Licurici de ianuarie-februarie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 8

andre_ea spune:
Lisa, hai ca m-am speriat si eu. Bine ca a trecut. Pupam fetita.
Stie cineva unde gasesc rapid opritoare pentru sertare si niste aparatori colturi? Ilinca umbla la sertarele din josul dulapului lor si o sa-si prinda degetele daca nu fac ceva. Si prizele sunt interesante, noroc ca le avem cu aparatori din constructie.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

IRINA.C spune:
In Careef am vzt si in Auchan, au si cei de la Chicco in Floreasca si in Ikea..unde iti e mai aproape Andree_ea
Fug la dintolog
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Oxigen spune:
Salutare, salutare!
Ne facem si noi aparitia dupa o lunga absenta.Motivul absentei, Mariuca a racit si apoi s-a deranjat la burtica.Doamneee, raceala nu a fost cine stie ce, doar am avut mucisori, dar pusul picaturilor, aspiratul si stersul nasului au fost un chin.Fata mea oricum nu mai sta nici sa-i schimb pampersul, asa ca numai eu stiu ce m-am muncit sa o tin.
Bine ca suntem pe trecute si nu am facut febra si nu a fost mai rau.
Am citit pe fuga din urma.
Deci, opritoare, aparatoare pentru colturi, etc. se gasesc ori in farmaciile Sensi Blue, ori la Carrefour, ori comandate de pe net.Eu chiar vineri am dat comanda de niste seturi din acestea de la Primii pasi ca-s mai ieftine si asa pot lua mai multe.
http://www.salutbebe.ro/category--Camera-Bebe--2.html
Fetelor fata mea din ce ziceam ca-i iute si nu sta locului o clipa, dar e mutulica si nu prea vorbeste, acum zice si tata si mama si baba si bolboroseste pe limba ei toata ziua.Cand nu-i convine ceva se supara si ne cearta pe limba ei.E o scumpica.
http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/MariucaSuparata?authkey=Gv1sRgCK_ltMCAkpSCbg#5381286503929387858
E din ce in ce mai curioasa.Nu o mai intereseaza jucariile.Ea vrea sa mearga si acum experimenteaza ceva nou.Incearca sa-si dea drumul la maini si sta pentru o secunda, doua in picioare dupa care,cade.
De mancat, mananca bine.Azi i-am dat orez cu peste.Pestele i l-am maruntit cu cutitul si orezul i l-am dat asa.A mancat si a mestecat bine tot.
Prefera sa manance paine si biscuiti, pe care le mesteca cu placere.
Cu dormitul stam iar f bine.Doarme de la 21,00 pana la 8 dimineata de cand i-am scos cerealele din lapticul de seara.
Am observat ca daca mananca ceva mai usor dupa amiaza (iaurt cu branzica) si seara doar laptic, doarme f bine.
In rest ne maraim si stam cu degetele toata ziua in gurita.Se vad si sus cei 2 dintisori care trebuie sa apara.Mai rau e cu adormitul.Inainte adormea singurica, acum intai isi face "programul" ce cuprinde urlaturi, ridicari in patut de 100 de ori,foiri si rasuciri de pe spate pe burta, pana la epuizare.
Iar m-am intins cu vorba.
Alina stai linistita, o sa treaca perioada cu dintisorii si-si revine.
Lisa, ce sperietura ai tras.Trebuie avuta mare atentie.Eu Mariei nu i-am dat inca fructe, decat para ca e mai moale.Marul am obse4rvat ca nu-l poate mesteca bine si nu i-am mai dat.
Bebelusi, eu am patul gen tarc, si in el nu se loveste desi cade mereu.Uneori se tranteste intentionat.
Miere, felicitari pentru performantele scumpelului tau.
IrinaC, trebuie sa simtim ca avem copii.Daca manca ca un robotel (am vazut eu in parc o fetita care deschidea gura mecanic si nu misca cat timp manca) itit spun eu ca nici asa nu-ti placea.
Licuricii incep sa aiba personalitate.Cresc si asta o simtim cu fiecare zi.
Pupam cu drag licuricii si mamicile lor iubitoare.

Carmen_Marieta spune:
Salutare dragi mamici,
cu speranta ca va mai amintiti de noi, intram la raport... Stefan este vioi merge de-a busilea prin toata casa, se ridica pe mobilier...de unde ii vine porecla de "spiderboy". Azi a mers bunica cu el la pediatra, are 6900 g si 74 cm... nu este un copil mancacios dar este sanatos. la 6 luni i-am facut analizele si au iesit ok. Mananca de toate dar in cantitati mici, se mai trezeste noaptea, acum este agitat de la dinti... pe care ii tot asteptam sa apara, dar se pare ca se lasa asteptati...
Eu am inceput serviciul de la 1.09 si il las cu mama...
O sa incerc sa citesc si eu cat de cat din urma...
Va pupicim... si speram sa intram mai des...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..

anna-mama spune:
Stiti cumva daca am voie sa-i pun zeama de lamaie in mancare? Vladut prefera mancarea acra, ce-i dulce nu inghite aproape deloc
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

anna-mama spune:
Oxigen, am vazut filmuletul cu papusica Este asa de dulce, cum sa nu o iei de acolo si sa o pupacesti
Poze cu Vladut:

cristina_27 spune:
Pyc multumim mult pentru sfaturile legate de diversificare. Vom incerca sa le punem in aplicare dar nu cred ca tine deocamdata la noi. Nu mananca atat de mult la o masa iar cu laptele praf ... o adevarata tragedie.
Astazi a mancat de dimineata piure de fructe cu cereale 200 gr si la pranz piure de legume cu galbenus si branza 230 gr iar eu ma consider satisfacuta ( mai mult de atat nu cred ca a mancat vreodata ).
Avand in vedere faptul ca nu prea vrea lapte praf credeti ca ar fi o greseala daca i-as pune cate o masura, doua in fructe si legume ? Nu stiu cum sa il conving altfel sa bea. La san nu stiu cat de mult mai este plus ca daca nu are chef atunci de lapte ma musca iar la un sanchiar mi-a facut o rana care s-a infectat ...
In rest tot racit, am fost la Grigore Alexandrescu, nu are nimic la plamani dar oricum trebuie sa ia antibiotic pana miercuri ( Keflex ). Hemoglobina i-a iesit cam mica ( 9,4 ) dar o sa repetam analiza si dupa ce ii trece raceala si apoi luam fier daca este cazul.

anna-mama spune:
Sanatate multa puiului, Cristina! Offf, dar de ce luati antibiotice, a avut rosu un gat? Si noi suntem raciti, doar nasucul a curs, dar nu am luat antibiotice. Vad ca e din ce in ce mai bine.
Carmen, felicitari pentru piticut. Important e ca e sanatos si energic Lucrezi 8 ore? Eu ma gandesc cu groaza pt cand o sa merg la serviciu, nu cred ca cu cele min 8 ore + 2 pe drum mai apuc sa mai stau cu Vladut. Noroc, ca anul asta sigur stau cu el
Poze cu Vladut:

Carmen_Marieta spune:
Bebelusi noi avem patut de lemn, am coborat la nivelul de jos, si am lasat aparatoarea pe laterale, drept pentru care Stefan se urca pe ele. Cat sta in patut sta numai in picioare si roade la marginea lui... , dar nu se loveste... mai cade cate odata dar se ridica repede la ros...
Poze ..

Carmen_Marieta spune:
Anna da lucrez 8 ore, dar firma este in Otopeni, asa ca plec la 7.30 si ajung la 19.30.
Apuc sa ma jocv cu el, ii fac baie si la culcare.
Mi-a zis mama ca in timpul zilei mai plange si striga 'mama" i se face dor micutului... dar nu am avut de ales.
Poze ..