii, unii n-au probleme de la incepu, altii se adapteaza greu si atunci nu e usor nici pt parinti, cu atat mai mult pt ei...Important e, zic eu, ca parintele sa fie ferm si sa nu transpara nelinistea si emotia in fata copilului! La noi de ex, a functionat mai bine lasatul la gradi de catre tati si cu cat stateam mai mult, cu atat mai grea era despartirea!
Ani, Elena, sanatate puilor!
Adriana, da, cam asa e cu PR-ul acum, sa vezi la cat s-au limitat bugetele mele...ce vremuri! La stiri insa se insista pe aspectul grav si sumbru al problemei, in realitate lucrurile nu sunt chiar asa! De-aia zic ca poti avea mare noroc si sa gasesti un job bun! Trebuie sa fii optimista!
Hai ca azi m-am intins cu vb cat pt toate, si am fost si cam lenesa la serviciu! dar promit sa recuperez maine!![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
sara2007 spune:
HAI ELENA.....

O NASTERE USOARA ITI DORESC SI MULT CURAJ..ABIA ASTEPTAM VESTI DESPRE IULIA,CHIAR ASEARA MA GANDEAM CA POATE VINE AZI FIX DE 15 SEPT,SI ISI V/A SERBA ZIUA ODATA CU INCEPEREA SCOLII
SANATATE SI LA DRAGOS,SA SE FACA BINE PANA VINE ACASA SURIOARA..
SANATATE TUTUROR CELOR BOLNAVIORI SI ADAPTARE CAT MIA USOARA LA GRADI
IOANA13 serios asa cu adeverinta?eu mi/am scos/o sapt trecuta
si inca n/am dus/o.e vorba de adev.pt tine nu?noi maine mergem cred la analize si la vaccin...
APROPO de vaccin..voi le/ati facut la intrarea in colectivitate vaccinul pt HEPATITA A?noi asta il facem maine.
GABY si eu zic ca/i baietel bebele meu..acuma o sa vedem sapt viit.ma enerveaza numa secretiile astea.am facut tratament 7 zile cu ceva ovule,am fost bine aproape 2 sapt dupa care au revenit la loc.abia astept sa merg sa/mi i/a din nou secretie sa fac iarasi ceva tratament..
GRAVIDUTELOR voi luati ceva in sarcina?adica ceva vitamine,sau minerale?mie mi/a zis dc de fam ca imi v/a da doar in luna 7/a ceva FE..SUNT CAM NELAMURITA,cu sara am luat mult mai multe chestii...
va pup si va doresc o dupa masa frumoasa..
am sunat/o pe elena si era in drum spre spital,o luase ceva contractie si nu era f atenta..
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt
bex spune:
Adrina, Gabitzo merci de grija
Eu am fost sa rezolv azi iesirea din maternitate, sa vad ce trebuie sa fac ca sa primesc stimulentul ala, in fine, umblatura...
Carina e ok, nu a mai avut absolut nimic, manca normal, totul eok, azi am mers la gradi, dar banuiesc ca din pricina ca ieri nu a mers, azi a fost tare mamoasa de dimineta si abia am putuit pleca, dar in cateva minute s-a linistit si nu au fost probleme. Ne-am conversat cu donsoara Sara, care e deja ca acasa pe acolo, nu are nicio treaba, e o dulce
Adriana, e clar ca e greu sa te angajezi in zilele astea, din pacate, stii si tu paradoxal toti au pretentia sa ai exerienta etc, in ciuda faptului ca abia ai absolvit..., spor mare, am incredere in tine, stiu ca o sa reusesti, ti-am mai zis esti o inspiratie pentru mine cum reusesti sa rezolvi totul cu super brio
Paula cel mai bine este ca esti optimista, ca si exemplu, fetita noastra plangacioasa[cea din grupa] a devenit fetita cea mai cumintica, nu a mai plans deloc si este un copil exemplar, dupa mine.
Ioana clar ca nu s-a uitat nimeni la noi la data, de fapt eu le-am educatoarei si e ale-a pus in ceva dosar, deci nu e asa de strict, cel putin in chestia asta. M-am amuzat pe faza..bona pentru tati, din ciclul "De-ale Ioanei"
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Elenuta, succeeessss!!!!! Rapid si fara dureri prea mari!!!
Gabi, nici nu ii zic lui tati cum se face la cele private... Astept sa vad cum evoluaeza aici treburile si apoi gindim alte variante.
Te observasem eu mai activa pe forum, de aia am intrebat cum stai cu munca... Asa e la inceput, mai putin, cu timpul vei avea mai multa treaba. Nici eu primele zile nu prea a avut.
Ioana, eu am luat in sarcina numai fier si magneziu, ceea ce lipsea, nu toate tipurile de vitamine. Si nu m-am ingrasat mult.
Adeverinta pt copil trebe sa aiba o data recenta... nu mai stiu exact 72 ore sau 48.
Victo, felicitari pt prima zi! Bine ca iti luasesi liberi! OAre baietelul ala a primit ceva? S-au intors dupa el parintii?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
multumim de incurajari!
ioana, nu, nu au venit parintii baietelului respectiv pana la sf programului. cred ca le e mai greu cu serviciul.eu mi-am luat tot restul saptamanii tp acomodarea lui S. maine o sa incerc sa lipsesc mai mult. macar jumatate de ora. daca se linisteste pana la 12, sa vedem...da din cate il cunosc eu, cam 15 minute ar plange tare tare.
ada, voi cum ati facut in vara?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
uauuuuuuuuuu...tocmai intrasem sa vad ce se mai stie cu bebica elenei...si uiye veste!!!!!!!
HAI ELENA! SA AI NASTERE USOARA SI O FETITA SANATOASA!!!!!!PUUP!!!!!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007