pata alba in pupila ,ce poate fi?
Raspunsuri - Pagina 6
cleo78 spune:
am sms de la Alex@sara. Au iesit din opoeratie, asteapta sa se trezeasca pitica... speram ca s-a terminat totul.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
AdrianaSM spune:
Sa speram ca totul se va termina cu bine! Multi pupici micutei si multa sanatate! si parintilor putere in continuare...
Asteptam vesti bune!
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
mi_bebelina spune:
Recuperare usoara si multa sanatate! S-auzim numai vesti bune de la tine, Alex@sara!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cenia spune:
SA iti dea Domnul putere sa treci peste aceste incercari grele si sa fiti bine sanatosi cu totii in final.
Alex@Sara spune:
Un singur cuvant vreau sa spun despre voi,toate cele care ati fost alaturi de noi:sunteti extraordinare,multumim din suflet.Nu aveti idee cat bine pot face cateva cuvinte,spuse din inima,chiar daca nu cunosti personal pe cel care ti le adreseaza.Noi suntem acasica,azi am iesit,suntem super bine,e perfect ochisorul operat,cel putin estetic,nu stiu daca si functonal,dar sper sa fie ok si din punctul asta de vedere.Puternica de bebelina a trecut ff bine peste anestezie si operatie,imi ziceau colegele de salon sa ii scot Duracell-ul din fund,ca nu a stat o clipa locului din momentul trezirii de dupa anestezie.Acum suntem sub tratament cu picaturi 1 luna,apoi pe 23 martie mergem la control,iar pe 27 aprilie suntem programate pt celalalt ochisor .Suntem tare bucurosi si fericiti ca totul a decurs ff bine,dar asta datorita si profesorului Pop,nu stiu daca ajungeam la altcineva ,daca rezultatul ar fi fost acelasi.Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune,de la toata lumea.Mi de pupici si inca o data multumim ca sunteti alaturi de noi
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
buli spune:
ma bucur mult ca a fost bine, o sa fie bine si la celalalt
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia_alina spune:
Buna fetelor.Sunt mamica unei fetite de 6 luni jumate si am observat acum 2 luni cu aproximatie 2 puncticele la ochiul stang .Nu am dat importanta crezand ca se formeaza ochisorul dar ducandu-ma la pediatru joi am intrebat mi-a spus ca e cataracta si am facut pentru luni programare la oftalmolog.Ma rog la Dumnezeu sa nu fie nimic grav.Nu credeam ca se face si la bebelusi cataracta si m-am speriat putin dupa ce am citit aici.Multa sanatate copilului tau Alex@Sara si sa se insanatoseasca repede.Chiar si 2 punctulete pot fii periculose sau vor trece repede nu necesitand operatie?
Sara Maria 08.08.2009
Alex@Sara spune:
U?oofff,a venit vremea sa scriu iarasi aici .Cum am mai zis dupa prima operatie,urmatoarea trebuia sa fie pe 27 aprilie,dar atunci fiind bolnavioara ne-a reprogramat pe 1 iunie .Asa ca marti ne internam,iar miercuri vom face operatia la ochisorul stang.Cel operat e ff bine,vede f bine,si estetic e perfect .Speram sa fie macar la fel si acum,si sa scapam cu bine. pt toate care ne sunteti alaturi
iulia,ce mai face pitica ta....asa a inceput si la noi,niste punctulete abia vizibile si apoi a aparut exact ca un fulg de nea .Sper ca ati ajuns la dr si ati facut ce trebuia sa fie bine ochisorii zanei mici.si numai de bine sa auzim
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara U?oofff,a venit vremea sa scriu iarasi aici .Cum am mai zis dupa prima operatie,urmatoarea trebuia sa fie pe 27 aprilie,dar atunci fiind bolnavioara ne-a reprogramat pe 1 iunie .Asa ca marti ne internam,iar miercuri vom face operatia la ochisorul stang.Cel operat e ff bine,vede f bine,si estetic e perfect .Speram sa fie macar la fel si acum,si sa scapam cu bine. pt toate care ne sunteti alaturi iulia,ce mai face pitica ta....asa a inceput si la noi,niste punctulete abia vizibile si apoi a aparut exact ca un fulg de nea .Sper ca ati ajuns la dr si ati facut ce trebuia sa fie bine ochisorii zanei mici.si numai de bine sa auzim Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Lumi, va tin pumnii sa treceti cu bine si de operatia asta! Sanatate maxima, multa bafta si curaj!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj