America (176)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andreea multumesc de raspuns!
NH cica nu sunt taxe,numai la property.. si de aia eram curiosi.. de frig nu mi-e asa frica.. dar de ex e mai frig oare acolo ca in NY sau Chicago sau Seattle(m-am indragostit de Seattle de cand cu Anamtomia lui Grey)?
despre NC si eu am auzit numai de bine vad ca aici pe lista nu e decat ML de acolo..
ufff.. greu de decis cand USA e asa mare... in Ro era mai simplu ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mi-am adus aminte legat de varza si butoaie de plastic.
BPA-ul asta nu se elibereaza din plastic decat la temperaturi mai ridicate, atunci cand fierbi sau microwave. Parca asa, sa ma corecteze cineva dc gresesc, ca revin si sterg mesajul
Deci Buflea you are safe:))

Andrada ce zici de vaccinul asta pt swine flu? Ii bun de ceva, sa-l faca sotu'? ca el lucreaza la blood bank si intra in contact cu multa lume.

La noi in campus sunt 80 de cazuri in doua saptamani:((, azi a trebuit sa merg si eu la scoala pt ca scriu un articol, da ma ferii de toata lumea, le-am zis ca sunt racita si se fereau ei de mine mintenas.

Sinzi cum e viata after SOACRA? Cum i s-a parut zborul? II place, ceva impresii?

Oana, sa vorbesc si eu acasa si poate ne intalnim, Orlando e la doua ore de noi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lucasmom- noi platim doar abonamentul de 30$,atat.
asa zice sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, multumesc de felicitari. Eu inca sint ceva de genul "ok, o sa avem inca un copil" inca nu am nici un sentiment in afara de o teama ca nu o sa ii mai acord atentie Evei 100%. Nu stiu daca sa ma bucur sau altceva. In plus, nu am nici un simptom. Mai vedem pe parcurs, John (sotzu') spunea ca o sa fie diferit dupa ce mergem prima data la u/s sau dupa ce aflam sexul. Da' eu tot la Eva ma gindesc. Ce mama denaturata

Buflea, de obicei, la obiectele de plastic afli numarul intr-un triunghi pe fundul obiectului respectiv. Cred ca imi pun si eu varza, ca nu mai pot astepta pina in octombrie, acum ca mi-ai facut pofta

Irina, ar fi super daca ati veni, sa ne intilnim!

Mirela, Sinzi, e ok, ne intilnim alta data.

Am dat si eu un Google dupa canning jars si am gasit ceva de sticla, de vreo 2.5 gallons pe amazon, cu gura destul de larga. Merge la facut varza murata sau e musai sa fie de plastic??? Tin minte ca ai mei foloseau bidoane de plastic in tara sau de-alea de lemn, la bunici.

Edit: trebuie sa imi amintesc cum se schimba semnatura

Oana 6+ si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

9000 square feet nu are cum sa fie sub 100 m2...casa noastra aici e undeva la 1800 si asta este undeva la 170 m2.Asa scrie in contract, nu am stat sa verific.
Gradini de 9000sq feet! Holly molly! si casele sunt pe masura?

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra, o sa fii o super mama la amandoi copii!Ai sa vezi, nu te mai gandi aiurea ca io te stiu, o sa faci la fel pt amandoi, sa fie fericiti sau fericite :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

iesim in oras (oana, la outback :)), scoatem soacra la seara festiva dar zau ca merita! azi am bocit toata ziua, am o moaca. dar si ea :(

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Oana!!! sa ai o sarcina frumoasa si un bebe sanatos. Te gandesti tu acum la Eva stai numai sa vezi dupa ce apare bebe ce sfasaietor va fi. Dar trece usor usor.

Fetelor as vrea si eu o opinie tot legat de swine flu. La Raluca la scoala (1200 copii) teacher ul ii duce la cafeteria in linie cand se suna de lunch. Apoi copiii raman in grija celor ce raspund de cafeteria (staff/ nu teacheri). E! si aici e problema mare. Ei daca se cer sa se spele pe maini NU ii lasa caprele alea. Raluca are servetele ude si sanitaizer dar parca m as simti mai linistita sa i stiu ca se spala. CE POT EU SA FAC??? Ei trimit hartie acasa cu flu asta bla bla bla dar ce i mai important nu se intampla.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

9000 square feet nu are cum sa fie sub 100 m2...casa noastra aici e undeva la 1800 si asta este undeva la 170 m2.Asa scrie in contract, nu am stat sa verific.
Gradini de 9000sq feet! Holly molly! si casele sunt pe masura?

Scuzati am vrut sa scriu sub 1000 m2. Lotul nostru are intre 8,000-9,000 sqft care-i aprox 800 m2 si mie nu mi se pare mare deloc. Casa e la mijloc, curtea e impartita intre fata si spate. pe suprafata asta e casa cu dekul si garajul care ocupa ceva mai mult de 1/4 din suprafata. Nu ramane multa iarba :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Soacra e bine...ii place...baietu mic/mare in ...si eu...mai mult timp liber (sunt de o ora in camera lor si citesc)
V-am spus ca i-a adus (la recomandarea mea) vreo 2 caiete de mate si unul cu liniute/bastonase/litere de mana??? Sper sa si lucreze amandoi din ele!!!! hahaha!!!!
Marti va conduce deja...am trecut-o pe asigurare, i-am luat si telefon...ce mai...am mutat-o de tot aici...
Inca nu dadui cheile de la bucatarie asa din prima...dar de luni incolo hihi...
Asa ca, Andrada, nu ma inmoaie deloc countertopu' poa sa fie lustruit cu aur si diamante!!! haha!!!!
Imi caut acum un rocker chair sa stau linistita in dormitor la comp invatand...hihi

David a inceput hockey si e atat de mandru si fericit..mancal-ar mama...sper sa fie la fel si cand si-o lua o crosa din aia in casca!!!!

Mergi la inceput