Gravidutze si mamici de Cluj -133-HAI ELENA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Parca-s "cazute in cap" (scuzati exprimarea) asistentele astea de la cresa. Nu te lasa sa intri cu copilul, au impresia ca copilul se duce intr-un loc necunoscut asa, de capul lui

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari Elena!!!
Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si voi sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea

Ne-am intors ieri din Corfu unde ne-am simtit bine, dar a trecut asa de repede, iar acasa e cam frig

Andree27 imi pare rau pt pierderea suferita.

O zi frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ELENA, ITI SCRIU SI AICI DESI TI-AM TRIMIS SMS...

FELICITARI, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA TOATA VIATA SI SA FITI O FAMILIE FERICITA SI IMPLINITA!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ai venit pe lume printesa mica, iubita si asteptata Iulia Anamaria! Sa iti fie viata frumoasa si sa fii o bucurie pt familia ta minunata!

Felicitari Elena, pt o fetita grasuta si frumoasa de nota 10!!!!! N-a fost scurt travaliul tau, draga de tine! Te pup si te imbratisez cu drag! Primul gand de dimineata la tine a fost! Ce bine ca iti tii printesa in brate! Refacere rapida si laptic mult-mult!

Ioana, felicitari pt P si prima lui zi, intr-adevar si mie se pare cam brusca despartirea de parinti, nu inteleg ce ar fi asa gresit daca despartirea s-ar face treptat...ma rog...bine ca sunt copilasi cunoscuti, si la cum il stim pe P, cu siguranta se va adapta usor!

Victo, succes si voua, o sa vezi ca in fiecare zi va fi mai bine!

Anca,tu de ce nu mai dai pe aici? Ce face Sorana? Dar voi?

Adriana, cretulina e bine? Cand pleaca la bunici?

Nico, salutari si tie!

Pt Alex,

Eu am aceeasi dispozitie, probabil cauzata si de adaptarea buna a Sarei, azi a fost asa fericita cand a vazut dedi, a intrat in sala de grupa, s-a dus glont la Luca, l-a luat de manuta si au inceput sa se joace, asa dulci sint...Nici pa, nu ne-a mai facut! A laudat-o educatoarea ca s-a adaptat f bine, ca e vesela si activa, ca papa tot-tot(s-a si ingrasat de cand cu gradi), iar acasa ne uimeste cu povestirile ei de la gradi si progresele de zi cu zi! Va spun ca sunt tare linistita si multumita deocamdata! O vad ca e fericita si bine ingrijita, iubita si merge cu drag acolo! Daca ne ajuta bunul Dumnezeu sa scapam fara boli grave ma declar multumita!

Abia astept sa vina Elena acasa cu bebelina!

O zi frumoasa tuturor! Mi s-a facut dor de bb mic!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Oare a ajutat Muresan la nastere? Sint tare curioasa cum a fost! Cred ca greu... a durat ceva.

Da, Adriana, Gabi, cam naspa despartirile astea si stilul hitlerist al asistentelor!!! Nu stiu care e teoria, daca exista vreuna fundamentata, de nu m-au lasat 10 minute.. ca era suficinet sa fi stat eu cu P si sa ramina fericit, nu plingind...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ELENA draga iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

multe la toate

KITZY nu ma certa ,imi mai trimiti o data te rog nr firmei de curatat covoarele

IOANA draga o sa vezi ce repede se va acomoda puiutzu ,nu te necaji

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

gaby,nu am raspuns la prima intrebare a ta,timp as avea la servici sa intru pe forum(deobicei la inceput de luna sunt mai aglomerata in rest e lejer,acasa in schimb nu deschid calculatorul pt ca au inceput sa-mi lacrimeze ochii si cred eu ca e de la calculator(posibi si dela monitorul"belit" pe care-l am la servici).

Sorana, e bineeeeeeeee, merge la gradi fara probleme , doar e in grupa mijlocie , e foarte activa ,din cale-afara de vorbareata, vrea sa stie cat mai multe ,ma intreaba de arborele genealogic e noua ei preocupare sa stie cine pe cine a nascut si cum o chema pe mama lui mama si mama lui buni etc..., a crescut mult in vara asta ,e cuminte ,ascultatoare si ne intelegem de minune,ii place la shoping sa probeze la cabina, mergem prin magazine ca doua prietene.

noi...am demarat actiunea vindem-cumparam, intai vindem.in rest servici -casa-concedii-miniconcedii-vizite,aniversari.

Mergi la inceput

Ioana, pana la urma nu Muresan a fost de garda ieri, cel putin as spunea Elena! Erau vreo 3 de care eu nu auzisem! Dar bine ca a fost totul bine, asta conteaza!
Stilul asta spartan, zau daca nu, mi se pare inacceptabil! Nici eu nu am stat mult, cu timpul am vazut ca nu ajuta, dar totusi despartirea nu trebuie sa fie nici asa brusca!
La serviciu, ai dreptate, inca e mai lejer, dar incep sa se inmulteasca proiectele si pt mine!

Ioana, eu iau Elevit, de acum din luna a 5-a, cred ca pana prin luna a 7-a o sa iau, asa imi amintesc ca am luat si cu Sara! Din cate stiu, in primul si ultimul trimestru, nu prea e recomandat! Cat priveste secretiile, din pacate, sunt destul de comune in sarcina.

Mergi la inceput

Ma bucur, Anca, sa aud vestile despre voi! Felicitari Soranei, ai deja domnisoara mare!
Scces cu vanzarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Elena-felicictari mamico, bine ca ai scapat, sa va bucurati de mica printesa!!!!

Mergi la inceput