Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina - chiar vroiam sa te intreb daca nu te-ai mai intalnit cu tatal tau . Fain acasa la mama, asa e? si eu m-as duce intr-una desi cofetarie misto acolo nu prea exista....

Hai multi

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Laurairina - si pe fetita mea o sa o cheme Maria, simplu. La inceput aveam idei in cap sa aiba 2 nume, dar o persoana draga mie din randul monahilor mi-a spus ca nu este nevoie sa ii pun copilului 2 nume pentru ca in Cartea Vietii, ingerasul ocrotitor ii va rosti un singur nume, iar el toata viata va fi recunoscut doar sub un singur nume.
Si mi-a mai spus ca numele Maria, in cazul tau Mara, care deriva din acelasi nume, inseamna "imparateasa, imparateasa pamantului"!, asa ca nu te mai lua dupa ce scriu altii...ca si eu ma speriasem la inceput de insemnatatea numelui..dar mi-0a trecut!!!!!

27+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele si de la mine

...in we am avut multa treaba....cum spuneam tot in santier suntem, dar e asa placut sa lucram la camera lui bebe...abia astept sa-l vad pe micut acolo

bebe al meu e uyn maaaaaaaaaare miscaret, abia astept sa ajung joi la Tg Mures ....sa-l vad pe bebe si sa pun si eu marea lista cu intrebari medicului.
Si ma gandesc ca mai e atat de putin pana la amrea intalnire, atat eu cat si Cristi am devenit foarte emotionati...si toata ziulica suntem cu nasul in vitrine si amgazine pentru copilasi.
I-am mai cumparat flacaului si o broasca mare ...de pus pe perete...abia astept.
Am ales ca tema din camera copilului va fi una cu animalute muuuuuuuulte.

Laurairina mie imi place f mult numele Mara....eu nu l-as schimba in locul tau...
Ionelamaria lasa emotiile pt cea mai mare emotie din viata ta...si anume bebe . Iar despre mame....a mea e in Belgia...si-mi zice mereu ca se uita prin magazine de copii, dar nu cumpara nimic ca e superstitioasa ...si o las in pace, ca oricum nu o pot schimba...eu imi fac ce vreau eu..si ea la fel...desi stie ca bebe va veni pe lume cand aproape totul va fi gata...

Si acum am pus la fiert afsole si os afumat...am pofta de o ciorbita buna

O saptamana placuta fetelor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Mai fetelor,eu mai am un pitic pe creier, am citit ca numele Mara inseamna amaraciune, amar...Oare semnificatia asta se transmite in viata copilului, adica influenteaza cumva numele care il alegem destinul copilului???? Voi ce parere aveti?
Ca de cand am citit, parca nu am stare, sa ramana numele, sa il schimb...

Laura, e o parere mai mult decat subiectiva, dar o sa ti-o zic. Mara este sora mea si este inteligenta, f f ambitioasa, frumoasa, stie sa traca peste greutati, independenta! Nu are nicio legatura cu amaraciunea Eu zic sa faci cum iti dicteaza sufletul!

Mariaandreai, despre babypoint si eu stiu de la un amic, aici in buc, e moda sa se adune mai mult pt o comanda si iese transportul mult mai ieftin. Cred ca ma voi baga si eu pt cosmeticale.

Lalu, sa iti traiasca mama!

Eu am inceput sa pun cate un kg la 2 sapt Incredibiiil! Si nu mi se pare ca exagerez cu mancarea! Ce e drept, creste si burtica...

Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Dienutze, multumesc de urare .

Despre kg... am recuperat si eu.La inceputul sarcinii nu am luat deloc in greutate, imi faceam griji la un moment dat...Acum am pus si 2 kg intr-o saptamana si am ajuns la un total de 10.
La cum mananc si cate dulciuri bag in mine, cred ca o sa tot pun acum, pe final. Noroc ca am unde . Am fost mereu o slabatura, macar acum sa ma bucur de ceva rotunjimi .

29+ Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Laurairina, eu am pus tot 13 kg, ca si tine. Am plecat de la 54 si acum am 67, dar abia acum incepem sa luam in greutate mai mult, chiar si daca nu mancam. O sa ma mai cantaresc zilele acestea, sa vad cum stau cu kilogramele.

Viitoare mamica in culmea fericirii 28+ (26+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Doamneeeeeeee bine ca am vazut reclama asta ca altfel eu nu stiam ca pe acolo se baga manutele bebeului(ma miram ce rost au capsele??)

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Salutare!

Eu am luat saculet din asta cu 35 RON din "europa" (sa nu radeti, dar unele cumparaturi chiar merita sa le faci acolo).

31+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol nou 101 fulgusori, nu dalmatieni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!Pe-aici si eu ...cu o durere usoara dar enervanta de burtica.
Laurairina mie mi place foarte mult numele,eu nu l-as schimba pentru ca nu cred in nici o superstitie si asta cu numele si destinul copilului chiar o consider superstitie.Gandeste-te bine si fa cum simti tu.
Suzyca sa vii cu vesti bune de la medic.
Ionelamaria si Simina sunt sigura ca va vor lipsi piticutii veseli si nazdravani

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis ti-am vazut pozele cu burtica...esti tare tare frumoasa! Si imi place mult si carutul cu accesoriile sale!

Simina nu m-am omorat prea tare cu curatenia...am spalat vasele si am sters praful...aa...si am facut papica, fiindca acusi vine sotiorul!

RamoC pup mare si dulce la tine!

Lavi, 31+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 9 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput