America (176)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Corina, cam asa dureaza..
la noi a venit gresit o litera la nume prima data.. si du-te si umbla sa corectezi, desi ce poate fi mai simplu de un nume si un prenume de 5 litere fiecare.. dar na traim in USA, si astia au nevoie de spelling de 10 mii de ori.. chiar si pt nume internationale precum al lui George al meu (chiar asa e, nu Gheorghe sau Georgica sau mai stiu eu cum).. de parca nu ar fi avut astia presedinti cu prenumele asta.. uff.. e de-a rasu' plansu' treaba asta..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Da, da, noi avem asigurare Geico si tipa aceea avea un fel de asigurare de-asta, de cartier, ca nici politistul nu i-a gasit numarul asigurarii, doar numele si numarul de telefon. Am vorbit la asigurarea noastra, cica sint 2 posibilitati, fie sa platim noi 500$ si sa ne repare masina imediat, apoi sa alergam dupa cealalta asigurare, sa plateasca si sa ne dea si cei 500$ inapoi, fie sa asteptam pina decide asigurarea tipei sa plateasca, apoi sa ducem masina la reparat. Optam pt prima, miine ducem masina la shop, sa o repare.
Avem cealalta masina, da' e nasol ca John trebuie sa conduca pina in Maryland, ca acolo lucreaza, iar eu cu ce ma plimb aici pina o repara. Am mai fost intr-un accident acum 2 ani (cu cealalta masina a noastra), tot vina celorlalti, si asigurarea alora ne-a oferit rental.
Anyway, bine ca John vine acasa in seara asta si o sa lucreze de acasa pina vineri, apoi mergem in Florida pina la sfirsitul lunii; sper sa aibe aia timp sa repare masina.

Despre teste de clasa 1 nu stiu, ca deocamdata sintem la PreK. M-au sunat si pe mine unii de la Kumon de la noi din town, un indian care abia vorbea engleza, a zis sa il sun inapoi (am facut un request acum citeva saptamini sa imi trimita programul de la centrul de aici), dar no thanks! Nu cred c-ar intelege fiica-mea nimic din ce clampanea ala; si aici sint multe business-uri cu familii de indieni, asa ca mai mult ca sigur, cei care lucreaza la Kumon sint tot indieni (daca seful e indian) ...
I-am cumparat Evei workbooks de toate felurile si lucrez cu ea acasa.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, uitasem sa adaug ca nu-i neaparat valabila treaba cu studiul extra si notele. Alexandru are in mod constant note foarte mari la engleza, desi practic nu-i dau mai nimic de lucru extra. Dar acum ca m-am gindit am gasit un worksheet dragut pentru el.
Fetele cu copii mai mari, ai vostri nu sint innebuniti cu Warriors? Ca Alexandru le maninca pe piine! Si autoarea aia nu mai termina cu ele, le tot publica una dupa alta. Eu am carti serioase pe lista, n-am loc sa i le dau din cauza pisicilor Warriors!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, pai da, nu ii dai "extra", dar citeste mult. La matematica ce sa faca, sa isi numere banii?

Oana, programul Kumon e japonez si da, si la noi tipele alea nu vb deloc bine engleza, sunt japonezoaice, dar nu are deloc importanta pt ce invata acolo. Important este ca lucreaza zi de zi, zi de zi, zi de zi. Eu de una singura nu's in stare sa il pun sa lucreze, trebuie sa aiba "tema" de undeva.Asa ca pt. mine e OK programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Oana, lasa mai fata in pace!
Suna ciudata treaba cu asigurarea. A noastra ne-a dat rental trei saptamini, pina au hotarit la shop soarta masinii. Am fost foarte multumiti de cum a decurs totul. E drept ca acum ne taxeaza mai mult...

Asa-i Ruxij, poate ca de la citit i se trage. Numara si banii, ca ma mai imprumut la el cind ramin in pana si pina nu-i dau inapoi nu ma slabeste deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetelor voi cum va faceti credit protection?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi nu platim pt credit protection, imi verific credit card payments o data pe luna, amanuntit, cand primesc bilurile si iau credit reports de la toate 3 birourile o data pe an. Daca apar ceva discrepante intre accounturi la cele 3 credit bureaus le scriu scrisoare si rezolv. Nu am avut probleme majore in reports, doar credit cards care nu figurau inchise. Sotul a avut reports in care balantele nu erau raportate corect si asta chiar inainte de a cumpara casa, cand teoretic trebuia sa avem crediturile perfecte dar a rezolvat usor cu ei, parca era un american express.

Eu am avut credit fraud acum cativa ani in sensul ca cineva a folosit un card cu numarul cardului meu pt cumparaturi (in valoare de sume mari) la wallmart in Las Vegas, credit card company a blocat cardul imediat si eu am aflat cand am vrut prima data sa-l folosesc. Evident ca nu am avut nici un fel de liabilities, mi-au scazut toate cheltuielile pe care eu nu le-am recunoscut. Asta era cu Chase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Oana, compania de asigurari trebuie sa iti dea o masina de schimb (un rental) pana iti poti folosi masina din nou. Si daca le zambesti dulce si suav pot sa iti dea o masina super cool altfel iti dau una din aceeasi clasa cu a ta.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Nu e regula ca asigurarea sa-ti dea masina la schimb, depinde ce prevede polita de asigurare pe care o ai tu ca pagubit, sau pe care o are cel care a fost vinovat.
In cazul Oanei, daca ea a decis sa plateasca (banuiesc deductible) si sa-si repare masina singura, ca apoi sa recupereze banii de la vinovat, daca asigurarea ei nu prevede rental pe perioada cat ii repara masina, nu cred ca ii este oferit serviciul asta.

In contractul de asigurare, chestia asta cu rental sau ba, e trecuta in clauzele de coverage.

Oare de ce nu o fi aparut Buflea azi?? sa speram ca totul e ok in viata ei tumultoasa. M-am invatat cu evenimentele si aventurile ei si sper sa nu dispara any time soon sa fie doar bizi cu meetingurile la scoala secta. Asteptam impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, eu platesc credit protection de la un credit card. Trimit aia raporturi la fiecare trii luni.

Cu asigurarile, dupa mine toate sunt niste scams. Sa nu dea Sfantul sa iti plateasca ei ceva odata, ca iti iese pe nas, le platesti inapoi de 5 ori mai mult decat face. Agatai si io odata pe unu' in parcare, putin de tot, da' astia schimba usa cu totu' pt orice kk, asa ca am preferat sa ii dau aluia 1000$ eu din buzunar decat sa ma leg la cap cu asigurarile.

Buflea e OK, am vb eu f. scurt cu ea.

Mergi la inceput