America (176)
Raspunsuri - Pagina 11
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Ce idee buna cu verificat cardurile dimineata. Si noi avem 2 unu de internet si unu de zi cu zi. |
Gata , s-a rezolvat...au "void the transaction" cu scuze si $50 gift certificate (ca sint Hilton Honors member)....yay!
Io planui un weekend romantic ci sosu' in Mystic...nu vreau sa-i spun...sa vedem cum evadam fara copii (mama denaturata ce sint).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Oana C spune:
Anamaria, tre' sa ajungeti acolo pe la 5 dimineata, sa prindeti parcare, ca dupa aceea e jaleeeeee. Am fost si noi acum vreo luna jumate si in afara de dat roata pe acolo cu masina, n-am gasit parcare ioc! Bine ca s-a rezolvat cu billurile.
Azi dimineata, cind ma intorceam de la gradinita Evei, m-a busit una in masina exact cind vroiam sa intru in parking spot-ul nostru! O tipa cu un cap mai inalta decit mine, pe la vreo 60-70 de ani, cu masina ei plina de lucruri, pungi, bagaje, geamantane pina la tavan, se uita dupa numerele la apartamente, in loc sa se uite pe unde merge (noua mea vecina, acum se muta aici, frumoasa introducere)! Si dupa ce m-a lovit, nici sa se gindeasca sa apese pe frina, sa opreasca masina. M-a botit de tot in partea stinga, de la roata din spate, usile amindoua, pina la roata din fata. John e in Maryland, Eva la gradinita, eu am avut primul appt la ob-gyn, noroc cu o prietena/vecina de aici. Venit politia (i-am sunat eu, de acasa), facut raport ... cel mai aiurea e ca masina asta e platita integral de anul trecut si n-aveam nici un chef sa imi iau alta noua, mai ales ca e aproape noua, Toyota, cu putine mile. Acum sa vad distractie, cind i-o scadea valoarea din cauza accidentului astuia
Ma doare capul de mor si inca mai tremur ... Bine ca a intrat mai intii in roata din spate, apoi a "alunecat" spre partea din fatza, la ce viteza avea, imi rupea masina in jumatate Si asta e o parcare intr-un cul-de-sac, in care viteza normala ar trebui sa fie 5 mile/ora sau si mai putin!!!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
philip spune:
Oana, bine ca esti sanatoasa, da-o incolo de masina.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ocebine spune:
Oana, bine ca esti tu bine...masina se repara...
Noi mergem la Mystic in fiecare an (de vreo 16 ani incoace)...este retreatul romantic al nostru...
Taman ce l-am vazut pe Obama...am iesit la plimbare si la intors s-au blocat strazile sa treaca motorcada...se duce la lunch cu Clinton...l-am vazut prin geam facind cu mina (geamurile inchise)...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
mihutza11 spune:
Am vazut si eu VMA-urile aseara.. chiar ca de kko Kanye West, iar Beyonce mai mult decat fair-play!
Oana bine ca nu ai patit nimic!
mai eu va invidiez pe voi care sunteti in Big Apple sau alte orase din astea unde vedeti tot felul ce celebritati ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
corinadana spune:
Fetele care ati nascut aici si daca va mai amintiti, in cat timp a venit SSN la bebei. Au trecut 7 saptamani si nimic...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Salutare!
OanaC, pai nu are tipa aia asigurare? Sa iti repare asigurarea ei, cum sa iti cumperi tu alta masina? A incurcat-o aia, ca asigurarile sunt toate niste scams.
Doris, esti tare! Pe unde umblasi azi, esti OK?
Nu mai stiu iar ce ati scris! Ceva de VMA si clinton si obama, chestii:)
Eu sa ma iau de mana cu Sanzi, ca noi va plictisim de moarte cu povesti despre scoala Azi ma trezii ca cica copiii au dat ISTEP test in clasa I, dar se pare ca nu e luat in consideratie, e doar informativ. Nu puteau sa ne zica si noua, sa dopam nitel copiii inainte? Fi-miu a facut cel mai bine la matematica, 99 percentile, cel mai prost la social studies 28 percentile Si la citire a facut mai sus de 90 percentile (e pe categorii la citire language bla bla). Deci fiti atente, Kumonu' sa traiasca! De Social Studies I have no clue ce sa fac, ii dau ignore. Din rezultate imi dau seama ca in zonele in care te ocupi de copil, ai rezultate (vezi mate), in alea in care il lasi in plata Domnului, not so much (vezi Social Studies). Sau cel putin asa se aplica la copilul meu, ca al meu in clasa nu e atent, seamana cu ma-sa, care n-a faost atenta la o singura lectie in viata ei de eleva si studenta.
miereamara spune:
Corina, cam asa a durat, 7-8 saptamani.
Am fost pana la urma ieri in vizita la prietena mea. Cica nu e chiar asa de grav cu bat astia campii cu gripa asta.
Oana bine ca esti tu OK, masina se repara. Dar e frustrant.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Mai Ruxij, dar ce faceai tu in timpul orelor?
Oana, bine ca esti OK. Cu masina rezolva asigurarea.
Andrada, pui hardwoods si countertopu'? Ca ploua, ploua, ploua de citeva zile si vreau sa-mi ridic un pic moralu'... Sau iau iar buturuga si va mai povestesc nitel?