Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Flavia ce bine ca ai mai trecut pe la noi! Multa sanatate si pofta de mancare va dorim!
Vianne pupici Stefanei, sa se faca bine repede!

Am uitat sa va zic de a doua gradi vizitata, asta in mediu familial, tot araboaica. Am zis ca nu mai tin cont de nationalitate, sun la toate pe care le gasesc. Am fost insa iar destul de dezamagita, tot mizerie mare, in plus un televizor imens care ocupa cam toata camera, deci sigur copilasii aia petrec ceva timp uitandu-se la desene toata ziua. Camera in subsol, foarte mica pentru 7 copii, intunecata, ma gandeam ca iarna cum ninge, geamurile vor fi acoperite pana sus de zapada, o sa stea piticul ca la inchisoare acolo. Daca e ca mine, eu nu suport sa nu vad soarele, lumina zilei... Of, tare sunt pretentioasa.
Educatoarea insa mi-a placut asa, era tanara, frumoasa, cu studii, cu experienta, avea un fise pentru fiecare copil, cu dezvoltarea psiho-motorie, ce puncte trebuie dezvoltate la fiecare copil in parte, ce puncte vor parintii sa fie mai des lucrate, etc. Insa e destul de departe de casa, am facut o ora cu autobuzul, deci am renuntat pana la urma si la asta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress mersi de rasp, cam urat in cazurile fara curte, recunosc. Cat despre ce ai vazut tu azi..ufff..exact asa imi imaginez si eu gradinita pt Robert, adica cu el urland nebagat in seama intr-un colt... ufff..mamoasa mai sunt Doamne ajuta sa gasiti repede ce-i mai bun si mai bun!

Dflavia mi-a fost dor de voi, sa mai scrii te rogu !

Alex@sara eu in locul tau nu i-as da niciun sirop si nu mi-as face nicio grija; la cat de dezvoltata e pe toate partile alealalte... auzi tu..propozitii intregi ..gata ma duc sa-l bat pe Robert Si mie imi pare rau de MIss...o mamica n-as trebuie macar sa gandeasca asa, dar sa spuna o asa expresie, indiferent cat de mult ar uri pe cineva, tot mamica. Ma rog. Pup tot familionul de shoricei si trompetei

Gata,am fugit, concediu la mama! Uraaa!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello iubitele,

Nu am timp de conspecte, vroiam doar sa va spun ca va astept duminica la Ruby Tuesday la ora 13 si va insotesc la chinezesc. Sper sa nu avem surprize caci nu se pot face rezervari acolo....dar daca nu intarziem de ora 13 avem toate sansele fie locuri suficiente si sa ne lipeasca doua mese mari pe terasa ca vremea tine cu noi.

Va pupacesc. Noi plecam la curte!

PS Eu nu stiu dc vin cu Stef, tre sa-l conving

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

pentru Ancaurn sa fii iubita si fericita alaturi de puii tai minunati si restul familiei.

Nicole sa fii iubita si fericita alaturi de puiul tau si sotiorul tau. Sper ca s-a rezolvat cu casuta si ca Robert e bine. Te asteptam.

Dflavia:Bine ai revenit!!! Eu mi-am schimbat optica deocamdata cat mananca mananca. Probabil de la mucisori.

Si a mea iubeste rosiile. Toata mancarea ar tebui sa fie rosie si atunci ar fi PERFECT. Ma tot gandesc cum va papa branzica cu smantana la iarna sau altele.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Doloress iti urez bafta sa gasesti locul perfect, am citit ce ziceai de gradinite si mi-am adus aminte ca am fost la mama mea, care e educatoare la gradi, acu cateva zile, cred ca era a treia zi de gradinita si are grupa mica, vai de ea, 30 de copii de la 3 ani jumate pana pe la 4 si ceva si tot asa s-a atasat un copilas de mine si-mi plangea cand vine mama lui si imi lua asa fata in palmute si plangea saracutul de ti se rupea inima, lui maica-me ala un moment dat cand a vazut ca de fapt nu vine nimeni i-a zic daca vrea sa fie ea bunica lui....ma gandesc cu groaza cum va fi la noi......ce ma fac cu ea pana la 3-4 ani cand pot s-o dau la gradi? ma gandesc sa o duc la maica-mea da ea va avea grupa mare pe atunci of of

Mergi la inceput

Ups, n-am vazut ca si Mirci e bolnavior, multa sanatate!

BELLANE multa rabdare si putere iti doresc! Pupicei Elenei, sa fie bine.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Flavia intr-adevar e greu, eu zic ca e mai usor cand ii obisnuiesti de mici. Data viitoare, urmatorul bebe, de la 9 luni am sa-l duc, cate 2-3 ore pe zi, am sa stau si eu cu el, numai sa se obisnuiasca apoi la 1 an cand am intorc la munca sa fie deja obisnuit.
Am vazut si ieri, aia mici mici erau cei mai fericiti acolo, aia de 3-4 ani si ei destul de linistiti (la noi 3-4 ani sunt in grupa mare de-acuma) aia de 18 luni - 2(3) ani erau cei mai plangaciosi saracii.

Mergi la inceput

Flavia uite aici asta imi place, o educatoare nu are voie sa aiba mai mult de 6-7 copii in grija. Oriunde, si in mediu familial, si la astea mari. Nici nu-mi imaginez cum e sa stai cu 30 de copii. Mie si asa mi se pareau copii neglijati, desi erau 4 educatoare si vreo 30 de copii. De fapt erau numai 3 in clasa respectiva, una era la baie cu un baietel. Dar deja erau debordate, cum una plecase de-acolo.

Se vede ca e vineri, n-am chef de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Doloress ei da din pacate la noi in romanica altfel sta treaba
o educatoare si o ingrijitoare la 30 de copii timp de 5 ore mai ales cu astia mici e enorm de mult si e imposibil sa te ocupi de fiecare in parte.
si pe deasupra mama zicea ca o sa le creasca si varsta de pensionare, iti dai seama ca deja dupa 35 de ani de munca cu copii nu mai poate, e terminata si se simte si la sanatate....of
pai in loc sa dea salarii cum trebuie si sa atraga personal tanar si odihnit specializat ei prefera da le distruga viata celor mai in varsta si nici copii nu sunt ingrijiti cum trebuie din cauza de lipsa de personal
asta e traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Inais: au venit infanrixurile.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput