Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 9

anna-mama spune:
Scumpul de el , asa de dulce trebuie sa fie cand te striga "mama"
Oricum, important e ca il lasi acasa pe maini bune si recuperezi in wkd. Te-am intrebat cate ore lucrezi pt ca eu stiam ca daca te intorci la munca poti sa optezi pentru 6 ore la salariu integral, si mi se parea o varianta buna, daca ar respecta angajatorul legea
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Oxigen spune:
Fetelor, am pus ceva hios pe mailul comun.Am ras cu lacrimi cand l-am vazut. Sa vedeti ce ne asteapta
Ana, poti pune zeama de lamaie in mancarica.Eu asa-i faceam baiatului.Maria prefera dulce.
Cristina, dar mananca nu se incurca puiul tau.A mea mananca cca 150 gr mancare la o masa si completare lapte cca 120 ml.
Iubita mea nu mananca mult, dar manaca in ritmul ei si eu nu am fortat-o. Eu sunt multumita de cum arata. Sanatoasa sa fie.Un copil gras nu e neaparat si sanatos.

Carmen_Marieta spune:
Anna eu nu am revenit la job, ci de abia am inceput... asa ca nu am cum sa cer program de 6 ore..
Important este ca sunt linistita ca e pe maini bune...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..

Carmen_Marieta spune:
Oxigen ma cred cei din birou dusa de rad asa tare....
Super!!!!
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..

Naty spune:
Hello!
Nu am reusit sa citesc nimic
Noi am avut un weekend cam nasol, eu si Ioana racite cobza, azi ne-a mai trecut dar ne doare pe amandoua stomacul
De cateva zile am si eu bebelush tarator ...
Fetele stiti vreun neurolog bun? Tot ametesc in ultimul timp si m-am cam speriat, m-as duce la doctor!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty De cateva zile am si eu bebelush tarator ... |
Felicitari Nadiei!
Sanatate multa tie si Ioanei!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Naty spune:
Am uitat sa va zic ca i-am dat Nadiei sambata un pure de legume de la Humana si a vomat de 5 ori in jet toata dupa masa (tot pure-ul cred ca l-a scos).
Nu-i mai dau in veci.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI

Naty spune:
alina la Opera am dus-o la balet, e scoala de balet Studio M a dnei Magda Rovinescu, fosta prim balerina. Primesc insa numai de la 5 ani, la noi a facut o exceptie fiindca mai avem doar o luna pana sa-i implineasca.
NOI

flowerbee spune:
Buna fetelor,
Carmen, ce bine ca ai mai intrat sa ne aduci vesti despre tine si despre puiutul tau. Ma bucur ca sunteti bine si ca puiul creste frumos. Stai linistita, unii copii sunt mau slabuti, altii mai grasuti, asa le este felul.
Lisa, ce sperietura ati mai tras! Bine ca Anuta este ok acum. Tine-ne la curent.
Naty, cand am inceput eu sa ii dau lapte praf Alexiei, mi s-a recomandat un lapte praf anti-reflux de la Humana. A vomitat de la el de am crezut ca nu se mai opreste. Cine stie ce agent de ingrosare au in aceste piureuri sau tipuri de lapte mai gros...
Oxigen, imi pare rau ca Mariuca a fost bolnavioara. Bine ca nu a fost grav si ca acum e sanatoasa.
Bebelusi, noi inca suntem la nivelul intermediar al patului, dar cred ca nu pentru multa vreme. Cat despre aparatori, eu mi-am facut la comanda 3 lenjerii complete cu aparatori pe toata lungimea patului (partea din fata o las jos cand doarme ca sa o vad) si sunt multumita pt ca atunci cand cade sau pe taraste prin patut, nu se loveste prea tare, buretele fiind moale. Cu toate astea, uneori e bine ca puiul sa se prinda cu manutele de gratii pt a se ridica in picioare. O sa pun poze sa vezi.
Noi papam din ce in ce mai putin. Deja mi-a incoltit in minte temerea ca infectia urinara ar pura reveni, desi copilul e vioi, bine dispus, doar ca moftureala este la cote maxime. Sa fie moftureala sau alintatura? Ca daca ii dau cu bibele, e ok.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

flowerbee spune:
MAI ESTE CINEVA CARE NU A PRIMIT INDEMNIZATIA PT CRESTERE COPIL?
Eu am depus dosarul la sfarsitul lunii mai si nici pana acum nu am primit nimic. Azi am sunat si mi-a raspuns un fucntionar plictisit care mi-a zis in scarba ca mai trebuie sa aduc o copie de pe certificatul de nastere al copilului pt ca lor si s-a schimbat programul informatic si trebui reconfirmata cererea. Cand am auzit, m-au luat toti nervii. Dar nu ma puteau suna? Pentru ce le-am dat nr de tel, adresa de mail si alte date de contact? Oare nu isi dau seama ca unele mamici chiar au nevoie de banii astia?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!