Burtici fericite de septembrie-octombrie (196)
Raspunsuri - Pagina 7
NelaM spune:
Sunt rupta de oboseala, pur si simplu mi se inchid ochii (desi e numai 4), dar ma mentin pe baricade, fac galerie Luciei si Dacianei. Sa dea dumnezeu sa fie bine.
Imi sustin sufleteste si sotiorul, care deretica de zor (despacheteaza, ma mai intreaba din cand in cand care pe unde sa le puna). 80% e aranjat, au ramas acum chestiile de finete.
Sa vedem ce ne mai amintim din ce am citit... o sa fie greu, dar incercam.
Devylla a facut cinste, mai ce ospat am ratat! Lasa, data viitoare ne luam revansa! Multumim de tratatie.
Alex25, daca mai e deschisa urna la vot: eu votez pentru Alessia Ruxandra Enise .
Monikus, cu dna doctor, sa nu fii trista. Masuratorile la bebe, in special cele ce tin de greutate, sunt estimari si eu una, spre exemplu, le iau ca atare. M-am uitat la bb Joshua al Mihaelei, care zicea doctorul ca avea 3800 inainte de nastere si drept urmare a intrat la cezariana, cand de fapt bble s-a nascut cu 3150, daca imi aduc aminte... asa ca eu nu am incredere in formulele lor magice prin care, dupa dimensiunea capului, femurului si burticii ii estimeaza greutatea bblui. Si inca o data, sunt estimari. Eu sunt convinsa ca bebele tau este bine, greutatea bblui nu are nici in clin nici in maneca cu cat este de mica sau de mare mamica... Parerea mea.
Doamne ce repede a nascut Diamar, eu ma tot minunez. Pai asa nastere rapida, sa tot fie. Vreau si eu! Doua bucati daca se poate, va rog...
Ellenuta, multam de linkul cu alaptarea, l-am salvat la favorites, ne documentam mai traziu.
Am vazut si poze cu Maria de Roxxy, doamne, ce suparata era in ultima… iti vine sa o mananci si alta nu.
Madalina draga mea, am ratat emisiunea pe PRO, ma uitasem cu o zi inainte pe net si am innebunit, cu greu am rezistat stirilor de la ora 5 (nu s-a transmis reportajul despre tine atunci iar ieri am fost in focuri cu mutatul). Poate imi da si mie careva linkul, daca e salvat la ei pe site, cu reportajul, ca eu sigur n-o sa ma descurc sa il gasesc. M-as bucura tare. Sunt convinsa ca ai fost minunata!
Raluka, tare rau imi pare ca ai avut o zi mai proasta ieri. Sa dea DD ca azi sa fie una muuuult mai buna!
Dana15,
Sigur am uitat mai multe din cate am vrut a zica, dar las' ca imi aduc aminte mai tarziu.
Si sa nu va zic ca am vazut atatea poze, iarasi, de m-au iesit ochii!
O sa pun si eu pe webshot niste pozici mai incolo cu noi, ca acuma ne mere si noua.
OanaM, m-ai facut sa rad cu lacul cu broaste...tot langa un lac cu broaste ne-am mutat si noi, un pic mai mare lacul (e de fapt mare, suntem in golf), dar foarte frumos si romantic de altfel!
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
mary_07 spune:
Hello
Yuhuu,azi iar e zi de zbenguit dracoaicele
Hai Lucia!!!!
Hai Daciana!!!!
Gasca e cu voi
So,despre noi acum...din fericire,sunt mai ok...azi-nopate am avut laptic sa-i dau lui Razvi,dar cred ca nu f mult ca mi s-a trezit tot la 2 ore.Anyway,important e ca mai am,nu s-a dus de tot
Medicul de fam e in concediu,am sunat asistenta care mi-a zis sa-mi pun comprese cu apa rece si sa ma mulg..atat. Ginecologul e si el in concediu...so,nicio lamurire in plus.
Sanul nu mai e tare,nu mai ma doare.L-am culcat pe Razvi si acum ma apuc sa ma mulg,sa vad ce o fi...
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Nu am cum sa citesc iar din urma..imi cer scuze.
Felicitari tuturor mamicilor si copilasilor sanatosi si frumosi.
Noi in principiu ne nastem miercuri prin cezariana la Elias la 39 s si 2 zile cu internare de cateva ore marti pt analize si monitorizare, dar nu cred ca rezist pana atunci (nici dr. nu credea :))), dar incercam.
Copilul a coborat deja, colul cred ca s-a terminat ieri (asa am simtit eu) si sa vedem daca nu se intampla mai repede. Oricum, ma simt mai bine si cu voma si cu toate.
Va tin la curent. Nastere usoara !
Dana 38+ cu Ioana Maria Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 1-2 saptamani
MangaGirl spune:
HAI DACIANA!
HAI LUCI
VIN BEBELOIIII!
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Saluti tuti !!! De la 1 noaptea ma cronometrez. Am sunat la spital si mi-au spus ca sunt in prima faza a travaliului si sa mai sun iar cand am la 10 minute. Acum e 3.10 si am la 6-8 minute. Merg sa ma bag la dus si sun iar sa vedem daca-mi zice sa merg. La una din cele 2000 de ture la pisu mi-a cazut si dopul, pe jos ..si astfel am realizat ca ce credeam eu acum cateva zile ca e dop era altceva. A pus mai demult Cristina o poza cum trebuie sa arate si exacta as a fost, mare ca o pleasca, gelatinos si cu ceva rosiatic-maroniu prin el. Contractiile nu sunt dureroase cum am crezut eu dar se simte o oarecare diferenta de intensitate cu cat trece vremea.... Acum am sa va las, urmand sa va dea fetele vestile. Va imbratisez cu mare dragoste si numai bine. Pup pe Daci Gooo Luci Cea mai fericita la termen |
Lutoniana, go, go, go!!!!
Hai ca vine bb scump!!!! D-ne ajuta sa mearga totul bine si sa ai o nastere usoara si recuperare rapida, un bb sanatos, mancacios, necolicos si vesel!!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
anomis28 spune:
Ramsan ce bine arati mami la 36 de saptamani.
Bravo tie, nu vad nici un pic de suncutza..... nicaieri .
Tudorelu' scump va sta singur in camera?
NelaM gata cu mutatul, cu despachetatul?
Si tu o sa ai un copil tare cuminte si ascultator ca al Luciei. (vine cand ii spui tu )
Adinus, pai ce facem mami, mai iei o tura mingea la lucru?
Mel , imi pare rau ca treci prin necazul asta cu mastita. Cum ai rezolvat data trecuta? sa treaca mai repede.
Ralucapaun, bine ati ajuns acasa .
Eu am tot citit materiale de alaptare si sunt convinsa ca toate mamaicile au facut-o ..... acum mi se pare ca stiu ce trebuie sa fac, dar cand va aud, cu dureri, rani si alte probleme.... e clar ca practica e diferita de ce scrie in carti.
Si zici ca cezariana doare rau? offf..... cat v-a tinut in spital?
37+
Dana15 spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie Salut fetele, Sotzu la aparat. Astept sa ma sune Daciana sa-mi spuna cand stie o ora mai exacta cand urmeaza sa intre in operatie. Eu sunt la 10 min de spital. Care bineinteles ca se vor transforma in 5 min Deja am emotii ps: am postat si la capitolul 192 (ca asa avea mozilla salvata pagina)... dar m-am prins si sper ca acum postez corect) Multumiri tuturor care fac galerie cu "agitatele"! Thank God I'm a man! (sac DANA15!) |
Strangem mana la tatic!! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Super ca ne tii la curent!!
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
Uitati aici linkul catre povestea curajoasei Madalina. Ai tot respectul meu,esti o femeie deosebita
www.acasatv.ro/emisiuni/madalina-tanara-care-a-ramas-fara-picioare-in-urma-exploziei-unei-butelii-cu-bioxid-de-carbon-se-pregateste.html" target="_blank">Madalina
La fel si luto, cat calm..tinem pumnii pentru o nastere usoara si o intalnire magica !
Va pup.
Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!
AMR 2 zile!! Luni imi tin gagalicea in brate !
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui Dana15 Strangem mana la tatic!! Doamne ajuta sa fie totul bine! Super ca ne tii la curent!! |
O sa postez abia dupa ce ma intorc ... mai pe seara... poate si cu prima poza a lui bebe.
Pana una-alta o sa trimitem un mesaj la una din fetele de aici (nu stiu care...Daci o sa-mi zica) care va posta "informatiile de ultima ora".
Thank God i'm a man!
37+ cu Darius Alexandru
liliac1 spune:
Ohoooo, scot si eu agitatele macar la incalzire, pentru Lucia
Mai, imi place sistemul vostru de nascare de nu mai pot! Eu acolo trebuia sa locuiesc...nu aici Daca m-as fi documentat din timp...as fi fugit la voi la momentul potrivit, dar acum deja sunt usor de filat
Meli ma bucur cand aud ca ai reusit sa treci de etapa grea a mastitei...dar daca medicii tai sunt in CO trebuie sa fie cineva care sa le tina locul! Este imposibil sa n-ai unde sa te duci sa ceri un sfat avizat.
Madalina Am vazut si eu asta-noapte reportajul despre tine...impreuna cu tot familionul (sotul+Andra). Recunosc...chiar daca iti cunosteam povestea...eu am plans un pic iar sotul tot incerca sa ma consoleze. Reuseam sa-i spun doar: "Fetita asta frumoasa este mamica de-a mea!" Si el a fost impresionat...iar Andra, draga de ea, a fost de-a dreptul emotionata mai ales ca ai si bebe in burtica
Raluk esti atat de ordonata!! Nu-mi vine sa cred ca se poate. Deci tu pleci la Cluj...hmmmmm. Totusi este bine sa te interesezi dinainte ce se poate face si ce nu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!