America (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Aveam eu un feeling ca se petrece ceva.. prea era liniste pe frontul burticos..

Bianca felicitari, refacere rapida si bebe somnoros si papacios!![ Andrei bine ai venit pe lume!! Abia asteptam poze!!

Adriana asteptam semnalul sa dam drumul la galerie si pentru tine.

Panterutzo felicitari cumnatei tale,sarcina usoara si.. cel mai important bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doris, hahaha, eu credeam ca el se ocupa de intretinerea AC de aia se tot duce acolo. bietul de el.
ma'c sa-l trezesc pe Philip, mergem la scoala

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Panterutzo, ce chestie cu sarcina asta! Wow! Sa decurga toate cu bine, tinem pumnii.

Buflea, sorry pentru sinucideri. Incepeti si voi sa trimiteti resume pe ici pe colo. Cred ca-i greu acuma, dar poate se iveste ceva. Timp aveti pina la iarna.
Eu ma gindesc ca ar fi prea de tot sa va dea pe amindoi afara!
Cu AC faceti cum zisera fetele, dar daca astia de acum sint cu un picior pe usa nu cred ca mai vor sa investeasca vreun banut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bianca felicitari pentru sarcina!!
Panterro, sa fie cu noroc, dar cum ...pana mea? si cu nod la trompe (ca nu-mi iese imaginea cu xeno cu caciulita legata sub barbie) si cu AC??? Daca nu-l vor si pe al 5-lea ar trebui sa stea in diferite zip codes.
Buflea nu e depresie se numeste lipsa A/C si se rezolva de vineri in colo cind vine frigu.
Cit am facut renovarile in casa m-a deranjat mai putin molozul cit lipsa A/C, mai dadeam drumu asa de idee ca raceam universu.
Nu stiu daca v-am zis de countertopu meu...cum sa incep?
Fiecare cu butucu lui Ramona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pleaca omu' in uichend si va faceti de cap??? Sa mor de nervi si nu alta ca am ratat countertopu' si cind colo, Andrada se tine de glume cu noi...pai sintem sensibiloase rau, vapori, saruri, aia, aia...si mai si pluseaza cu hardwood...pai zau ca iti trebuie un avertisment, ceva...tease, nu alta!!!

LucasMom, sint super incintata de tratament...imi place ca nu mai dureaza o ora sa il indrept si imi filfii pletele mai mult ca de obicei (de cele mai multe ori eram in coc...nu stiu de ce naiba mai aveam plete lungi ca numa strins il tineam, de lene, ovcorz). Basca, ieri dimineata am facut-o acasa pe mama. Multam de site, m-am aprovizionat!!!

In rest...cica am fost in oras cu sotu' aseara...totul bine si frumos pina cind am ajuns azi dimineata la servici si verificat cardu'...zbang, 2 billuri separate (unu de $55 al nostru si altu' de $87 al altora)...ne-am dus la Hilton la lounge pentru lychee martinis (delicioase)...si aparent ne-am platit billul nostru si chelnaru' fu dragut si ne-a bagat pe git si billul altora....acuma ma cert singura cu voicemailul la Hilton!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Am inceput in sfirsit sa ma ingras. Parca ma simt mai bine apropo de abdomenu flat, acum parca sint mai omeneasca.
Cu parchetu e alta treaba. Am pus mocheta toata casa cind ne-am luat casa (ca era mai ieftin, nu f isteata am fost sa fac costurile corect) si am tot spalat-o (mi-am luat ala cu steam despalatprea bun) pina cind au iesit pete din padding (de alta culoare). Iesea apa alba de atita spalat dar petele nici vorba de ce spalam d-aia se faceau pete si mai multe.
Ma lua cu rau cind veneam acasa. Initial era bucataria only remodelling dar fiindca am schimbat parchetu acolo si-am dat jos juma de zid intre bucatarie si living, am pus si-n living, apoi si-n hol si apoi si-n dormitoare. Si apoi am zis sa vopsesc numa bucataria si livingu, apoi si holu apoi si dormitoarele, apoi am zis de recessed lighting in bucatarie, apoi living...si aici m-a oprit sotu ca deja o luam pe cimpii cu remodelingul.
Ati vazut boul de K West ce-a facut la AMV awards?

Mergi la inceput

Anamaria dar ce-ti veni sa verifici cardu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc fetelor de urari!

Mami de Amalia si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Anamaria dar ce-ti veni sa verifici cardu?

Pai noi avem doar 2 carduri...unu-i pentru vacante, unu-i pentru consum zilnic gen supermarket, benzina, samd (imi ies miles la afacerea asta)...p-ala zilnic, io-l verific in fiecare dimineata cind beau cafeaua...mi-a intrat in reflex.

Mama, da' tu ai santier veritabil in casa!!!

Aseara cind treceam cu masina pe 6th ave... taman pe Taylor Swift am vazut-o cum era in caleasca de cristal. Cind am vazut, am crezut ca-i nunta dar apoi am observat o groaza de lume adunata vizavi, care tipau cu sirg si fotografiau...dupa ce am trecut de invalmasala (cu enervarea de rigoare, ce dracu-i traficu' asta duminica seara), vazuram ca VMAurile erau acolo!!! Io n-auzeam tipaturile ca pusese sosu' Meatloaf la radio

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Ce idee buna cu verificat cardurile dimineata. Si noi avem 2 unu de internet si unu de zi cu zi.

Mergi la inceput