Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
Lalu_79 spune:
Laura, mare dreptate ai. Nu-ti zic ce stupid m-am simtit de fiecare data cand mi-am dat seama, imediat dupa ce trecea extazul, ca sunt la fel de nelamurita ca atunci cand am intrat in cabinet...Mai bine inghit orice posibila reactie a doctoritei si raman eu linistita si lamurita.
Ca tot veni vorba...si eu sunt Laura...si tot din Roman 
28+
Ariana
laurairina13 spune:
uauu...de la mine de acas!!!
Taaaree mi-e dor de Roman, sa ma plimb si eu pe toate strazile din oras si prin magazine, si sa pap niste prajiturele de la Tosca, tare mult imi lipsesc prajiturile alea!!
...
Nu am mai fost de un an jumatate, si nu cred ca o sa ajungem degraba..acum sunt cu burta prea mare si prea aproape de termen, pe urma e bebitza mica si nu plecam la drumuri asa lungi..plus ca mai e si problema cu taicamiu, a zis ca nu mai am ce cauta pe acasa..Asa ca nu imi ramane decat nostalgia, ma mai uit pe la cate o poza..si atat..
Laura,
32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
La multi ani si din partea mea sarbatoritelor din week-end, cu intarziere, pentru ca eu de obicei in week-end imi iau liber de la comp.
Ma sperii cand vad cate hainutze ati cumparat voi la bebei. Miruna are doar 2 body-uri cumparate sambata de la Iana (a propos, in Timisoara au reduceri, poate e valabil si la celelalte magazine din tara: 1 body = 5 ron) si un sac de dormit. Si pana in noiembrie nici o sansa sa ii maresc "trusoul" considerabil, pentru ca avem o gramada de nunti. Asa ca ar face bine sa stea cumintica pana la termen, sa avem toate cele pregatite ![]()
Multumesc ca mi-ati trecut bebica pe prima pagina. Ati vazut ca deja nr fetitelor a depasit nr de baieti? Si va faceati griji ca va raman neinsurati!!!
Ah, si voiam sa va spun ca am descoperit un site www.babypoint.ro unde se pot comanda produse din Germania. Stiu fete din Timisoara care si-au comandat tot felul de acolo si au ajuns repede, fara probleme. Eu cred ca o sa-mi comanda produse cosmetice pentru bebe de la Weleda de la ei.
Maria
26+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
many_bani spune:
Buna ziua si de la mine,
Si eu vine dupa o noapte nedormita, iar atat cat am dormit am mai avut si vise naspa. Azi am echo. si sper sa fie totul ok, imi cam tremura inima, mai ales ca bebe meu, il simt mai mult dimineta cand lenevesc in pat si seara tarziu.
Am rezolvat dilema mea cu cosmeticele ptr. bebe si am comandat de la bubchen multeeeeeeeee multe, nu sunt nici foarte scumpe si nici nu contin parabeni asa ca mai raman cu biberoanele pe cap
.
Va urez o sapt. buna si multi pupici
31 + 
monis5 spune:
Neatza si de la mine
Bine ai venit burtica noua cu gemeni pereche 
- FloriRoxi 

Eu am tras chiulul we asta ca am fost f nedormita... dar imi revin eu ![]()
monis
32
acum si cu poze noi
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lalu_79 Ramonika, daca nu ma insel tie trebuie sa-ti multumesc pentru pont-ul cu standul 9 din Siraj Mare fericire pe mine ca am gasit pantaloni si fusta, eram disperata ca nu mai incapeam in nimic si nu mai aveam cu ce sa ma imbrac la birou. As fi trecut de 10 ori pe langa stand fara sa-mi dau seama ca au haine de gravida, noroc de tine ![]() ![]() 28+ Ariana |
ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

Ramonika spune:
| citat din mesajul lui mariaandreai Ati vazut ca deja nr fetitelor a depasit nr de baieti? Si va faceati griji ca va raman neinsurati!!! |
eu vad ca tot baietii sunt mai multi, chiar daca numarul de fetite a crescut considerabil.
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Mai fetelor,eu mai am un pitic pe creier, am citit ca numele Mara inseamna amaraciune, amar...Oare semnificatia asta se transmite in viata copilului, adica influenteaza cumva numele care il alegem destinul copilului???? Voi ce parere aveti?Ca de cand am citit, parca nu am stare, sa ramana numele, sa il schimb... ![]() |
noi nu suntem cu superstitiile, deci nu prea cred ce se zice...
daca iti place foarte mult numele Mara, nu renunta la el. 
plus ca daca aud nasii ca ati renuntat la nume, n-o sa accepte sa refuzati sa-i puneti numele Gabriela.
ionelamaria spune:
Laurairina, eu cred ca majoritatea cadrelor didactice sunt asa.... dar nu exista padure fara uscaturi.... si e normal sa iasa in evidenta ceea ce nu e asa cum trebuie si nu starea de normalitate. Am avut de-a lungul anilor si colegi de care nu eram mandra.... dar cunost enorm de multi pe care ii consider mult superiori... si ii admir.
In ce priveste numele Mara.... mie imi place... e tare frumos si cred ca nu ar trebui schimbat de dragul superstitiilor. Viata ne-o mai facem frumoasa si vesela si noi insine.
Am fost ieri putin in oras sa mai caut hainite de bebei. Am avut proasta inspirate s-o iau pe mama.... si nu m-a lasat sa cumpar nimic... toate erau prea scumpe pt ea... Ei lasa.... merg eu miercuri, joi singura... si mai cumpar cate ceva.
28+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Lalu_79 spune:
Laura,te inteleg perfect cu Tosca...ma opresc pe-acolo de fiecare data cand ajung prin oras.Moartea mea sunt indienele..iau cate 10...4 le topesc numai in drum spre Iasi
Chair sambata ma duc sa o sarbatoresc pe mama, face 60 de ani.Ajung destul de des acasa si nu apuc sa-mi fie dor de oras, doar de oamenii de acolo... dar eu sunt la doar 100 km distanta, e mult mai simplu.
Despre tatal tau....e mare pacat ca stau lucrurile asa ....eu mi-am pierdut tatal la o varsta frageda si daca ar fi sa aleg intre situatia mea si a ta...as alege ca el sa fie in viata, chiar daca suparat pe mine....In plus, nimic nu e batut in cuie, stii si tu, oamenii se mai schimba....cine stie daca timpul nu le va rezolva pe toate pana la urma, trebuie sa ne pastram speranta
Monis
28+
Ariana