Colectia de toamna - iarna 2005 (247)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic libraria Diverta de la fostul magazin Eva are cartile frumos asezate pe varste: sub 5 ani, peste 5 ani, (la etaj pare-mi-se) e mai usor sa te orientezi acolo decat in alte librarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Da, mai, Bic, mare dreptate ai. de fiecare data cand vreau sa aleg o carte mai deosebita,in general pt zilele copiilor, stau si cate o ora, doua sa puric o librarie.

Nu m-am hotarat ce sa-i iau Mariei de ziua ei, cochetam cu ideea unei tablite de scris, cum are Amalia lui Alinush. dar nu stiu cat ar rezista la socurile stefanesti
Pana una alta, ma gandesc ce sa-i iau lui Stef, a carui zi e mai devreme. Astept sugestii din partea mamicilor de baietei. Ca vreau sa-i iau chestii baietesti Cred ca o trusa de scule de jucarie e prea mult pt varsta lui, ce ziceti?

Sanatate la bolnaviori, ca iarasi uitam sa scriu

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nic a avut trusa de scule de la un an si jumatate cred. in primele luni nu s-a omorat, acum foloseste inca surubelnita si clestele din vechea trusa de scule.
cel mai mare succes de casa (in afara de vacuta de la cuscra cu care doarme, mananca, priveste tv etc) a fost o locomotiva thomas mare, pe care putea calari. o calareste si acum. de-aia de dai din picioare ca fred flinstone si aluneci cu ea. locurile 3, 4, pana la 20 sunt ocupate de sinele si celelalte locomotive thomas, locurile de la 21 la 30 de diferitele masini lightning mcqueen, de la 31 la 40 tractoarele si escavatoarele si restul jucariilor sunt de umplutura, sa mai diversifice cand i se acreste de atatea curse. aaa, intra si lego cu poduri multe pe aici pe undeva, poate locul 27.

in dex online scrie ca ambele forme sunt corecte: excavator si escavator. mie imi vine escavator. voi cum stiti ca se spune, imi vine greu sa cred ca sunt admise amble forme.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

stati cuminti acolo, ca io imi continui treaba. pana diseara termin de schimbat subiectul

subiect nou aici

Mergi la inceput