Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, dar in vancanta cum a fost, tot a facut febra? Intr-adevar, febra asa mare de la dinti nu prea ar avea cum sa faca, dar poate totusi asa reactioneaza organismul ei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Ioana, deci tinem pumnii pt maine!!!!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, tinem pumnii maine, desi sint sigura ca nu ai de sa intervii...La ce fel de program va merge Patrick?

Adriana, felicitari mami! Si succes si cu jobul!

Meli, mie mi se pare cam mare febra ca sa fie de la dintisori, dar vezi ca voi ati mai avut antecedente! Deci, poate ca e posibil! Of, of!

Eu azi niciun randament nu am dat, abia astept sa fug acasa la mamaruta mea!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, va merge la program de uzina, 8 ore... dar miine numai pina la masa il lasam. Si poate asa saptamina asat, sa vedem cum reactioneaza el si altii. La masa l-as lasa miine acolo, ca lui tare mult ii place sa manince la restaurant... adica sa fie multi in jur.

Meli, bine ca a fost fain in Turci si ca nu ati avut acolo probleme de sanatate. Se poate sa fie oboseala de pe drum, ceva viroza... Se va face bine! Patrick a avut o zi si el febra asa mare, chiar atunci era f umflat locul din care se iesea un molar. Atit a durat, o zi si o noapte.

Co, sper sa fie bine Carinuta! Lui Radu i-a fost rau tare odata de la o pizza cu peste de conserva, de atunci nu mai mincam de la conserva nimic in afara de pateu.

Adriana, sper sa iei 10! Ca ai stiut, nu? Si sa nu fie pilosi!!!

Katiapam, mersi de capitol nou!!

Ioana, poti incerca. In Zorilor este la gradi de stat o grupa de pampers, asa ii zice, dar sint 30 de copii la o educatoare... si probail si o ingrijitoare, ca nu vad cum s-ar descurca cu atitia singura.

Patrcik se uita acum la Bagheera, dinm CArtea junglei.. ma duc sa spal vesele sa iesim la fotbal si la nuci. S-a facut tare iubaret in ultima vreme!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

azi a fost o zi fff grea pt mine, la amiaza pe cand am adormit a sua tel , apoi la o jumate de ora s-a trezit D pt pisu , iar la o jumate de ora mami pisu , in concluzie a dormit 2 somikuri de o jumate de ora iar eu numai m-am buimacit de cap

sunt epuizata, chiar nu stiu ce e cu mine , poate la noapte vine minunea

eu nu ma grabesc insa deja cand vad ca trec zilele si nici un simptom imi fac tot felu de ganduri , dar sper sa nu fie nimik si sa nasc un bebe sanatos

adriana cu siguranta vei lua o nota mare
mut noroc in cauarea jobului

ioana tinem pumni pt Patrik maine, el respecta regulamentul adica scoala si gradi icp in 15 sept nu in 14

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

co, gabi, meli sanatate multa

se pare ca si noi avem un inceput de viroza , am inceput o cura cu homeopate , sper sa reactioneze sa nu ajungem la ceva mai grav
ii curge nasucul fff putin insa cred ca nu s-a putut odihni din cauza ca era lipit nasucul cum spune el , adica ii era infundat si nu putea respira

ma tot gandesc sa merg la un control la urgenta sa vedem ce si cum sa stau linistita , nu siu ce sa fac , dar nu mai am nici o vlaga in mine

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Elena, speram sa fie totul bine, sa ne anunti

Ioana, am ramas stupefiata cand in timpul examenului un baiat din spatele meu zicea ceva de genul "Repeta, n-am auzit, mai spune odata, stai sa se faca liniste in sala si imi zici dupa aceea" (toate astea soptit). M-am uitat la el ca trasnita sa vad unde are castile...avea casti de alea ce se baga total in ureche. Si cine i-a soptit, i-a soptit toata lucrarea Deci...sunt curioasa ce nota ia.Si i-a sunat telefonul la un moment dat..si nu s-a sesizat nimeni...Na, asta e

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut gashka!
Nu stau mult, ca vin baietii din parc si tre sa le fac ceva de papa

Merci mult de urari, Stefan e bine azi, la cresa mi-au zis ca a mincat si a dormit bine...se pare ca a fost totusi doar deranjat la stomacel.

Adriana, foarte naspa faza cu copiatul...

Ioana, bafta mare miine.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex erau niste pete vechi de grasime care nu mi-au iesit nici cand le-am spalat eu cu tot felul de solutii si vad ca nici la ei n-au iesit alea, nu stiu de ce, poate din cauza ca is mai vechi, ca-s de natura uleioasa, naiba stie!
Cu vreo o luna in urma am scapat pe covor o sticla cu ulei, care bineinteles s-a si varsat, am curatat eu la suprafata, dar de pe dosul covorului n-am putut scoate pata si la ei vad ca s-a dus, ma gandesc ca depinde si de vechimea petelor.
Elena tot pandesc si tu nimic inca

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi am ajuns la urgente,acelasi lucru au zis, sa-i dau panadol si nurofen alternativ si daca nu scade, sa mai pun novocalmin...e cu 39,6, cel putin asa a fost toata dupa-masa, acum a adormit si are 38,sunt disperata deja de febra asta, asa o tinem de saptamani, stau si plang ca o nebuna, simt ca nu mai am putere, de saptamani tot cu termometrul dupa ea si cu antitermice...

Elena-sanatate multa, Doamne da sa fie doar o alarma falsa!

multumesc fetelor pt sfaturi!astea-s ce conteaza cel mai mult! pt toate, ma bucur ca va am!

Mergi la inceput