Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Bun venit noilor burtici. Sarcina usoara si sa ramanem alaturi pana la marea intalnire

P.S. va rog pe toate sa verificati lista de pe prima pagina, sa adaug acolo unde sunt incomplete/gresite
Merci

Roxy 6+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna seara dragele mele burtici!

Cristinica, daca esti asa nerabdatoare sa iti faci un test, poti sa incerci unul peste vreo 2-3 zile. Iar daca va iesi negativ, nu inseamna neaparat ca nu esti insarcinata, ci doar ca inca e prea devreme. Eu, spre exemplu, mi-am facut primul test la 26 de zile de la ultimul CM, cand mai aveam de asteptat inca vreo 5 zile pana intarziere (am ciclul de 31-32 de zile). Ei... si ce sa vezi? s-a pozitivat inca de atunci, e adevarat ca o linie roz extrem de pala, insa la cate teste de sarcina imi facusem inainte, la niciunul nu-mi aparea aceasta timida a II-a liniuta. de atunci am mai facut inca 3 teste care au fost din ce in ce mai colorate, iar acum sunt sigura ca in burtica mea e un bb. in ceea ce priveste simptomele, am avut dureri de sani inca la cateva zile de la conceptie, dureri insotite de mancarimi, sensibilitate sporita si umflare. dar la tine poate fi altfel. fiecare femeie e unica si reactioneaza diferit la hormonii sarcinei. Eu una de-abia astept sa vii sa ne spui ca testul ti-a iesit pozitiv. Bafta multa si nu dispera. Stiiiiiiiu prea bine ce inseamna asteptarea si nerabdarea. Dar crede-ma ca merita.

T_Ioana, ma amuz teribil cand citesc mesajele tale. Faza cu masina e foarte tare... mi te si imaginam!... Da' ai si tu grija, sa nu-l stresezi pe bb. Mersi de sfatul cu papucii ortopedici, insa m-ar interesa sa stiu de unde ii pot cumpara. Doar din farmacii? Ca daca sunt aia la care ma gandesc eu, nu cred c-as putea purta asa ceva la servici. M-am uitat si eu la pozele tale si vreau sa spun ca ai un baietel S U P E R B!!! Sa-ti creasca mare si sanator, si frumos ca mamica sa.

In ceea ce ma priveste, tocmai am avut placerea sa vizionez din nou documentarul "In the Womb" (In pantec), si chiar daca l-am mai vazut si inainte, vreau sa spun ca de aceasta data a fost cu totul alceva... Nu prea am cuvunete sa descriu exact ce am simtit... Uitati-va si voi daca nu ati facut-o deja!

Si mai am o intrebare: merge careva din voi la Doamna Doctor Cezara Bucur?

Va pupic si va doresc odihna cat mai placuta. Sper sa dorm si eu in noaptea asta si sa nu ma mai deranjeze spatele.

Mira 4+

Mergi la inceput

Rossane, mie-mi lipseste DN: 22.04.1985

Mira 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Carla, ai un blog tare fain. pe-al lui bb nu intru, ca sa nu ma simt vinovata ca eu nu ii scriu mai nimic puiului meu, dar ma simt fantastic in fiecare zi pe care o petrecem impreuna.
voi ati fost si miri si nasi in aceeasi zi?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata burtici, haideti ca dau eu prima
Cum ati dormit?
Va multumim pentru aprecierile favorabile. Eu consider ca toti copilasii sunt frumosi, nevinovati si dulci; eu inca ma uit la puiul meu si ma gandesc "Cum am stiut eu sa fac omuletul asta perfect (ca PT MINE este perfect)?!". Uneori cand doarme cu o expresie linistita si senina ma uit la el si ma gandesc ce miracol sunt copilasii, cum ajung dintr-o celula micuta niste omuleti cu personalitate proprie, cu trasaturi de la mami, tati si alte neamuri, cu ganduri si preferinte proprii, cu momente de trandete sau cu nervisori.....mi se pare fascinant!

Eu nu stiu ce e cu piciulica al meu ca la maxim 6.15 e sus in conditiile in care e un mare somnoros si la gradi de abia il trezesc. Si avand in vedere ca eu ma culc doar dupa ora 1, cand da el trezirea sunt.
Mira, uite aici un articol referitor la durerile de spate: http://www.cop*ilul.ro/Durerile_de_spate_in_sarcina-a5583.html ...scoti * din cuvantul copilul ca nu merge fara, e considerat reclama ilegala.
Carla,imi place tare mult site-ul tau. Esti tare frumusica si dulce iar la nunta ai fost o papusica!
V-am pupicit pe toate!

Ioana 5+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Neata tuturor!
Am fost la dr si suntem ok amandoi. E pus unde trebuie, adica in uter si nu pe langa. Am facut echo, dar nu s-a auzit inimoaca inca (6 sapt incheiate, deci saptamana a 7-a. E un pic dezlipit, (de aici si ceva maroneala pe tampon), dar nu ma mir, ca si Radu a fost la fel.
In rest, acid folic zilnic. Ne vedem peste o luna.
Si intuitia acestei extraordinare dne doctor, "intuitie care nu da gres" zice ca e fata
Si fiu-miu zice la fel, asa ca nu m-as mira deloc sa iasa fata. Bine ca nu-s doi, ca am avut ceva emotii.

Asa ca-s linistita acum, am aflat ca e la locul lui. Acum doar asteptam sa se faca mare.

Abia astept sa miste. Eu pe Radu l-am simtit de pe la 16 saptamani. Sper sa fie si acum la fel.

Va pup,
o zi usoara si voua! - eu ma simt f bine azi, deocamdata, cel putin...ca ieri...doamne-doamne ce greata mi-a fost.

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata fete dragi1!! vreau si eu sa fiu aici cu voi
UM a fost pe 31 aug si de atunci am tot prestat inclusiv in zilele de ovulatie care mi-au dat niste intepaturi de ovare( mai ales in stangul) de am zis ca acum imi fug din corp.
stiu ca este mult prea devreme dar azi i au si eu un test de sarcina macar o liniuta cat se poate de pala sa iasa..dar numai 2 sa vad
si apoi mai facem inca unul sapt viitoare..
tineti-mi pumnii sa ma alatur si eu voua

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

andra_s, ellanik saru' mana pt urari, sunteti niste dulcici
aleesicoo, sa stii ca si eu am avut dureri de ovarul stang in perioada conceptiei de mi-era frica sa nu fie iar vreo SEU, ma intepa ingrozitor timp de 2 zile si iata ca acum este bb, poate si la tine este la fel.
rosane, datele mele sunt:DUM-13.08.2009, DN:18.11.1983, DPN in mai 2010+mamica de Claudia Andrada 09.04.2008.
Azi sunt un pic speriata caci sanii nu ma mai dor, sunt tari, dar nu mai sunt sensibili ca zilele trecute, stau cu frica in san 2 saptamani pana la eco
Oricum iau arefam pt niste scurgeri maro care le-am avut sapt trecuta, dar vad ca au disparut, sper sa nu fie nimic.
Va pup burticilor!

mamica de fetita si 4s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata!!

Eu am dormit foarte bine azi noapte... Acum imi savirez linistita cafelua.

Ioana, m-ai facut curioasa cu baietelul pretenei tale. Astept sa vad poze.. Te inteleg pergect cu grija pentru masina,dar totusi la 1 noaptea... Eu cred ca m-as fi dus la vecina.. IMi place ce ai scris despre copilasi; intr-adevar sunt nicte miracole..si eu stau si il privesc pe Mihaita minute in sir cum doarme...Multumesc pentru .

Cristinica , te asteptam sa ni te alaturi...Si eu mi-am facut primul test de sarcina in ziua 22 din 28 si a iesit si a doua liniuta chiar daca abia vizibila..

MIra, eu m-am uitat la documentar sambata. AM vazut ca e pe prima pagina , asa ca am profitat si l-am mai vizionat o data.

Laura, ma bucur ca e la locul lui bebe si e bine. Si eu tot asa l-am simtit pe Mihaita la 16 sapt. dar se zice ca la a doua sarcina percepi mai repede miscarile bebeului. Deci " intuitia " d-nei dr zice ca e fetita.

Alesico, te asteptam...

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici fericite!

Eu m-am trezit foarte bine dispusa in dimineata asta, cu gandul la bb, si foarte nerabdatoare sa-mi vina si mie randul primei echo... n-am ajuns bine la servici, ca m-am si logat la Odisee ca sa vad ce mai faceti

Laura, felicitari pentru o pozitionare reusita! Cu siguranta asta isi doresc toate burticile de pe aici pentru prima echo

Aleesicoo, iti tinem pumnii cat mai stransi pentru un test pozitiv!!! Si pe mine m-a intepat ovarul la ovulatie.

va doresc tuturor o zi cat mai frumoasa, alaturi de bb-i vostri!

Mira 4+

Mergi la inceput