Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cred ca faza asta cu "proasta acasa" e un leitmotiv al mai multora dintre noi. Eu mai am una, cand am o groaza de facut si bebelina e agitata iar sotul nu e prin preajma, o bag pe aia cu "stau toata ziua cu copilul atarnat de gat". Acu' s-a prins si sotu' ca o cam scot la inaintare si cand nu e cazu si ma cam ia la misto si radem amandoi intr-un final.

Oli, eu ma bag la un parc, mai dupa miercuri asa, sa fiu eu suta in mie sigura ca Ana nu mai e racita, nu vreau sa pricopsim vreun ghiocel cu "muciosita"

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Oli, hai cu pozele alea ca dau refresh din 5 in 5 secunde si nu ma duc la culcare pana nu le vad.
Si cred ca nu sunt singura

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

nu ma culc pana nu sunt la zi seara cu cititul !!

ce-mi place cum v-ati intitulat cat am fost noi plecate: fetele neexcursioniste

Mami lui Alexandra (03.03.09)

nah pai da avem si noi o titulatura
deci asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

se incarca pozele Oly??????????

edit: nici eu nu ma culc pana nu vad poze.....sper sa nu mai dureze mult ca-mi pica ochii-n gura de

Ma doare urechea stg...sper sa-mi treca in somn

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Incalzeste sare (din aia mare) pe foc intr-o tigaie si pune-o intro batista groasa. Apoi aplic-o pe urechea cu pricine-vezi temperatura sa fie suportabila .
Asta e un leac "babesc" pe care eu il mai foloseam sa treaca.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel bine ai revenit !!! la anu' nu lipsesti la intalnire, da??!!!

vazui ca va diverisifcati si voi spor !!noi avem diversificata masa de la 10 cu cereale cand avem chef si timp iar de maine incepem in forta cu legume
cat despre mozoleala la masa , am primit la inceput multe bavetici de tot felul si ma gandeam ce o sa fac cu ele ?? am aflat raspunsul pe la 5 luni jumate'; dar ce mi se pare cel mai practic e o chestie ca o baveta tip camasa cu maneci http://www.cauti.ro/copii_si_familie/alimentatia_artificiala/bavetele/compara_preturi--Tigex~~Baveta_cu_manecute_scurte_bumbac_PEVA_T812089.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Alina...mi-am pus acum...noroc ca aveam sare gronjoasa in casa
Cred ca Oly ai face baie la baiat

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Novus fff frumos mesajul, ai descris perfect fiecare familie si cadrul organizatoric. Multumim de aprecieri, intrega familie de gaze si Gaza mica a promis ca data viitoare o sa rada mai mult. Chiar m-am intristat un pic cand am vazut ca azi a inceput sa rada si sa vorbeasca de numa-numa dupa ce s-a trezit dar era prea tarziu, se sparsese gasca. Probabil cum a dormit muult aseara si s-a odihnit s-a trezit si ea la spartul targului sa se simta bine. Asa ca trebuie sa ne intalnim mai des sa se obisnuiasca.
N-am stiut ca sotul Florinelei a fost ingerul caldurii din a doua seara. Florinela multumeste-i muuuuuuuuult din partea noastra .
Oli abia astept pozele sa le pui pe toate.

As face si eu o descrie scurta dar acum sunt un pic obosita si ma streseasza Gazu ca vrea si el la net, asa ca o las pe maine. Sunt totusi datoare lui Novus , asa ca vreau sa va spun ca eu o declar pe Alexandra cel mai vesel bebelus din odisee. Mai fetelor, ghiocica asta mica nici nu stie ce e aia plans, rade la toata lumea se distreaza de numa si iti inveseleste ziua. E ca o raza de soare. Tati de Alexandra e devotat 100% si totpit cu totul dupa mata mica iar zambareata il rasplateste cu varf si indesat pt ca se vede ca tati e febletea ei. Novus e sefa, o ff buna organizatoare si persoana ff deschisa si placuta. Din primul moment pt mine a fost ca o prietena pe care o stiu de muuult timp ceea ce mi-a dat un sentiment ff placut de familiaritate. Aaa si ce mi-a mai placut la ea e combinatia dintre calmul ardelenesc si veselia si faptul ca e plina de viata. O combinatie rara si fericita. Abia astept sa mai organizeze o intalnire, si pe luna m-as duce dupa ea.
Maine vin cu partea a doua sa va mai spun ce si cum despre fiecare mamica si ghiolcel, asta asa, ca am fost atat de incantata ca un copil mic.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mai aveti un pic de rabdare caci am avut un David plangacios. Cred ca este suparat ca a plecat de la munte. I-a placut cu atati bebei

Se incarca

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ilinca am vrut sa-ti zic de ieri, da' am uitat: dintii se simt la supt. Nu doare decat daca are clientul chef de muscat (si doaaaareeeee), dar la supt simti ceva tare pe san, atat.

Gabi io la primul examen auto l-am dat pe politzai cu capul de parbriz. Dar am perseverat

Gianina bine ai venit, trebuia sa ne scrii mai repede, de ce suntem noi aici, nu sa ne sustinem si sa ne incurajam?

Mai scriu ca mai am.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

iaca si poze din prima zi de vacanta... o sa le pun inect-incet pe toate, dar trebuiesc triate si nu prea am timp ...
http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/DragoanaLuna5VacantaInSardegna#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

dragoana, pogonici sau um vreti voi e superbaaaaa ; si se pupa !!

Mergi la inceput