Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
elenuta23 spune:
se pare ca Dragos s-a racit destul de bine, nasul infundat tot mai tare, putina temperatura.....etc, maine mergem la dr sa nu se agraveze tare 

, of tocmai acum pe cand trebuie sa nasc
sa fiu si cu gandul la el cum e si ce va fi 

meli
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
AMR
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
sara2007 spune:
MELI bine ati revenit si sanatate multa piticutei....n/o fi oare vreo infectie urinara?i/au luat urina?si sara a facut febra odata mare cateva zile bune la rand si n/avea nici un alt simtom,si pana la urma s/a descoperit ca/i infectie urinara....sau vreo otita?sa va faceti bine
ADAB pe unde esti sa/mi raspunzi la intrebarea cu stomatologul?
azi am fost si mi/a obturat canalele dar fara anestezie,cu toate ca m/a durut si dc mi/a propus.
ELENA imi pare rau pt dragos si nasucul lui,sa speram ca se v/a face bine pana nasti tu si tie odihna cat mai multa sa fi tare si odihnita pe cand vine iulia
ALINA BOJUC cum sunteti voi?
ANCA B i/am vazut azi in parc pe stefan si pe sotul tau...ce mare s/a facut stefan,era sa nu/l recunosc.m/am tot uitat dupa tine,dar m/am gandit eu ca bucataresti ceva pe/acasa.poate ne vedem zilele astea prin parc
ADRIANA eu te/am sunat azi sa vad daca esti in parc....daca stam pe la taica/meo ne invartim si noi prin zona aia.sara era tare incantata ca e parc nou..
GABY o sa va anunt de bebe mic numa sapt viit cand se intoarce dc din concediu...si eu sunt tare curioasa,dra oriucm e f activ,asa e si la tine?
CO multa sanatate si mamarutei voastre,sa nu fie ceva viral..
MAI fetelor ce analize trebuie pt stat pt cresa sau gradi?si ma nevoie de bilet de trimitere de la dc de fam?sau alte acte?
VA DORESC SOMN USOR....PE MAINE
ioana...mami de sara si graviduta in 21 sapt
elenuta23 spune:
se pare ca vom avea o noapte alba
, D s-a trezit plangand si inca tot mai plange si numai pe atti il prefera iar pe mien doar cand vrea la baie 
i-am desfundat nasucul insa plange si nu ii ocnvine nimik
of of ce va fi 

, deja simt ca o iau razna el bolnavior , eu nu mai nasc si multe ganduri pe care mi le fac 
acuma au venit in ca,mera cu punga de jucarii sa ne jukam 

gele sunt bolile la copilasi
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
AMR
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
mami_alexia spune:
Neatza!!
Elena, nu te mai consuma si gandeste-te la fetita frumoasa din burtica! Cu siguranta raceala lui Dragos nu e ceva grav si cu tratament va fi bine, toti racim! Sa ne anunti ce mai faci! La monitorizare nu ai mai fost? Ca sa te linistesti!
Succes in prima zi de cresa a lui Patrick!!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Ioana13 spune:
nu ne-a primit la cresa pt ca adeverinta de la medicul de familie era din 9 sept, adica cu maimult de 72 de ore completata

Asa ca miine o luam de la capat!
P e la min in brate, asa ca scriu mai anapoda
mare dezamagire azi, mai ales pt parinti...
la partiular se pune atit accent pe adeverintele astea?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Elena, linisteste-te ca nu iti face bine agitatia asta! Esti inca in perioada de gratie, adica cele 2 saptamani post-termen, foarte multi copilasi se nasc dupa termen si sunt perfect sanatosi. Banuiesc ca la monitorziare mergi, nu? Iar Dragos cu siguranta va fi bine, desfunda-i bine nasucul si fa aerosoli daca ai aparat, astea ajuta cu adevarat! Sanatate multa si hai, curaj mami, ca inca un pic mai ai!
Adriana, mi-a lasat un gust amar postarea ta despre copiatulla examen, ne miram ca tot scade calitatea invatamantului, pai daca aici s-a ajuns.....of, of, ce trist!
Meli, eu te inteleg ca esti la capatul puterilor cu febra lui piti, dintre toate, febra mare ma da si pe mine peste cap, totusi nu pricep care e cauza....vb Ioanei nu o fi o infectie de alta natura?
Ioana, la program de uzina vom fi si noi, din octombrie, adica de la 8.30-18.00, tare curioasa sint cum va fi, mi se pare asa mult, dar nu prea am de ales, eu lucrez pana la 17.30, iar C pana la 18.00.Succes mult lui P si sa stii ca sintem cu pumnii stransi!
Ioana, asteptma vestea despre bb din burtica, desi eu am un sentiment ca e baietel. Pt gradi iti trebuie de la medicul de familie o adeverinta cu avizul epidemiogic pt intrarea in colectivitate si in plus rezultatele examenelor copro si a exudatului faringian. Astea doua din urma le poti face la particular, fara trimitere de la med de familie!
Co, m-am gandit la voi, sunteti bine? Sper ca e bine Carinuta scumpa, azi a lasat-o tati la gradi pe Sara asa ca nu am vazut nici iepurasii, nici delfinasii!
Anca, ce bine ca e ok Stefan! Mult succes la gradi!
Lore, voi cum sunteti?
Victo, Ada, au inceput gradi si ai vostri?
Noi raportam prima zi de gradi fara plans la despartire, a lasat-o tati pe Sara, a schimbat-o si s-a dus glont la copii, i-a zis lui C , pa si asta a fost! Vai, ce fericita sunt!
Iar din ciclul una calda, una rece, am trecut azi si pe la dr sa iau adeverinta si am dus-o si pe ea sa o vada, are amigdalele inflamate, dar f putin rosii, deci nimic grav! In schimb, mi-a zis sa ma astept ca de acum tot asa va fi, nas infundat si muci si amigdale inflamate!
Oricum, asta e forma cea mai usoara, fara febra, tuse!
Ma gandesc sa incepem ceva cura de imunizare, mi-a sugerat si ea Septolin. Voi ati primit recomandari pt curele de imunizare?
O zi frumoasa tuturosr, eu sint intr-un tonus f f bun!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Gabriela77 spune:
Ce prostie, Ioana! Eu nici pana azi nu am adus adeverinta si restul analizelor, si avem o saptamana! Mi se pare cam exagerat! Postasem mesajul inainte sa-l citesc pe al tau! No, asta e, mergeti maine, dar inteleg dezamagirea! 
mami_alexia spune:
Ioana, de asta cu valabilitatea adeverintei nu stiam, insa o cer expres fiindca le vin controale si sa iasa bine. Din pacate.....fac acest control administrativ la sange, cel cu hartiile, iar cel fizic e absolut inexistent(ma refer la copiii bolnavi care sunt primiti in colectivitate)
Gabi, din cate stiu eu si am mai auzit si la altii, Septolinul e slab. La fel ca si Imunorezistan, Imuno Grip Junior..sunt bune dar nu fac minuni. In schimb, am citit aici despre Bronchovaxom care se pare ca a dat reultate mai concrete. Nu stiu daca e mai scump sau care e idea lui dar vad ca sunt multi parinti multumiti. Imi pare tare rau ca deja ati inceput cu amigdalele, dar cam asa e cu gradinitele, stim...Multa sanatate!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
Co, cum e Carina?
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Multumesc, Adriana de info
Carina e bine, e la gradi, mami e prin oras cu treburi dar apare ea la raport!![]()
Nu stiu ce-i cu mine, dara asa bine dispusa sint, desi m-am trezit pe la 5 jumate...Bb misuna tare pe acolo, rau nu imi mai e, in total am 3 kg +, pt mijlocul sarcinii ma declar multumita! Desi kg...de-acum se pun!![]()
O zi buna si cu soare!