Prietenie la plesneala*72* LA MULTI ANI MOLDOVENE!
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Intre gardi si cautarea de terapeuti
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andruskandu spune:
Buna dimineata, fetelor!
Iaca ies la raport... Prezent!
L-am dus pe Andrei la cresa si l-am lasat urland si agatandu-se de mine noroc totusi ca are aceleasi ingrijitoare de anul trecut, si-s dragute si calme.
Dimineata imi tot spunea ca nu mergem la cresa, ca e sambata, duminica si e cresa inchisa, saracutul...
Sper sa se reobisnuiasca.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
ancadragoman spune:
Andreea cred ca ti se rupe sufletul cand il lasi plangand
Nu ma mai duc la prezentare ca trebuie sa predau ceva
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Ana68 spune:
Salutare dragelor...hop si eu pe aici,bat gura...si deshtele in taste...
Am aflat ca o sa fie expozitie de cosmeticale in Bucuresti...ceva super fain,la finele saptamanii asteia...si uite asa imi pare rau ca sunt la vreo 600 km departare de expozitie,ca as fi tras si eu tura pe acolo...
No,pai sa aveti o zi excelenta!
andruskandu spune:
Eu cumpar cosmeticale sa le tin in dulap pana expira, ca sa am ce arunca... pentru ca "uit" sa le utilizez.
Nu v-am spus cum a fost in vacanta si ce peripetii am trait...
Vreti sa va spun?
Biiiine, hai ca va spun cate ceva...
Deeeci, plecam noi de dimineata spre mare, G. decide ca-i mai bine prin Bucuresti pe autostrada si asa facem.
Si mergem intins, dar cand mai aveam vreo 25 km. pana la Fetesti, ... pana cu explozie de cauciuc, cauciucul varza.... si mai fierbea si motorul, ca ramasese fara apa. Ma gandeam ca pana ne-a salvat de la ceva mai rau.
Buuun, schimba G. roata cu cea de rezerva, alimenteaza cu apa, si plecam mai departe...
Nu mult, vreo 2 km... cand iese porumbelul din gura lui G: "cauciucul asta sa nu faca pana ca-i vai de noi..."
Meeey, n-apuca sa termine fraza, credeti-ma, ca se aude asa, un zgomot specific, stiti voi soferitelor care...
Ca ramaseseram blocati pe autostrada....ne trebuia o minune sa plecam de-acolo. A pus G. roata ferfelita la loc si-am inceput sa mergem asa, cu viteza melcului... dar dupa 2 km a trebuit sa ne oprim ca am fi cules masina de pe autostrada bucatele.
G. a iesti dei masina cu mainile pe cap, gata, aici dormim la noapte... pe cine sa chemam???
Eeeei ce Dumnezeu, ne opriseram in fata unui panou care arata 20 km. pana la Fetesti. Cine o locui in Fetesti???? Stiti???
Mishuuuu!!!!! Ajutoooor!!!
Daaa, fetelor, am sunat-o pe Mishu cea draga, proaspata mamica, de se afla la munca, si care l-a sunat pe sotul ei...
Care a venit, pe o ruta ocolita, cu o roata de rezerva, stiti voi ca printul din poveste, sa ne salveze...
Si-uite asa, am reusit sa ajungem si noi la mare.
Mishuuuu!!! MULTUMEEEESC! Si te dulce de un milion de ori! Si Andrei la fel.
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
ralualexandrei spune:
Neatza pe la pranz si eu o sa ma adun.Azi am ramas la vatra ca nu mai pot ma simt epuizata ,stoarsa ,in fine.
Prima zi de gradi si de scoala a trecut cu bine,copii-s fericiti si multumiti.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
andruskandu spune:
Uff, tocmai in mijlocul unui mesaj s-a oprit curentul...
Ziceam ca vreau sa fac zacusca, asa ca acum am pus la copt vinete si ardei capia... dar maine fac restul... azi le curat si le las la scurs (vinetele), ardeii copti ii las pana maine cu sare pe ei. Sper sa iasa buna.
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
aliclara spune:
Buna ziua fetelor!
Fac si eu prezenta si vin disperata sa cer un sfat celor care stiti exact despre cee vorba. Vreau sa plec de la locul de munca. Trebuie sa plec. Astazi,seful, intr-o criza de nervi azis ca: "Daca imi da un sut in c.r plec singura acasa". Nu mai pot sta. Am doua variante. Maine vin cu scandal si imi dau demisia, sau imi bag CM si vedem dupa aia, daca nu disponibilizeaza postul.
Stie cineva "drepturile" angajatului. Din codul jmuncii de pe net, nu ma prea pricep sa descifrez. As vrea sa nu mai vin si sa imi desfaca el contracul de munca. Nu prea poate dovedi ca am lipsit, ca nu avem niciun sistem de pontare la birou.
Help!!!!
Va pup pe toate si va doresc o zi de mii de ori mai frumoasa decat o am eu.
P.S. Am fost la sedinta. Avem o invatatoare de nota 2000, dar nu am dispozitia sa povestesc acum.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
Ana68 spune:
Andruska...ati avut peripetii,nu gluma...bine ca ati stiut de unde sa luati un prieten si a avut cine sa va ajute!Spor la zacusca!
Aliclara,cum adica sa te jigneasca?Dar ce-i acolo la voi?Sat fara caini?Bal de negri?Pfuai...cumplit!Si inca mai vrei sa stai acolo?Ce te tine legata de locul ala de munca?vai de steaua mea....cum sa isi permita sa te jigneasca?Sunteti rude de ii permiti asta?Intreb si eu...Cu codul muncii nu stiu sa te sfatuiesc,insa ii poti face si tu rau,daca vrei...il dai in judecata pentru hartuire,poti da din casa la OPC cacaturile care le face...de ce nu-l ameninti cu astea?Sut in cur?Pfuai...hai ca m-am enervat,sicer!ce nenorocit!fata draga,du-te si fa-l troaca de porci si pleaca cat mai poti,la ce stai?Cauta-ti un job unde sa fi respectata si nu bataia de joc a unora...sincer te comatimesc.Apropos,ai un contract de munca ,ceva,in care sa fie trecute niste clauze?
bafta!Ai grija de tine!
aliclara spune:
Ana, ideea este ca eu nu mai vreau sa dau ochii cu ei nici macar o zi. Daca imi dau demisia maine dimineata, ma poate obliga sa vin in preaviz. Eu vreau sa imi iau CM si dupa aia sa nu mai vin pur si simplu si sa ma dea afara pentru absente nemotivate. Ei neavand un sistem de pontare nu pot dovedi nimic , pentru a imi face tambalau cu indisciplina.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/