Burtici fericite de septembrie-octombrie (197)
Raspunsuri - Pagina 13
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinus8 MESAJ DE LA LUTO: "MI-A DAT DUMNEZEU CE-AM VRUT: UN BAIAT SANATOS SI GRAS. DAR CU CE SACRIFICII...BAFTA MULTA.LUCI" dOAMNE AJUTA, IMI TREMURA MAINILE PE TASTATURA... SA VA TRAIASCA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN 40+3 pozici |
Lutoniana, felicitari pt flacaiandru!!! Recuperare rapida, scumpa si te asteptam cu vesti detaliate!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
citat din mesajul lui adinus8 si eu abia astept Danutza...desi o sa inteleg da si eu abia astept Danutza...desi o sa inteleg daca bb mic o sa fie mai important decat noi bb baietel si care a venit si pe 13, exact cum a vrut mamica lui |
deci pe 13 a venit pana la urma puiutul?!! dragul de el!!
clar, stam cuminti si rabdatoare!!
Sabina ce mult mi-a placut Coliba Unchiului Tom!!! (manga te intreba ieri, dar si eu eram curioasa)
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
MADALINA
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Adinus tu te-ai odihnit vreun pic?
Thank God I'm a woman!
adinus8 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Adinus tu te-ai odihnit vreun pic? Dana 36s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
nope
40+4
pozici
Dana15 spune:
spor la cumparaturi!!
cred ca imediat ies si eu putin la aer
Thank God I'm a woman!
iuliapapusa spune:
Fetele va multumesc pentru incurajari.Sunteti adevarate prietene de nadejde>este chiar ciudat, am prietene nu am ce zice dar cu voi simt ca este altfel ca ma intelegeti, ca-mi sunteti aproape si ca ma sprijiniti neconditionat fara nici un beneficiu, in schimb prietenele mele parca nu sunt asa.Poate este si din cauza ca impartim aceasi bucurie:o sarcina.Eu nu mai am stare ma fatati de colo colo ma enervai asa de rau pe niste felii de dulceata ca-mi fugea de pe felia de paine de am inceput sa si plang dar ai meu m-au inteles si mi-au adus un alt gen de dulceata.De stresul asta gaseste motive in orice
+36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabriela
poze burtika
ramsan spune:
'Neatza! Noutati calde calde ca abia am inchis telefonul
MADALINA A NASCUT AZI NOAPTE LA 2.31 FLACAUL MULT DORIT, 3000 g, PRIN CEZARIANA CU ANESTEZIE GENERALA
Mada se simte foarte bine, avea o voce atat de blanda, incredibil
O doare putin operatia dar se va reface bine.
Bravo mami Madalina!
Si pentru Lucia noastra:
BRAVO LUCIA!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de frumusetea vietii alaturi de baietelul vostru! (eu nu te vedeam cu fetita in brate)
Ramona
Tudor Gruia 36+
AMR max.4 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
iuliapapusa spune:
FELICITARI MADA pentru pretiosul IRINEL.REfacere rapida iar bebeul sa fie sanatos si mancacios si necolicios
+36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabriela
poze burtika