Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
mommy_to_be spune:
Fetelor, multumesc de sfaturi. Cate o cafeluta mica o sa beau si eu in fiecare dimineata de luni pana vineri, fructe mananc foarte multe de cand ma stiu, deci o sa fie bine :).
Partea proasta e ca aceasta a fost a doua noapte in care m-a durut spatele in zona lombara. Si nu ma doare decat noaptea, iar durerea se intensifica spre dimineata, deci e in stransa legatura cu timpul petrecut la orizontala. Poate durerea sa fie legata de tocurile purtate peste zi? Cam in ce luna trebuie sa renunt la ele?
Va innebunesc cu intrebarile mele...
Mira
4+
discordia spune:
buna ziua burtici
ma alatur si voua cu o sarcina de 4 saptamani si 5 zile confirmata ieri la eco. Acum 2 luni am fost la odiseea de mar-apr, dar am parasit-o dupa 2 sapt pt ca s-a dovedit a fi SEU. Iar acum ninunea s-a produs. Sper sa nu fie probleme ca este la un interval atat de scurt dupa operatia de extrauterina.
Datele mele sunt DN 18.11.2009, iar DPN va fi undeva in mai.
mamica de fetita
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia buna ziua burtici ma alatur si voua cu o sarcina de 4 saptamani si 5 zile confirmata ieri la eco. Acum 2 luni am fost la odiseea de mar-apr, dar am parasit-o dupa 2 sapt pt ca s-a dovedit a fi SEU. Iar acum ninunea s-a produs. Sper sa nu fie probleme ca este la un interval atat de scurt dupa operatia de extrauterina. Datele mele sunt DN 18.11.2009, iar DPN va fi undeva in mai. mamica de fetita |
F E L I C I T A R I !
sarcina usoara si sa fie totul bine.
bravo tie!
Blog
roxanik09 spune:
Buna dimineata !
discordia, felicitari ! ma bucur mult ca ai reusit si ca bebe este unde trebuie. acum nu mai ramane decat sa gandesti pozitiv ! ![]()
7+
Jocurban spune:
Buna dimineata tuturor!
Doamne, cat ati scris in 3 zile... de la 8 dimineata ma chinui sa recuperez!!! ![]()
Nici nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund... oricum, o sa ma limitez la a ura un cald "Bun venit!" toturor mamicilor sosite in ultimele zile... ma bucur enorm ca suntem tot mai multe aici... si, cum zicea cantecul: "unde-s multi, puterea creste!" 
Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem sarcinile la termen fara evenimente, sa fim sanatoase, sa aducem pe lume copii sanatosi si frumosi... si sa invatam cat maimutle, una din experienta alteia...
Cami,
... nu stiu ce sa spun mai mult decat au spus deja celelalte fete... poate doar sa-ti reamintesc doua proverbe: ce-i al tau e pus deoparte si... tot raul e spre bine. Fii tare, ai grija de tine si nu-ti pierde speranta in zile mai bune.
Carla
6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
mommy_to_be spune:
Felicitari discoridia
si bine ai venit printre noi! Sa fii o burtica sanatoasa si optimista si sa ai o sarcina usoara!
Mira
4+
discordia spune:
Imi doresc atat de mult ca bb sa fie bine, pana nu ii aud inimoara parca nu pot sta linistita. Sanii ma dor ceea ce este un semn bun. Am ajuns sa imi doresc sa am toate simptomele sarcinii ca sa stiu ca e bine copilasul. Poate dramatizez eu prea mult, nu stiu, dar inca imi este frica.
mamica de fetita
roxanik09 spune:
discordia, stiu exact ce vrei sa spui ! asta simt si eu... as prefera sa-mi vars matele zilnic daca asta inseamna ca bebe sa fie bine. eu ma duc la sfarsitul acestei sapt la eco. voi avea 7 sapt si 5 zile, desi dr mi-a spus sa ma duc la 8-9 sapt. nu mai pot astepta, trebuie sa vad cum e bebe si in functie de asta trebuie sa iau niste decizii legislative pt a obtine acei 85%, eu avand o intrerupere pe cartea de munca.
fetele care nu sunteti la prima sarcina, aveti idee daca la 7 sapt si 5 zile ( eu nu am avut ovulatie tarzie, ci in ziua 14) se aude inimioara si se vede embrionul ? stiu ca ar trebui sa astept pana sapt viitoare, dar trebuie sa fac niste demersuri legale si nu mai pot astepta !
7+
nikolett2445 spune:
buna fetelor,eu constipatia am rezolvat-o cu kiwi,doua feliute dimi,doua seara inainte de somn,nu imi mai place ,dar daca renunt la el nu mai fac doua trei ,zile
,in rest mananc fructe foarte multe 1 kg pe zi,dar nimic nu se compara cu kiwi
NIKOL si DAVID (15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
cum stati cu kilogramele? eu la prima sarcina am plecat de la 160 cm, 60kg si am ajuns la 80 kg la sfarsitul sarcinii,am reusit sa slabesc doar pana la 65 ,am renuntat pt ca imi doresc al doilea copil,si nu am mai asteptat sa slabesc,acum deja am 67kg la 5 saptamani de sarcina
NIKOL si DAVID (15 MAI 2006)