Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Si acum dedicatia pentru mamici: Sa nu-mi iei niciodata dragostea - http://www.youtube.com/watch?v=ewzqI3hnNvU

Dan Bitman spune acolo tot ce-as vrea eu sa spun despre momentul nasterii si cat de importanta este dragostea botzului de om pentru o mama.

AMR 11 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mare mirare, mare mirare!!!
Imi aparura 2 stelute...sub frunte Asa ca dau de baut si de mancat, ca am ratat momentul cand am devenit junioara!!!!Sa-nceapa bairamul!!

Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mariaanna totul va fi bine! Sper sa se descurce puiul singurel la scoala in primele zile. Uite cum s-a nimerit...

Fetelor, tocmai m-a sunat Daciana. Are o voce asa vesela, deloc obosita! E bine, a vrut sa ne mai linisteasca. Stia ca a intrat sotul aseara sa ne spuna. A zis ca bebe a fost bine de la bun inceput si ea e din ce in ce mai bine, si a zis ca fiecare ora care trece este o izbanda, ca a fost in pericol mare. Pe langa pericolul cel mare al hemoragiei, a fost la un pas de a-si pierde uterul. Din cauza bebeului mare i se intinsese uterul prea tare si de aia a avut hemoragie. I-am zis si eu si a zis ca s-a gandit si ea ce bine ca a mers la Bucuresti! Ca dincolo sigur nu s-ar fi putut descurca in situatia asta. A zis ca ne pupa pe toate!

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offfff, multumim ptr vestile despre Daciana si ne rugam in continuare sa fie bine!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetelor m-am trezit si eu,

daca merg mult sau ma aplec ma mai ia cate o contractie nedureroasa...asa ca prevad zile pe langa casa. azi fac bagajul. dar eu sper sa mai stea, ca nu gasesc camera de filmat .

ma bucur ca Daciana si Madalina sunt bine.

Ellenutza parca m-am vazut pe mine sp trecuta - cu golit sifonier, cu patul lui bb la noi in dormitor. eu am pat king size pe care nu stiu cum as putea sa-l mut si mai am si doua birouri pe care stau toate aparaturile de dj ale lui sergiu....deci iti inchipui ca patul va sta exact in mijlocul camerei unde mai am loc...sper sa ne dea ajutor in decembrie si sa ne mutam ca altfel...zau nu stiu ce vom face. Dar asta sa fie singura problema.
sabina eu intrebam ce carte citesti. Am am program de lecturat.
Marianna i sa vezi ca va fi totul ok.

chiar, voua vi s-a intamplat asa sa aveti crampe ca la indigestie? sunt convinsa ca nu sunt contractii ca ma luau durerile dar nu la lasau. nu stiu cum e o contractie dureroasa, dar sunt sigura ca nu e asa. in ultimele zile mi s-a intarit burta, parca duc bolovani. ar trebui sa fie mai moale?

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

wooow , ce ploaie de dovlecei!!

FELICITARI MAMI LUCIA SI BUN VENIT PE LUME BEBE DAVID GRASUNEL SI ASCULTATOR! ASA SA FII TOT TIMPUL, SA LE UMPLI VIATA PARINTILOR TAI NUMAI CU BUCURIE!

FELICITARI MADALINA, SA AI UN BEBE IRINEL SANATOS, CARE SA-TI UMPLE VIATA DE VESELIE SI SA STIE SA APRECIEZE O ASA MAMICA CURAJOASA SI PUTERNICA!

FELICITARI DACIANA! BUN VENIT PE LUME DARIUS, SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICIOS!

CE MAMICI CURAJOASE SI INCERCATE AM AVUT NOI ZILELE ASTEA , SPER CA VA SIMTITI TOATE MAI BINE, SA VA RECUPERATI USOR SI SA VINE LAPTICUL DIN BELSUG!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk multumim pentru vestile de la Daciana
Slava Domnului ca este bine!

manga mie zilnic mi se intareste burtica..asa, de cel putin 10 ori, dar nu ma doare..efectiv, zici ca-i pietroi..si parca ia forma copilasului atunci cand se intareste, nu-i perfect rotunda; cred ca-i normal

ma tot gandesc la Luci..oare cate kg a avut puiutul?

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria offf deci incet incet se intampla cate ceva acolo in burta... Ai grija de tine! Si imi place ca si tu ai un bebe ascultator si sta acolo linistit daca nu ti-ai facut inca bagajul. Cred ca se tot uita "a facut curat, a pregatit tot, dar nu a facut bagajul, mai stau putin", "aaaa, acuma nici nu gaseste camera, pai nu pot veni eu pe lume asa nebagat in seama..."

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si sa facem niste galerie pt Happy_uka:

ma bucur ca ati trecut cu bine peste probleme si ca tatal tau e mai bine, ca sa va puteti bucura din plin de minunea ce vine

Ieri a fost si a noastra Ebru Fatima botezata, am avut si o mica masa en famille, de aceea am lipsit de pe forum, desi aveam o presimtire ca ceva se intampla pe aici

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ce de-a vesti bune!

Bine ai venit pe lume, bebe David si refacere usoara mamica plina de optimism!
Asteptam diseara povesti on-line, daca s-ar putea. daca nu...stam cumintele si asteptam

Bine ai venit pe lume, bebe Irinel! Mami, Madalina refacere usoara si laptic din belsug Doamne cat poti fi de curajoasa...nici nu-mi vine sa cred ca totul a decurs atat de repede.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput