pata alba in pupila ,ce poate fi?
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Sunt digura ca totul va fi bine
Pumnii stransi si de la noi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
Multa bafta, sa treceti cu bine si de aceasta operatie
Multa sanatate!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
mamadebaieti spune:
te rog sa ne scrii ce s-a mai întamplat cu fetita ta. si noi am avut aceasi problema doar ca la un ochisor (stangul) si a fost operat acum o saptaman . baietelul meu are 1 an si 9 luni acum si dupa cum se vede la o saptamana operatia a reusit . si noi de la 1 luna am umblat pe la o gramada de medici din oradea si cluj si aba acum am gasit un medic care sa-l opereze. este vorba de d-na dr. Man de la spitalul Pelican din Oradea. sper sa ai vesti bune
Alex@Sara spune:
Mii de scuze ca nu am mai updatat topicul .Intre timp am scapat si de operatia de care scriam aici ultima data.Si in ianuarie am fost la control si i-au descoperit cataracta secundara .La ochisorul operat prima oara era mai pronuntata,asa ca a fost reoperata din nou,dar de data aceasta doar pentru curatarea implanurilor-tot cate unul,pe rand.In februarie si de 1 iunie.Apoi in iulie am fost la scos de fire,si ne-a zis ca dansul(profesorul Pop Mihai) nu mai are ce sa ne faca,deocamdata si sa continuam controalele la o d-na Dr la clinica Infosan,si in cazul in care mai reapar probleme si trebuie reoperata sa revenim la dansul.Am fost la control si acolo si ne trebuie ochelari-saptamana viitoare mergem sa vedem unde ii facem,ca vrem sa o dam si la gradinita si sa se acomodeze putin cu ei pana sa mearga.
In rest e ok,e o fetita superba,vesela nevoie mare,cu gura pana la urechi non stop,acum incepe sa vorbeasca,zilnic zice cuvinte noi...ce sa mai vorbim...e un copil super .Sper din suflet sa nu mai avem nevoie prea repede de o alta interventie,ca mi-e foarte greu numai cand ma gandesc prin cate am trecut cu ea .Dar vom trai si vom vedea.
Sper sa veniti si voi cu vesti macar la fel de bune
Sanatate tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
10% reducere la ghiozdane,trolere si penare-superbe . ...