Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)
Raspunsuri - Pagina 19

anomis28 spune:
Felicitari Kemsy de noul statut .
Fata mosului, m-am distrat cu muzica de party recomandata.
Adi sa cantam sa ne veselim ca avem motive
Felicitari Daciana ca a trecut greul si ca sunteti bine, si multumim vestitorilor
Marianna sa fie bine si sa ne dai numai vesti bune.
Santorini acum am vazut si eu minunea voastra sa va ajute DD sa nu mai aiba colici si sa fie sanatos si vesel
NelaM, te odihnesti acum, right? Acolo in castelul de clestar inca nu s-au trast storurile. strutii regali
loradin, ai scris asa de frumos , normal ca esti din grupul de fete cucuiete, burtici si mamici
.
acum imi amintec de unombun, care sta si din cand in cand isi mai face curaj si mai scrie cate un rand
. Ce faci cum te simti, mami in devenire?
Dana deci saptamana viitoare ma probez cu sleepy wrap, good news, senchiu, senchiu 37+

MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Maria offf deci incet incet se intampla cate ceva acolo in burta... Ai grija de tine! Si imi place ca si tu ai un bebe ascultator si sta acolo linistit daca nu ti-ai facut inca bagajul. Cred ca se tot uita "a facut curat, a pregatit tot, dar nu a facut bagajul, mai stau putin", "aaaa, acuma nici nu gaseste camera, pai nu pot veni eu pe lume asa nebagat in seama..." ![]() ![]() ![]() |
pai iti dai seama ca zice si el...nebuna asta e cu vaca. mai bine o las sa-si rezolve obsesiile. nu-mi fac griji de contractiile nedureroase. le am de mai demult mai ales cand merg pe jos. acum le am si cand ma ridic de pe canapea. azi noapte mi s-a facut un pik frica gandidu-ma ca ceva nu e in regula cu el. azi e foarte linistit. pe la ora asta zburda...dar daca ramane tot asa pana dupa amiaza trag o fuga la spital. Problema e ca trebuie sa defrisez si eu si mi-e groaza...ca mi-e incomod. acum pe ultima suta de metri sunt ceva de gen lungeste doamne boala!

MangaGirl

varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI

Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!
Bun venit Bebe Darius Alexandru!!Felicitari Mami Daciana!!Imi pare tare bine ca este totul oki..M-am speriat putin..Uff prin cate ai trecut..Så ai un bebe sånåtos si påpåcios!!
Bun venit Bebe Irinel!!Felicitari mami javascript:insertsmilie('');Mådålina!!Så ai un bebe sånåtos si påpåcios!!Te admir muuult Mådå!!
Esti o femeie tare puternicå..
Bun venit bebe David!!FElicitari mami Luto!!Så ai un bebe sånåtos si påpåcios, necolicios si norocos!!Astept cu nerabdare så ne povesteti ce s-a intamplat dar eu ma bucur tare mult ca totul e bine..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

raluk16 spune:
Maria sper sa se apuce de dans, sa nu te streseze acuma si cu epilari .
Fetelor, mie tot la Lucia imi zboara gandul... era asa de optimista, si stiam ca rezista bine la durere. Ce putea merge rau? Eram sigura ca va avea o nastere usoara... Si stiu ca nu e persoana care sa spuna astfel de cuvinte (in sms-uri) la dureri si chinuri "normale"... sunt asa ingrijorata si abia astept sa aflam cum a fost. Parca orice fac numai la ea ma gandesc. Bine ca s-a terminat totul cu bine! 34+
Alex

MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Maria sper sa se apuce de dans, sa nu te streseze acuma si cu epilari ![]() Fetelor, mie tot la Lucia imi zboara gandul... era asa de optimista, si stiam ca rezista bine la durere. Ce putea merge rau? Eram sigura ca va avea o nastere usoara... Si stiu ca nu e persoana care sa spuna astfel de cuvinte (in sms-uri) la dureri si chinuri "normale"... sunt asa ingrijorata si abia astept sa aflam cum a fost. Parca orice fac numai la ea ma gandesc. Bine ca s-a terminat totul cu bine! ![]() ![]() |
i-am dat un sms...va da ea un bip cand e ready to talk. poate doarme acum. ceea ce ma mira este ca ieri cand am vorbit cu sotul ei deja epidurala isi facea efectul. si asta era pe la 2 si ceva. e adevarat ca noua ne-au spus ca epidurala poate lungi considerabil de mult travaliul...dar chiar atatea ore??? my god. saracutza de ea!

MangaGirl

varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI

raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
i-am dat un sms...va da ea un bip cand e ready to talk. poate doarme acum. ceea ce ma mira este ca ieri cand am vorbit cu sotul ei deja epidurala isi facea efectul. si asta era pe la 2 si ceva. e adevarat ca noua ne-au spus ca epidurala poate lungi considerabil de mult travaliul...dar chiar atatea ore??? my god. saracutza de ea! ![]() ![]() MangaGirl ![]() ![]() ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI ![]() |
Si ma intreb ce a putut fi greu si pentru ea cu epidurala... inteleg ingrijorarea pentru bebe, dar ea ce a mai putut patimi? Offff...
Si iarasi nu mai tin minte daca ea a zis ca va apela la epidurala doar daca durerile sunt insuportabile? Sau era in plan oricum? Ca daca e prima varianta inseamna ca a fost dureros rau....

MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Si ma intreb ce a putut fi greu si pentru ea cu epidurala... inteleg ingrijorarea pentru bebe, dar ea ce a mai putut patimi? Offff... Si iarasi nu mai tin minte daca ea a zis ca va apela la epidurala doar daca durerile sunt insuportabile? Sau era in plan oricum? Ca daca e prima varianta inseamna ca a fost dureros rau.... ![]() ![]() |
cred ca epidurala era in plan, probabil ca nu din prima, dar deja la pe 11 cand vorbisem cu ea si era acasa zicea ca o doare destul de tare. vom alfa amanunte cat de curand. singura chestie e ca daca epidurala intarzie nasterea si stai sa te chinui vreo 12 ore, oricat nu ai simti, tot chin e. ca nu poti dormi si obosesti. plus ca pe final, cum spunea si adinus. ti-o lasa mai slaba ca sa simti sa impingi ca altfel impingi aiurea si nu ai control. sa fii tintuita in aceeasi pozitie in pat vreo 14-16 ore, pai cred ca poti fi de fier ca degeaba. mai am o prietena care a avbut travaliu in total de 28 de ore...e mult...mult.
MangaGirl

varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI

Otiliav spune:
daca tot citesc din umbra din cand in cand.
Felicitari tuturor mamicilor, bebelusi santosi, norocosi si necolicosi!
Am indraznit sa intru, prea au fost multe vesti bune in ultima vreme.
Felicitari Madalina cea curajoasa si plina de viata! Azi-noapte cautam un mesaj de-al tau poate poate gasesc un link cu reportajul de pe AcasaTv si tocmai ce scriai ca s-a rupt apa. Numai bine ca am tinut si eu pumnii pentru tine. Recuperare usoara!
Lucia, felicitari multe pentru asa curaj! Imi permit sa fac o supozitie, cum ca n-ai avut epidurala. Vorbesc din experienta mea. Sunt femei care au travaliu scurt si usor. Eu insa nu mai puteam de frica cand simteam ca vine o noua contractie. Nu mai vorbesc de extenuare, de buze uscate si sangerande. La prima nastere am crezut ca fac fata, deh curajul neexperimentatului. A doua oara am retrait cosmarul, a fost bonus extra intarziat datorita cezarienei de prima data. Dar sicand a inceput sa-si faca epidurala treaba a fost poezie. Deja m-am intins. Vroiam sa-ti spun sa privesti partea buna a lucrurilor. Durerile din travaliu au trecut, le vei uita sigur. O cezariana ramane cu tine toata viata si prin comparatie durerile de dupa operatie sunt mult, mult mai urate decat contractiile. Stiu ca-s cel putin 3 mamici pe aici care au experimentat si cezariana si nastere naturala. Le las pe ele sa spuna ce parere au, dar sunt convinsa ca nu sunt singura "ciudata" care preferea nasterea naturala desi la mine a fost VBAC, mai greu, mai multe riscuri.
Vorbind de cezariana, nu cred ca a fost odisee pe DC si sa nu ma uit si eu la final pe lista ei.
Si cred ca odiseea voastra este de departe odiseea cu cele mai multe cezariene . Nu am citit eu toate mesajele aici dar bag mana in foc ca n-au fost toate cezariene de urgenta sau justificate. Nu ma refer la justificari de genul "copil pretios" sau "varsta".
Daciana, felicitari pentru voinicut! Si refacere rapida. Din pacate si eu am experimentat 2 transfuzii de sange pentru ca hemoragia uterina a fost prea mare si au mai si trebuit sa suprapuna uterul. Tot raul spre bine ca l-au cusut asa de mult si bine ca am reusit sa nasc natural a doua oara . De aceea m-am si temut teribil sa nu ajung iar la cezariana. La un moment dat se blocase bb, ei asa de tare m-am speriat ca am impins in disperare de cauza si oasele au facut poc, si bebe in sfarsit a coborat in bazin cum trebuie.
In cazul tau a fost foarte bine ca ai mers la Bucuresti si l-au si scos pe voinicut mai drevreme de termen, felicitari si doctorului.
M_Oana, si tu Brutus ai programare la ceza. Let me guess? A fost ideea ta si Monseniorul nu putea sa te refuze, mai ales o pacienta asa veche si draga ca tine, plus ca el nu prea este adeptul nasterii normale. Stateam deunazi sa ma gandesc de cand te citesc. Ei bine, de multa vreme, n-aveam copil. Si de atunci am schimbat multe calculatoare ca am pierdut un fisier cu citate copiate de prin postarile tale . Ei vezi ca nu stiai cati admiratori secreti ai?
Si inca ceva, nu-i asa ca esti capricoarna ca mine (eu pe 30 Decembrie am scos capul la lumina)? Prea povestesti de comparatul preturilor la acelasi produs.
Cristina Ana, e superba fetita ta. Nici una dintre fetele mele nu a avut trasaturi asa de bine definite de la nastere. Si mie imi place mult numele Emma, asa de mult ca l-am pus unei papusi si uite asa nu a mai vrut sotul sub nici o forma sa i-l punem mezinei. Noroc ca am gasit un nume apropiat si care ne-a placuta amandorura.
Inca o data felicitari Cristina Ana, Aida, Monica_dicut, Miha_74, Marianna si Camy_pus, mamici/gravidute curajoase si greu incercate!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

raluk16 spune:
Da, Maria, ai dreptate. Doamne ajuta la toata lumea sa avem nasteri cat mai usoare, bebei sanatosi si sa trecem cu bine la clubul scutecelor.
Otilia bine ai venit pe la noi. Te mai asteptam! 34+
Alex

anco spune:
fetele mele, noi suntem acasa de ieri, dar de acum intram mai putin pe aici, prietenii stiu de ce...
suntem bine, deocamdata cumintei. prima noapte acasa a fost foarte linistita sa dea DD ca toate sa fie la fel.
felicitari tuturor fetelor care au nascut intre timp si multe pentru cele care urmeaza. bineinteles ca nu am stiu decat de la inceputul listutei cine a nascut si cine urmeaza
poze cu noi n-am facut decat cu telefonul in spital si cum nu scriu acum de pe laptop ci de pe desktop nu le-am descarcat aici, dar promit ca o sa le pun cat de repede sio va anunt.
bineinteles ca am uitat sa-mi schimb semnatura, dar voi intra dupa ce trimit mesajul asta.
anco 38+
???? si
poze
LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA