Trombofilia o cauza a infertilitatii - 13-
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Am accesat link-ul dar nu reusesc sa ma inregistrez.... |
unde anume iti da eroare cand te inregistrezi?
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
dezamagita spune:
Buna fetelor,
Sunt putin suparata pt ca acum mi-a venit ciclul la 25 de zile, iar luna trecuta la 30 de zile....cam pe cand ar trebui sa am ovulatia?
Eu am MTHFR heterozigot, iau doar acid folic, aspenter...si beau Branca Ursului dizolvata in putina apa - 40 picaturi/3 ori pe zi - primele 12-14 zile. Luna trecuta am luat duphaston 10 zile, din ziua 17. Acum sa mai iau oare?
AM avut pana acum ciclul asa:
iunie - la 25 de zile
iulie - la 29 de zile
august - 30 de zile
sept - 25 de zile
Sincera sa fiu nu am rabdare sa adopt metoda cu termometru.
Danny, poate ca ar trebui sa iau legatura cu doctorita ta....dar nu stiu cum:)
danny1 spune:
ei,ei draga dezamagita.
stii unde ma gasesti.ma poti suna.cand vrei o sun,te programez eu sau te programezi tu,daca vrei vb si cu ea ca mai trimit o "mutanta".acu,obligatoriu se va specializa pe "mutante".ca eu cum aud de una,cum i-o plasez.
relax cu menstruatia.nici a mea nu e perfecta dar 2 endo si 2-3 gine mi-au zi ca sunt mai mult decat snatoasa desi am mici decalaje de zile.in vremurile astea......imp e sa fie lunar.
cand va fi ovulatia?aproximativ la 2 sapt de la inceperea menstruatiei.dar garantii nu exista.nici in cazul unui ciclu perfect.atat de multe lucruri influenteaza menstruatia si ovulatia, incat eu sunt f multumita ca exista,nu ma mai intere cand.
oare am luat-o pe aratura?
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
lavinia78 spune:
Fetelor mi-a spus o prietena care este medic in spania si pe care am pus-o sa se intereseze daca la ei se gaseste Medyn forte ca nu se gaseste la ei dar se poate comanda pe aceste site-uri:
http://www.apomio.de/preisvergleich/medyn-forte-kapseln-90-st-medice-arzngmbhcokg.html
sau
http://www1.de.shopping.com/-medyn+forte
si costa vreo 50 euro cutia cu 90 capsule doar ca site-urile sunt in germana asa ca rugamintea ar fi daca stie cineva germana sa verifice ce si cum si daca este OK sa imi spuna si mie pe ce butoane trebuie sa apas ca sa comand ca eu cu germana nu sunt prietena multi
MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
lavinia poate poti comanda de aici, vad ca scrie si in engleza:
http://www.eu-versandapotheke.com/medyn-forte-kapseln.152677.html
balanta _tm intr-o postare mai veche a ta scriai de niste vitamine primite de undeva, vezi ca contin seleniu care e teratogen in sarcina, sa nu le iei.
v-am citit mult, dar nu prea pot sa scriu ca lui bebe nu-i place sa stau pe scaun si nu ma lasa deloc la calculator,misca ciudat si-mi da niste vibratii in col foarte neplacute.e un agitat, misca toata ziua, uneori incep sa fac ture prin casa ca stiu ca asa se potoleste, probabil adoarme.am facut si morfologia de trimestrul doi si bebe e foarte bine.
va pup 22+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
miki-miki spune:
Mcrissa mai ai putin. Sa faci miscare ca-ti face bine.
Fetelor eu nu am chef de scris, mai citesc dar de scris ioc. Nici nu prea am timp deoarece o ajut pe mama, isi renoveaza apartam si a facut o tromboza venoasa superficiala la piciorul drept in urma unei cazaturi. Azi cautai in arhiva adresei mele de mail si dadui peste un mesaj al unei fete de pe forum care imi multumea ca am ajutat-o cu sfaturi la "Naturiste si homeopate".Acum e gravi si tb sa nasca pe 22oct, avea PCOS si tiroida Hashimoto. Povestea ei e tare impresionanta , a perseverat cu tratamentele naturiste, sport si reusit sa ramana natural cand toti dr ii spuneau ca nu va reusi sau dc va reusi va pierde sarcina. Sper sa reusim si noi
Miki Anul asta pun de-un pui
![](icon_smile_approve.gif)
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
miki sigur vom reusi toate, suntem luptatoare.incerc sa fac zilnic o plimbare in parc, cum vine sotul de la munca il iau de odihinit si iesim la plimbare, ziua mai ies dupa o paine, ceva dulce ca au inceput si la mine poftele
, am pus 5 kg, ma simt ca o balenutza.cred ca bebe imi mananca din creier, ca mi-am uitat pinul la un card pe care il am si il folosesc de 2 ani
si acum merg la banca sa il schimb.
miki tu ai ajutat multe fete, tu m-ai indrumat sa fac MTHFR, poate ca daca nu il faceam nu as fi facut Clexane acum si nu aveam minunea in burtica.am fost la Fundeni dupa eco si m-a lasat pe 0.6 continuu ca cica am 22 de saptamani, nu inteleg cum vine asta, ca e sarcina mai maricica sau ce?am vrut sa o intreb, dar deja trecuse la celalat pacient si am plecat din nou plina de draci de acolo.
22+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
miki-miki spune:
Mcrissa scriei pe mail dr Uscatescu pt a te linisti.
Uff, sper sa reusesc sa mai raman , mie de asta imi e cel mai frica.
Miki Anul asta pun de-un pui
![](icon_smile_approve.gif)
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot
danny1 spune:
miki,daca ma vezi,imi poti spune,te rog ce lua fata aceea pt tiroidita hashimoto?eu i-am cerut homeopatei mele dar nu stie ce sa-mi dea.gine mi-a dar metylprednison.ca nici ea nu stia altceva.in rest-pt trombo am primit gemo-derivate.care se adauga la lista de medic pe forum,evident.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah