PRIETENE FARA TITLU (48)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda Doaaaamne asa mi-as dori sa fiu o musca sa vad ce face copilul intr-o zi la gradi. Pacat ca nu au camere de luat vederi...macar pt o zi sa stim si noi ce le poate pielea. |
SUBSCRIU
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Denisam spune:
Hello,
Eu sunt varza cu somnul, asa ca iarasi sunt la a 2-a cafea desi e doar 10.30am la noi.
Ingrid- nu dorm in pat cu Alex decat dc se trezeste si ma cauta si dc ma pun linga el se calmeaza si readoarme mai repede..
Moni-raportez si eu 3 muciosi,inclusiv Dragos, cred ca e ceva in aer, nu sunt din aia nasoli,ci aposi, dar asta e,deocamdata propolis si putin tylenol Emmei azi noapte la 2-ma frecat vreo 1h si ceva, ca nu isi gasea locul si cand a adormit ea, eu nu mai puteam si apoi Alex a avut nevoei de mine, asa am rams cu 4h adunate de somn, iar diseara avem de mers la pediatru si sa cerem ceva hartii..
Cristina- stai calma ca razvan e f. bine,deci relax.
Anda-super ca Mark va merge la asa gradi,tinem pumnii.
Tb sa fug ca Alex are diaree si m-au sunat de la gradi,asa ca mai vb maine sper..
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
asteryaro spune:
Hello, noi suntem bine, si vad ca si la voi este bine la gradi.
Azi m-am intalnit cu Dana, o superdraguta eleganta , ea mergea acasa, noi tot la fel, eu de-abia il luasem pe Razvan de la gradi.
Pe Razvan l-am gasit imbracat in... pijamale, si hainutele lui pe alt copil , pe o fetita, m-am stricat de ras, saracuta ii atarnau pantalonii 3/4 ai lui RAzvan, iar d-na educatoare si-a cerut scuze, eu am sigurat-o ca nu-i nicio problema, era si culmea. Razvan statea pe scaunel , in rand cu alti copii, cu un mar imens in mana, incerca sa roada la el. Cand m-a vazut, mi-a tras un "mamiiiiiiiiiiiiiiii" cu sonorul la maxim .
In rest BINE.
Acum o sa iesim afara, ne intlanim cu gasca de prieteni, o sa facem poze si revenim deseara, sa incerc sa va nominalizez pe toate.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
Denisam spune:
Am promis ca revin individual dar nu am cum,merg sa il iau pe Alex sa il duc la medic ca are diaree, stiu ca mare lucru nu imi da, am smecta si furazolidon acasa, sper sa le pot pune in ceai de menta..tineti-mi pumnii va rog,va
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Ingrid S spune:
Denisa, bafta la medic si cu tratamentul. Mucozitatile astea imediat apar la schimbarile de vreme, virusii se plimba mai cu spor toamna si primavara. Poate e doar deranjat la stomac, am spus ca o data i-am dat ceai de menta Dianei (acum o saptamana) si era sa se constipe. Asta dupa ce a facut de 3 ori pe zi. Dar, mai mult ca sigur ca nu era enteroviroza.
Abia acum vad cum e cu somnul, tot cate 5 ore pe noapte am servit, stres, nervi, ganduri inutile si acum facut niste cearcane splendide, cu cine ma intalnesc ma intreaba de ele.
Si Diana stranuta azi la greu, asa ca ii bag 5 ml de Panadol, a mancat miere cu paine si unt si a baut un ceai de musetel cu miere si lamaie multa.
Astery, se vede ca esti fericita. Pai daca i-a mers asa bine puiului...a facut si schimb de haine, parca e fotbalist . Am tot intrebat, dar nu stiu daca mi-ati raspuns, tu sau Danae, e in aceeasi grupa cu Roxana sau in alta grupa mica? Ca la noi e una singura de piticoti.
Cum ai rezolvat cu apa?
Danae, nu cedez, merg pana in panzele rosii , acum sper sa nu se imbolnaveasca prea repede. Azi a uitat sa planga cand m-a vazut in usa, dar mi-a spus educatoarea ca a plans la culcare si mult inca...apoi a trancanit cu o fata din patul vecin si a adormit foarte tarziu, pe la 2 si 10. Eu la 3 am fost dupa ea, deci nu prea a avut somn.
Sunt tare scumpe fetitele tale, mai ales ca isi poarta as ade grija una alteia. Ca surorile, deh. Si Diana a inceput sa imi spuna ce fac acolo.
Noi vineri avem sedinta cu parintii. Si pretul e de 6 lei pe zi.
Lili, eu am vazut desene azi, numai mazgaleli, desenul lui fii-mea lipsea, l-o fi luat cineva acasa. Dar mi-a spus Diana suparata foc: eu imi scriam numele pe foaie si Luca (vecinul) mi-a mazgalit-o. Nu e normal la cap! Mi-a spus ca au si cuburi (?), dar mi-a explicat ca sunt in forma de romb si goale in mijloc...dracu stie ce or fi alea. Si puzzle...
Eu ma bucur ca Nicolas coopereaza bine, face puzzle, se joaca ok...sunt curioasa cat ii tine noutatea. Pe a mea n-a tinut-o.
Cum ti-a iesit culoarea, nu ne pui o poza?
Moni, am vazut ca ai stat cu Diana, muream de ras la cum se uita ea de serioasa la film...nostima era de mica.
Azi i-a spus Diana unei ingrijitoare: eu o sa plang si maine, ca sunt mica. Plus ca a fost incantata de supa de pui cu taitei si pui cu cartofi piure.
Cum se simte fata ta? Mai bine?
Anda, tare ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti bune. Ce program de activitati are Mark...super, super! Astept sa vad cum o fi la noi..
Si e fain acolo ca face Montessori, cel mai bun sistem de invatamant.
Fug ca ma striga...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna seara.Si eu am bagat nasul pe fuga ca Diana e inca in vana si Tudor inca nu a adormit.
Cum v-am zis am avut musafiri.Diana abia astepta sa apara Madalina si a fost incantata ca a fost lasata sa ii faca freza. Mama Madalinei nu credea ca o sa stea,ca a zis ca nici la ea nu sta sa o pieptene,dar se pare ca Diana chiar are talent Dupa aia am iesit la plimbare si ne-am intalnit cu prietena-mea si cu fetita ei cea mica.Am parcat in curtea unei biserici de pocaiti penicostali care au o curte mare cu gazon si loc de joaca fain - de fapt e al gradinitei lor,dar copiii din cartier mai cu tupeu (gen noi ),mai dau buzna uneori.Am ajuns de l-am si alaptat pe Tudor pe-acolo ca nu prea i-a convenit ca ne-am oprit din mers si a inceput smiorcaiala ...
Ma striga Diana sa imi arate ceva,revin ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
asteryaro spune:
Neatza.
Rapid, ca fug la treaba.
Ingrid, DA, Roxana si Razvan sunt la aceeasi grupa mica.
Denisa, sanatate multa lui ALex.
Eu mi-am baut cafeaua, si merge sa ne pregatim.
Pana acum toate bune, poate de luni incepem si lectiile.
Aseara n-am mai putut intra, era tarziu, eram obosita, dar poate reusesc azi.
Va pup pe toate si pe prichindei si va doresc o zi frumoasa!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
monica70 spune:
Buna dimineata si eu la o cana de lapte cu cacao,nu beau cafea ca poate mai trag un pui de somn.Afara ploua.Dar am fugit urgent cu Diana la gradi si inca mai matinal decat de obicei,i-am zis ca daca ajunge la timp o pune si pe ea de serviciu la bucatarie la pus masa ceea ce ea nu prea apuca.Printre alte tertipuri sa vrea sa mearga la gradi: i-am pregatit pantalonii trei sferturi roz primiti ieri cadou de la prietena-mea,am inaugurat tricoul roz primit de la Mark ,niste sosete roz tot noi,agrafele si elasticul de par nou cumparate si mai ales - fericire mare ,umbrela cu Barbie,cu care nu a prea apucat sa mearga.Deci a plecat incantata,chiar daca mai avea niste mucisori la bord.Da' la intrare ne-am intalnit chiar cu cealalta Diana si ... si pe-aia am auzit-o tusind
DANA m-am gandit la tine: si la ei i-a strans azi in grupa mare de langa ei ca nu venise educatoarea inca! Diana tot zicea ca merge acolo,eu o trageam spre clasa ei,cand ne-a strigat educatoarea de-acolo ... se pare ca Diana mea stia cum sta treaba,mai ales ca-i vazuse pe Dani si alti colegi de-ai ei acolo.
Chiar cand am iesit a intrat pe poarta si educatoarea lor.Noa acum sper sa fie pusa de serviciu la bucatarie,daca nu, poate se cere ea singura
Aseara n-am mai intrat ca dupa ce i-am citit Dianei povestea am adormit langa ea.M-am trezit pe la 2 cand a inceput Tudor sa scanceasca: Ghita stinsese PC si il mutase pe Tudor din carucior in patut .In loc sa ma trezeasca ... Adormisem si imbrcata si cu lentilele de contact pe ochi.Ma rog,pe la 3 a adormit si Tudor,dar l-am tinut cu mine in pat si pus pe burta.Acolo e si acum inca ... Dimineata Diana nu l-a observat acolo,a vazut ca nu-i in patut si fuga dincoace in camera ... a ramas interzisa ca nu-i nici in carucior nici in bouncer Dar am calmat-o urgent,ca nu i l-a furat nimeni.
dana_ene spune:
Neatza!
Of, Denisa, imi pare rau de Alex. Si de mucosi. Sper ca Alex se simte mai bine. Eu la probleme de-astea le dau Smecta, Furazolidon, ceai de menta si NEAPARAT regim. Numai bine!
Ingrid, taaare simpatica Diana cu replica data ingrijitoarei. Asadar, de-asta plange fata, pentru ca e mica .
Scuze ca nu am raspuns . Asa este, Roxana si Razvan sunt in aceeasi grupa. La ei la gradi sunt 3 grupe mici, dar ei sunt colegi la GRUPA FLORILOR .
De dimineata, totul foarte bine. Acelasi scenariu: am trezit-o pe Roxana prima, a sarit din pat, s-a dus langa Oana si a trezit-o in strigatele obisnuite "Haide, Oana, mergem la gradinita!".
La gradinita, la vestiarele de la Roxana, erau 3 fetite plangacioase si parintii cu fete lungi, dar Roxana mea nu le-a bagat in seama. Am intrat in clasa, a luat-o de mana pe ingrijitoare si s-a dus la jucarii. Ne-am luat LA REVEDERE si gata.
Am trecut apoi pe la Oana, sa vad daca s-a descurcat (fiindca Oana nu mai accepta sa mergem cu ea la vestiar, cica e fetita mare). Era bine, se schimbase si discuta cu un coleg, iar eu m-am simtit exact asa cum spunea ea: ca am o fetita mare.
Am platit taxa de camin, Cris. Pe usa scrie ca e 7 lei/zi. Dar nu stiu sa-ti spun cat vine pe luna, fiindca am platit pentru amandoua frunzele si la Oana aveam deja o suma achitata in avans de anul trecut.
Moni, ce face Diana?
monica70 spune:
S-a trezit Tudor asa ca l-am alaptat si pana vad daca are de gand sau ba sa se mai culce (e in patut acum),am zis ca vin sa imi termin micul dejun si sa va mai raspund,daca apuc.Ia sa vad eu ce si cum.