Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
andra_s spune:
aleesicoo iti tinem pumnii!!! sa ne ti la curent, da?
pupici si sa dea DD sa fie BB. aha, referitor la sani tai durerosi, sa stii ca asta pt mine a fost primul semn ca sunt gravi, ca in rest nu ma dureau niciodata. 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
i
15+
aleesicoo spune:
daaaa sigur ca am sa va spun...
treaba este ca pe mie mi se intareau sanii si ma dureau un pic inainte de ciclu dar acum parca e ma rau si d-nul sfarc cam sensibilos....
ca vb aceea ...nu sunt durerile doar in capul meu.... ca se simt
mai astept..........

| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s aleesicoo iti tinem pumnii!!! sa ne ti la curent, da? pupici si sa dea DD sa fie BB. aha, referitor la sani tai durerosi, sa stii ca asta pt mine a fost primul semn ca sunt gravi, ca in rest nu ma dureau niciodata. ![]() http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei i 15+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Victo spune:
da fetelor, vin si eu sa subliniez, e o incantare sa ai un bbe..eu am stat putin acasa cu S, doar 10 luni, ca asa a fost sa fie, am avut studii de terminat. acum, ma gandesc tot mai serios sa stau cat mai mult cu bb 2, chit ca ma mai asteapta alte ex..dar..sa astepte..nimic nu se compara cu copilaria puilor nostri. sunt extraordinari de frumosi si isteti si dulci si..nici nu stiu cum sa mai zic, ca n-am talente din astea la scris, dar in fiec zi efectiv imi aduc aminte cat de fericita ma face.
sa nu va zic ca mai nou a invatat sa spuna ca ne iubeste, pe mine sau pe tati..e minunat!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mommy_to_be spune:
Draga mea Veronica... inteleg perfect ce vrei sa spui... mai ales ca eu am si o prietena care ma tot intreaba: da' esti sigura ca esti insarcinata, da' sigur a fost ok liniuta aceea pala de pe test (nu conteaza pt ea ca eu am mai facut inca trei teste de atunci...), da' sigur toate simtomele astea nu sunt doar in capul tau? and so on
Ea e setata pe testul de sange si cred ca numai atunci o sa creada cu adevarat.
Si imi mai e frica si sa nu pierd sarcina, pentru ca vad in jur cate femei care isi doresc un copil patesc asta, si imi mai e frica sa nu fie bolnav, si sincer sa-ti spun imi e frica si de cum voi fi capabila eu, la 25 de ani sa cresc bucatica asta de viata din mine in asa fel incat sa devina om, sa il educ asa cum m-au educat parintii mei (chiar daca in copilarie i-am criticat). Imi mai e frica ca nu voi putea sa-i ofer tot ce are nevoie, ca nu voi fi in stare sa-l tin departe de relele acestei lumi, ca odata iesit din burtica mea va trebui, intr-un fel sau altul, sa invete cu adevarat sa traiasca. Si crede-ma ca toate aceste temeri s-au accentuat de cand am vazut acea mult asteptata liniuta pala pe primul test de sarcina...
Dar cu toate astea, eu sunt acum mai fericita ca niciodata, si nu stiu cum, dar gasesc puterea sa fiu optimista asa cum n-am mai fost. Si il iubesc pe acest copil care e abia un sabure de mar in burtica mea, pentru ca e o viata sadita din iubirea a doi oameni care ar face orice pentru ea. Si tocmai de asta stiu ca o sa fie bine, si ca ne vom descurca... :)
O sa fie bine!!! Keep this in mind
Mira
4+
aleesicoo spune:
PT CUV ASTEA MINUNATE AI TOT RESPECTUL MEU!
ai sa stii ce sa faci cat mai bine pt copilul tau cum nici nu te ai gandit vreodata. o sa va descoperiti unul pe celalalt si o sa va ajutati, o sa invatati sa depasiti momentele dificile impreuna.
daca tu la 25 de ani iti pui atatea intrebari inseamna ca eu la 23 ar trebui deja sa o i au pe campii.dar nu...ma gandesc ca DD ma va intarii si voi fii o mama responsabila si am sa ma descurc cu printul/printesa mea/meu.
sunt alte mamici mai mici de varsta decat noi si au resuti sa depaseasca acele momente grele de care vb mai devreme!
O SA FIE TOTUL BINE! CURAJ!!

| citat din mesajul lui mommy_to_be Draga mea Veronica... inteleg perfect ce vrei sa spui... mai ales ca eu am si o prietena care ma tot intreaba: da' esti sigura ca esti insarcinata, da' sigur a fost ok liniuta aceea pala de pe test (nu conteaza pt ea ca eu am mai facut inca trei teste de atunci...), da' sigur toate simtomele astea nu sunt doar in capul tau? and so on Ea e setata pe testul de sange si cred ca numai atunci o sa creada cu adevarat. Si imi mai e frica si sa nu pierd sarcina, pentru ca vad in jur cate femei care isi doresc un copil patesc asta, si imi mai e frica sa nu fie bolnav, si sincer sa-ti spun imi e frica si de cum voi fi capabila eu, la 25 de ani sa cresc bucatica asta de viata din mine in asa fel incat sa devina om, sa il educ asa cum m-au educat parintii mei (chiar daca in copilarie i-am criticat). Imi mai e frica ca nu voi putea sa-i ofer tot ce are nevoie, ca nu voi fi in stare sa-l tin departe de relele acestei lumi, ca odata iesit din burtica mea va trebui, intr-un fel sau altul, sa invete cu adevarat sa traiasca. Si crede-ma ca toate aceste temeri s-au accentuat de cand am vazut acea mult asteptata liniuta pala pe primul test de sarcina... Dar cu toate astea, eu sunt acum mai fericita ca niciodata, si nu stiu cum, dar gasesc puterea sa fiu optimista asa cum n-am mai fost. Si il iubesc pe acest copil care e abia un sabure de mar in burtica mea, pentru ca e o viata sadita din iubirea a doi oameni care ar face orice pentru ea. Si tocmai de asta stiu ca o sa fie bine, si ca ne vom descurca... :) O sa fie bine!!! Keep this in mind ![]() Mira 4+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
veronicach spune:
mommy_to_be iti multumesc mult pentru raspuns
cred ca eu inca nu sunt atat de constienat de ce va urma..imi e doar teama pentru prezent
peste o saptamana si ceva voi merge la eco si poate atunci imi voi gasi linistea
sper sa fie totul bine...si eu vb cu burticuta si ii spun ca sunt aici pentru ea/el si ca il/o iubesc fara limite
sotiorul meu vorbeste deja la plural si parca acest lucru ma indatoreaza ca totul sa fie bine
uff...e greu cu burticile...si cu mamicile noi
5+
Tissy spune:
Buna fetelor,
va urmaresc de multa vreme si ma distrez copios cu voi, sunteti geniale
. Si eu sunt o burtica de mai, daca DD ajuta sa crestem mari si sanatosi
. UM=04.08.2009, DPN=13.05.2010
Nu prea am inteles cum e faza cu primele 10 mesaje.
Oricum, va felicit si sa aveti sarcini usoare si bb sanatosi ![]()
Tissy spune:
aha...acum am inteles...primele 10 mesaje vor aparea abia dupa ce vor fi aprobate de catre moderator...pe urma vor intra instant. Corect?
Tissy spune:
Stie vreuna dintre voi pentru ce se da iodul la gravide?
Mie, aici unde sunt, inainte sa raman gravida mi'au dat doar acid folic. Dupa ce s'a confirmat sarcina, mi s'au dat alte pastile (se numesc Yodocefol, dar asta conteaza mai putin, important e ce contin)
Fiecare pastiluta contine 400 mg de acid folic, 2mg de vitamina B12 si 262mg iodura de potasiu (cica echivalentul a 200mg de iod)
discordia spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 discordia felicitari pentru sarcina! (eram colege la martie-aprilie) Sa-ti dea Dumnezeu o odisee cat mai aproape de 40 de saptamani!I can't fake with dignity so i'll not try!! |
multumesc pt felicitari

este atat de bine cand vezi cate persoaNE iti sunt alaturi si se bucura pt tine.
De asta iubesc eu forumul asta
mamica de fetita si
5s+