Colectia de toamna - iarna 2005 (247)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Feli adevar graita-ai. Sunt in pragul nebuniei, aseara am plecat la ora 12.oo de la birou, am facut o criza de plans in masina, una acasa si inca una azi dimineata cand m-am trezit sa plec iar la odiosul loc de munca. Am o oferta de munca, insa inca nu ma pot hotari ce sa fac. Imi e teama ca sar din lac in put. Trebuie sa cuget bine week-endul asta, desigur daca nu vin la munca.
Titi si Daria dupa primele 2 zile de gradi sunt bolnavi, cu muci si tuse, deci sunt acasa. Depresia mea clar are lagatura si cu starea lui fi-miu. Deoacamdata doar tuseste si are muci, fara febra, stare foarte buna, cred ca maine il duc iar. Deja azi-noapte nu a tusit deloc, asa ca o sa il duc ca deja danseaza dansul bucuriei ca sta acasa. El nu a facut urat cu plans sau alte chesti dar il simt ca nu ii place, ca nu e in centrul atentiei si ca nu poate face ce ii place.
Gata fug sa vad ce nenorociri ma mai asteapta azi.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Of, of fetelor eu chiar nu ma alint...dupa ce citesc pe aici cate super-mame sunt si pe aici pe DC, cu rabdare infinita, tot timpul la dispozitia copiilor etc, etc chiar ma simt aiurea.Da, in fine asta sunt eu.
Noki, m-am apucat de cura...si mi-e o foame, ca eu de obicei mancam binisor dimineata.
Mihaela, tin pumnii sa gasesti varianta cea mai buna pentru familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai, io declar cu mana pe inima ca nu sunt mama model, cu rabdare infinita si ca nu cred ca exista asa ceva, cel putin nu mame care sa stea non-stop cu copiii. Toata lumea este f buna la teorie dar cred ca practica ii depaseste pe multi.
Asa ca Mandy, termin-o cu autocritica si pune-te pe treaba, uite ce baiat frumos ai facut. ce zici de-o fetita la fel?

Una peste alta, Maria mea e acasa. S-a plans ea de ceva durere de gat, fara alte simptome, dar ce ne supara ce mai mult este faptul ca aintrat in categoria ne-kkciosilor si nu stiu cum sa o scot la capat. Adik eu sunt convinsa ca totul sta in capul ei si in teama de a nu face ca o doare fundul (fapt care s-a probat odata si atarna ca drobul de sare). Este deja a treia zi cand nu aiesit, dimineata i-a pus G un supozitor, fara efect. Ce solutii mai propuneti
AM luat si ceai de crusin sa-i dau diseara, inainte de culcare. Dar mi-e cam groaza sa o las pana dimineata. Am uat-o cu frumuselul, cu explicatii de tot felul, m-am enervat pe ea si am amenintat-o ca ajungem la spital, etc. Nu mai am inspiratie.

Mergi la inceput

scuzati greselile, nu-mi mergea bine tastatura si acum nici ca mai pot edita mesajul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ioana, stii ca al meu Kriszti e unul din nekakaciosi colectiei si cred la fel ca si tine ca problema e in capsor. Eu de ceva vreme ii dau dimineata pe stomacul gol Dulphalac sau Lactulose si 1-2 lingurite de gem/dulceata de prune. De la Dulphalac se imoaie kk, dar incepe sa functioneze cam la2-3 zile de la inceperea administrarii. O cunostinta care are aceleasi probleme spune ca fetita ei face kk fara probleme de cand ii da dimineata pe stomacul gol suc de fructe (de la storcator).
In general trebuie schimbata si alimentatia care sa cuprinda alimente cu multe fibre, iaurturi etc.Si Kriszti face cam la 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Am pus poze in ct comun din prima zi de scoala + activitatile de toamna-iarna ( ca sa ne "asortam" cu titlul colectiei dragi )

Maine plecam, asa ca va doresc un we placut si linistit.

pup!

editez: nu merge slideshow-ul, habar nu am de ce !

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Mandy, multumesc mult, chiar nu as fi vrut sa-i introduc Lactulozza, fiindca stiu ca la ea nu este o problema cotidiana, f rar i se intampla asa ceva. A iesit aseara, dupa lungi insistente si bocete inutile, fiindca a recunoscut post-factum ca nu o doare nimic.

Are nasul infundat, minunat, s-a deschis sezonul bolilor, vai ce dor imi era. Taica-sau zice ca o duce asa la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana eu cred ca la voi metoda este "campanie de convingere".
Mama perfecta - eu n-am vazut niciuna pana acum.
Dar mame bune - o gramada.

N-am apucat sa vad poze dar doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

azi incheiem prima sapt de gradi cu succes,zic eu.ieri am avut prima sedinta in calitate de parinte si m-am simtit super.un sentiment tare diferit,de la emotie la mandrie.dupa lucrurile pur administrative, educatoarea mi-a spus ca flavi e cam micuta pentru grupa mijlocie(sunt copii destul de marisori,vom intreba azi varsta lor,de curiozitate,dar cred ca se indreapta catre 5 ani).oboseste mai repede decat ceilalti,cere de mancare si apa des.dar,citat "se ridica la nivelul lor", ceea ca m-a umplut de fericire.asta inseamna ca va face fata.deja vine cu lucruri noi invatate. e jucausa si prietenoasa,nu si-a schimbat comportamentul.am aflat ca sunt 27 in gripa, desi nu pareau atatia.

a, si am vazut si primul ei desen expus la panou.nu era cel mai urat.o treime erau colorate f bine.

se pare ca laringita mea nu imi trece perea repede, sper sa nu o donez mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mama care nu se enerveaza si are rabdare infinita NU cred ca exista. Daca exista e o anomalie a naturii, deci nu conteaza. Da' as zice eu ca conteaza sa mergi pe o linie de mijloc, de echilibru, pana la urma, vorba lui lavi, sa fii o mama buna, nu perfecta.

De ce va panicati voi la nas curgator-infundat neinsotit de febra sau alte stari naspa? Eu personal le dau ignore.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput