Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
Votez si eu cei 3 copii: Alexandra, Mutzunelul, Bogdanel.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
saby spune:
Buna seara!!!!
Am ajuns si noi (mai devreme
), am facut baie lu Maiuta ca 2 zile nu am spalat-o decat putin la chiuveta, i-am dat sa pape, am culcat-o si am desfacut si bagajele, asa ca abia acum reusesc sa scriu putin.
La munte a fost absolut bestial
, trebuie neaparat repetata intalnirea si cu mai multe mamici. Sincer nu ma asteptam sa iasa asa bine, ma gandeam ca fiind totusi un grup asa mare o sa se faca bisericute, dar nu a fost deloc asa. Peste tot unde am fost, ca am fost la plimbare ca am fost la masa si am umplut jumatate de terasa sau seara la cate o barfa, am fost toti, adica cu mamici, tatici si fratiori, surori si bebici bineinteles.
O sa povesteasca si celelalte fete, probabil o sa puna si poze (la noi s-a terminat bateria si nu prea am facut poze), cu explicatiile de rigoare
.
Acum ma duc in urma sa citesc si revin.
Pupici la toata lumea si bine v-am regasit 
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Chatonel..superbe poze..si protagonistii..si locatia ![]() Mai..dar nicio veste de la nicio excursionista?chiar asa..ne-au abandonat?ieri imi spunea vara-mea care e tot la Moeciu weekendul asta..ca forumistele mele sunt la pensiunea Roua Dimineatii ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
asa deci !!!

cum te mai simti ?? multa sanatate

mersi de mesajul tau, i-am trimis mail !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 Buna mamici scumpici, Sunt si eu o mamica de ghiocel – Andreea, nascuta prin cezariana pe 13.04.2009, 3.300 gr, 52 cm, scor Apgar 9. Desi va citesc inca de pe la cap 3 al Odiseii de gravidute , nu am avut curajul sa ma alatur voua pentru ca am avut probleme inca de la inceput si tot asa am tinut-o pana acum cand , Cu drag, gianina |
Bine ai venit !!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ah, cred ca ce mai zarva, ce mai veselie trebuie sa fie acum la Marea Intalnire! Ce n-as da sa fiu o musca sa dau o tura rapida prin zona, sa ma bucur si eu de ghiocei si sa vad daca s-au imbatat mamicile mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
Ilinca

sa stii ca ai fost virtual la intalnire 
la un moment dat nu mai stiu de la ce (
)te pomeneam cu postarile tale scurte 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
Oly eu tot sper sa apari cu pozele mai rpd ca adorm pe tastatura...mai am si sare calda pe ureche...ma trage rau la

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Gianina34 spune:
Gianina bine ati venit alaturi de noi si va doresc ca bb-lina Andreea sa scape de problemute si sa te bucuri din plin de ea.
Noi suntem nascute cu 3 zile inainte si ne-am luptat muult cu colicii pana pa 4luni jumate...greu .
Inca nu stam nici noi in fundulet chiar putem de acum sa-i punem noi sau sa asteptam sa se riduce ei singurei?
Naty se ridica daca ii dau 2 degete de ale mele si se prinde de ele 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
[/quote]
multumesc mult
noua asa ne-a recomandat medicul + mult masajel pe spatic si nu numai
pentru a se intari muschisorii si sa stea cat mai repede in fundulet in speranta ca ne va fi mai bine
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean pentru adoptie..eu spun..alexandra, gaza mica...si..david? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |

va zic eu ca toti sunt candidati la miss/mister bebe

nu te poti decide 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() va zic eu ca toti sunt candidati la miss/mister bebe ![]() ![]() nu te poti decide ![]() ![]() ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
nu era vb de miss..mister..spunea simina..ca Anca a spus...ca..gazda ar adopta 3 copii..sa ghicim care
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
novus spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Pt adoptie Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
eu n-o dau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)