Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(67)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ha, Diana, aici erai! Povesteste cum ati ajuns, cine era deja acolo, cum e pensiunea, spune tot!

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

dyana asteptam detalii

fetele priviti cum ne diversificam cu mar si branzica

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

dyana asteptam detalii

fetele priviti cum ne diversificam cu mar si branzica

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

`da in burtik a ajuns ceva?
eu nu pricep cum de unii bebei au un par asa de mare, eu am avut arsuri in sarcina si cica va avea bb un par....... si iote ca nu prea are, numai un motz in frunte

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am schimbat si noi semnatura..crestem..crestem

31+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Felicitari!! hai ca mai e putin si te vad cu bebe in brate

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ne-am intoooooors; nu am cuvinte sa va zic cum a fost la munte; am venit alt om, mi-am incarcat bateriile pentru urmatoarele 6 luni; nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc, sunt niste mamici extraordinare, taticii la fel... de bebei nici nu e cazul sa mai zic ceva, ca n-as stii cu cine sa incep; ne-am simtit extraordinar, imi venea sa ma jelesc cu vorbe cand le-am facut cu mana la plecare; intru sa citesc ce ati facut voi, si revenim in forta... cred ca toate, asa pe rand

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

yeeeeeeeeeeeeeeeeee....bine ati revenit!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

iata alte poze
http://picasaweb.google.ro/lh/photo/rETsJv3mQDAQ707yL-DVvA?authkey=Gv1sRgCPewvqGtt_nSFw&feat=directlink
http://picasaweb.google.ro/lh/photo/rETsJv3mQDAQ707yL-DVvA?authkey=Gv1sRgCPewvqGtt_nSFw&feat=directlink

mami de robert

Vazut Robi motzat si mireasa de mireasa....bravo! superiiiiiiii,tineretea bat-o focul!Si puiutul e superb, sa ai grija sa ii pastrezi frumusetea!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Nicky ce frumos papa Nicholas nu ca Naty toata un mozolici

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

pentru iritatii la fundulet - aveti grija ca funduletul sa fie uscat cind puneti pampersul. daca dati cu creme gen bepanthen, trebuie sa intre bine in piele si sa fie uscata pielea cind puneti pampersul, altfel se irita. eu folosesc ulei sau creme cu oxid de zinc - cea de la Nivea e buna.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

noi folosim crrma de galbenele si este superr

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

pentru sarbatoriti:Amalia Maria, Andreea si Rares.

Aris, interesant scaunul de la Kiddy. O sa-l studiez mai amanuntit!

Kea, multumesc pentru tabel! Vad ca scaunul Britax Romer pe care pusesem eu ochii e doar "gut". Mai studiem oferta pana la "zer gut".

Azi mi-s fiaaaaaarta rau eu ( Ilinca iti zic si tie cateva acusi)! Ma laudam ieri ca am amanat intoarcerea la munca pana in octombrie dar tocmai imi fuse solicitata prezenta la birou asa ca de maine incepe cursul intensiv de rasfat predat cu bucurie de bunici. Iar pe mine ma va lua odihnita cand ma intorc!

Deci Ilinca, te visai azi-noapte-n vis cum ne spuneai tu ca iata dupa 5 luni ai ramas insarcinata si ca esti mandra ca ai spart ghiatza in gasca noastra. O fi visul meu, da' daca se intampla sa stii ca nu-i vina mea!

Dyana, bine ai revenit! Asteptam povestile!

Eu o sa dispar cateva zile ca presimt ca reacomodarea la birou nu va fi usoara! Sper sa reusesc sa va citesc! Aveti grija de voi si de bebitzi!

Adirys, poate imi dai un PM sa stiu ca ai primit mail-ul!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am scris mesajul asta la cap trecut dar al copiez si aici ca sa-l vada si excursionistele

Buuunnn..incep sa scriu mesajul acum ca nu mai pot sta in fata calc prea mult...ma omoara o durere de cap de azi dim si-am luat deja 2 paracetamol
multumesc tuturor care si-au spus parerea despre lista mea si o sa incep sa raspund asa:

Pisigri am citit mesajele tale, am retinut si notat schimbari in lista, da carte sa stii ca nu-mi iau ca nu sunt fan citit...daca as avea internet as fi multumita, cred ca nici n-as mai simti travliul

Leeloo am retinut sa iau vata si servetele la cutie (am notat in lista); sac de dormit mi-am luat deja d-aia nu era trecut in lista.Buna ideea cu spirtul pus in fas-fas (am notat)

Ilinca multumesc pt pontul cu lanolina pura.

SimonaMami cred ca vb destul la tel ca sa-ti mai scriu si aici...oricum te astept la maternitate

Dyana buna ideea cu petrecerea...poate o punem in practica la botez

Carla28 vezi ca trebuie sa-mi dai mielul de pasti ca m-ai botezat de 2 ori intr-un mesaj..

Aris ar trebui sa dau copy/paste la mesajul tau sa vada si burticile mele ce frumos m-ai incurajat tu. MP3-ul nu mi-l iau ca am radio pe telefon
Am notat pe lista anestezicul. Apropo...ai obs ca majoritatea componentelor din bagaje sunt din lista ta????

PetraTudor...am retinut sfaturile tale

Novus nici sa nu te gandesti sa-mi trimit avansul innapoi...ma supar

Niky09 avand burtiera deja luata n-am mai trecut-o in lista..dar am notat-o acum la geanta mare

Pisik06 mi-a placut cum ai scris ce ti-a trebuit dupa nastere.Scurt si la obiect

IliesClara nu intamplator te-am lasat ultima...m-am amuzat teribil cand, la prima vedere , mi-am vazut lista albastra. Mi-au placut adaugarile tale ff mult....le-am si notat pe lista mea.
Pt internare (chiar uitasem sa scriu pe lista de adev de venit pe ultimul an)..dosarul de sarcina este la medic, eu nu am NIMIC
Eu stiu ca-i folositoare scoica , am deja, da sincer nu ma vad iarna cu scoica pe brat. Mi s-a pus pata pe www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=BW16" target="_blank">asta(scoate cratima ca-i considerata reclama) da parca n-as da nici atatia bani...mai caut prin oras ..am vazut ceva la Cora dar erau ORIBILE
tare faza cu "dichisitul" wc-ului
Uscator de par....noooouuu...nu stau eu sa ma spal pe cap...si acasa ma spal 1 data la 4-5 zile...ca nu se ingrasa parul

Acum daca am inceput sa si termin...mi-am mai cumparat niste chestii din listuta printre care costumasul de fas al fetei.....o sa fac poze...
Pt fetele din Buc..daca nu gasiti "cosmonauti" contactati-ma pe PM...am gasit pe roz pal (ca al meu), bleu si alb

Am o problema de legislatie care poate sa aiba urmari naspa.M-am gandit ca si anul asta (ca si anul trecut) o sa am decizia de munca din data de 1-09.2009 pana pe 31.08.2010, dar se pare ca exista posibilitatea sa ne dea anul asta cu 14-09....si raman descoperita 2 sapt pe cartea de munca...ceea ce duce la pierderea celor 6 mil din postnatal....m-am interesat( m-am rugat, am incercat cu spaga) , azi la somaj(sect3) sa-mi bagesomaj pe CM de la 1.09, si nu se poate, cica intra somajul din data in care te prezinti....nu-mi ramane decat sa ma rog sa iasa decizia cu data de 1-09..sapt viitoare aflu(marti-miercuri)

gata trimit mesajul ca-l scriu de-o juma' de ora

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput