Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

A fost tati dupa Patrick. S-a bucurat cind l-a vazut, dar nu exagerat, nu ca si cind ar fi vrut sa scape cit mai repede de acolo! Era plin de spanac, desi ii pusesem babetica... cred ca nici nu au vazut in ghiozdanel. Nu a facut pipi pe el... mi-era teama ca va face de suparare.
Era f obosit!
Nu a apucat tati sa vb cu tantile pe acolo.. ca cica era mare aglomeratie si plinsete.
Zice ca mai merge la joaca... cred ca a perceput ca joaca, cresa... MAi vad eu cind ajung acasa ce pareri are!

Meli, a mai facut Timeea febra?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

http://www.limpio.ro/
Alex aici ai toate detaliile. Nu te cert
Elena felicitari mamico!!!!!!! Iulia bine-ai venit pe lume!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felicitari mami si tati!!!Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!!!

Of saracuta,s-a cam chinuit putin....Spunea ea ca pana la 5 scapa,dar nu stia care 5...Cum e,ati vorbit careva cu ea???Stiti mai multe detalii???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, eu zic ca e bine pt prima zi, nu? Ce mai spune frumuselul?

Co, ce face iepurasul mic? A fost ok azi la gradi?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Ioana, si Alexia venea acasa cu spanac din cap pana in picioare. Vad ca au meniu plurianual: spanac, supa de chimen, pepene galben

Intr-adevar, saraca Elena nu stia despre care 5 va fi vorba. Eu i-am dat mesaj si am intrebat-o cum e insa nu mi-a mai raspuns.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

IULIA sa le aduci parintilor numai bucurii si sa fi cuminte si papacioasaELENA felicitari mami si sa va bucurati de micutza minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, da, parea bine, nu traumatizat... dupa descrierea facuta de tati. Abia astept sa ajung acasa. Eu simt ca m-am linistit, poate intuitia imi spune ca e bine.

Adriana, ii place spanacul mult, dar asa pateaza... Supa de chimin nu a mincat pina acum. Sper ca ppene galben sa nu dea, ca acum nu se mai stie cit sint de proaspeti.
S-a dat rezultatul la master?
Succes la gasit job! Poate gasesti la radio ceva? Nu te-ar interesa? Media inca se mai misca.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Bun venit pe lume, Iulia! Sa fii sanatoasa si voioasa!

Ioana, se pare ca asta este metoda lor..sper din suflet sa se acomodeze repede P. din cat am mai vb cu alti parinti, cam 2, maxim 3 sapt dureaza plansetele si alte cele.

Despre ziua de azi..Stefan a fost mai bine, am plecat dupa micul dejun si m-am intors doar dupa gustarea de la 11,30. ii scosese afara cd am plecat eu, si nu a plans decat f putin, maxim 2 minute, cd am iesit eu pe poarta nu se mai auzea nimic. Cica mi-a cules floricele cu educatoarea :)au primit astazi si cate un cadouas, o carticica de povesti-colorat..frumos din partea lor.

acuma incep eu sa observ pe ici pe colo ce nu-mi place, sper sa se tina cont de observatiile mele- au omis azi sa ii spele cu sapun pe maini (f. grav dpdv al meu), portiile mi se par mici, am cerut sa ii dea si supliment, inca pe atat.

la sfarsit s-au desparit frumos, a spus pa la copii, vesel. si-a luat la revedere de la fiecare educatoare..cred ca suntem pe drumul cel bun.sapt viitoare il va lua sotul doar la sf programului.

Co, am gasit papucei din aceia, personal sunt f multumita de ei , doar ca Stefan si-i da f usor jos din picioare

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, cu masterul....stau cu o mana pe telefon si cu una la inima(sa-mi treaca nervii). Inca nu s-au afisat listele finale. Daca e sa ma iau dupa lista de ieri e de bine daca intre timp s-au mai facut..."aranjamente"..nu mai zic, ma abtin

Si ca sa te demoralizez (fara intentie) iti spun ca anul trecut le-au dat pepene galben si in octombrie (doar Alexia a mers la 1 octombrie la cresa) Si Anca zicea saptamana trecuta ca le-a dat desert pepene galben.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

BINE AI VENIT IULIA!!!
Elenuta si tati, sa aveti parte de un copilas cuminte, mancacios si sanatos!!!

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput