Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)
Raspunsuri - Pagina 8
adinus8 spune:
abia acum am vazut mesajul...
FELICITARI DACIANA!!!
BUN VENIT PE LUME BB DARIUS!!!
Off Doamne Daci...bine e ca e totul ok acum, maine o sa fi ca noua mami si-o sa te poti bucura in voie de puiutul grasunel
40+3
pozici
madalina84 spune:
FELICITARI DACIANA,REFACERE USOARA SI LAPTIC PT BEBE BUN VENIT BEBE DARIUS ALEXANDRU,SA FI SANATOS,PAPACIOS SI NOROCOS
Ma bucur enorm ca DACIANA e bine si sper sa se refaca cat mai repede sa-si tina bebicu la piept
37+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
raluk16 spune:
Iulia, Ramo, Ioanna aveti grija de voi, somn usor, noapte linistita, si eu sper sa nu fie cazul de majorete la nici una chiar acum
Liliana trimiti mail sau pm la Ramo sa te adauge in lista. Lista e pe mailul comun. Si iti alegi pe cineva de acolo sa transmita vestea.
Mada ma gandesc cu drag la tine si sper sa fie bine! Si sper sa dormi la noapte!!!
34+ Alex
Dana15 spune:
Si inca o tura pentru Luci
LUCI
Doamne ajuta sa fie bine!!!!
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
raluk Sar'mana! Ca intotdeauna o draguta. Si da, esti fff ordonata daca reusesti sa fii atat de draguta cu toata lumea. Transmite-i mamei tale salutari si imbratisari din partea mea...ca stiu eu ce stiu pentru ca-s outsider si vad lucrurile obiectiv.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
raluk16 spune:
Hai Luci!!!
Fetelor, ma bag rapid la trecut pe prima pagina sa vada lumea care intra ca avem un bebic nou, si apoi merg la culcare ca pic la propriu pe tastatura... Va doresc o noapte buna si usoara!
34+ Alex
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 raluk Sar'mana! Ca intotdeauna o draguta. Si da, esti fff ordonata daca reusesti sa fii atat de draguta cu toata lumea. Transmite-i mamei tale salutari si imbratisari din partea mea...ca stiu eu ce stiu pentru ca-s outsider si vad lucrurile obiectiv. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
34+ Alex
MangaGirl spune:
Adinus eu i-am spus sotului Luciei sa dea un mesaj ceva...oricand. i-am psus ca nu vreau sa sun sa deranjez...am dat un mesaj...sa vedem
Madalina wow ...tu ai acelasi DPN ca mine...hai succes, nastere usoara :) suntem aici cu tine.
FELICITARI DACIANA! SA VA TRAIASCA DARIUS! SI SPER TU SA-TI REVII REPEDE!
nu stiu ce e cu toata lumea azi...eu am niste dureri de spate si atat se mai cinordeaza pustiul, de mai mult cu burta tare stau. eu zik k nu-s contractii, ca e doar el ca mi-o ia burta in toate partile. are niste forme ciudate. sa vedem ce-o fi la noapte. momentan stau sa ma uit la filme...cat or incapea :)
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
andraiulia spune:
Naste Mada!!! Hai, Mada!! Sa fie rapid si usooor!!
Andrushca 37+
Sophie, our sweet baby, we luv' u!