Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

hop si eu! ma mai stiti, nu? daca nu, va amintiti voi de mine duminica, la chinezesc, ca ma ia vecina in bagaj la ea . n-am apucat sa citesc decat ultimele 2 pagini, sunt in urma rau de tot, ultima data am citit pe 28 august, cand plecam in concediu...
suntem bine, concediul a fost de vis, copilul cuminte, sanatos, cooperant, de nota 10, ce mai! pun si poze, promit, dar nu azi, ca o astept pe vecina sa iesim la o bere toti 4 (adica cu soti cu tot), asa, ca intre parinti cu copii lasati cu bunicii
sper ca sunteti toate bine si copilasii si mai bine. abia astept sa ne intalnim duminica!!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dragelor, vacanta frumoasa care plecati, sa va fie de bine, care veniti... fericitelor! Da' nu-i bai ca la anu' scoatem noi parleala; daddy vrea in croaziera... eu nu prea ca taaaare mi-e ca o sa-mi fie rau de mare. Am iesit o data cu un yacht pe lac (aici la noi) si sa nu va spun ce rau mi-a fost, ca-mi venea sa sar in lac si sa inot la mal... asa ca a intors Jeff (un prieten de-al lui daddy, a murit, saracul acu' 2 ani de Sf. Valentin) yachtul si am stat cu totii la mal. Dar cica pe vapor mare nici nu simti miscarea valurilor. Adevarul e ca pe lac au fost in ziua aia valuri mai mari decat cand am fost pe catamaran in Cuba, si atunci mi-a fost un picutz greata, dar nu rau. Am zis sa incercam, sa vedem si oricum, sunt plasturi (?) de lipit pe corp impotriva raului de mare. Om vedea. Ne-am uitat la niste brosuri si credeti-ma ca 9 zile de croaziera sunt mai ieftine decat 7... mda...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele nu o judecati prea aspru pe Miss...Noi nu cunoastem persoanele despre care vorbeste...probabil ca stie ea mai bine...Eu ii citesc blogul din cand in cand si o iubesc in continuare...probabil ca si eu intr-o buna zi cand o sa gasesc job o sa ma retrag pe un blog sau poate nici acolo...insa nu va voi uita niciodata...eu nu cred ca ea ne-a uitat..si nu cred ca e o persoana rea

Va pup pe toate si pe voi si pe Miss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Fetele nu o judecati prea aspru pe Miss...Noi nu cunoastem persoanele despre care vorbeste...probabil ca stie ea mai bine...Eu ii citesc blogul din cand in cand si o iubesc in continuare...probabil ca si eu intr-o buna zi cand o sa gasesc job o sa ma retrag pe un blog sau poate nici acolo...insa nu va voi uita niciodata...eu nu cred ca ea ne-a uitat..si nu cred ca e o persoana rea

Va pup pe toate si pe voi si pe Miss.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Vorbea despre un bebelus kkt de mama lui. Nu nascut.
Nici eu nu cred ca ne-a uitat.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: plod, nu bebelus.

Gata nu mai zic nimic.

Iti respect atitudinea pe care ai pastrat-o fata de ea, iarta-ma, nu vreau sa te superi pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ylari nu ma supar...dar sunt foarte sceptica in privinta oamenilor...mai ales a celor din familie...Nu toti iti vor binele...stiu din experienta proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum am venit de la Bran.
Vad ca n-ati facut capitol nou.
Fac eu acum.
Revin.

Capitolul 125

PS: Mi-a fost dor de voi

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput