Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria_mami spune:
Aelita, si mie tare mi-e mila de ea, dar deja ma folosea pe post de suzeta, si cum am spus inainte deja tragea numai dintr-o tzitzi si ma durea sfarcul uneori de imi venea sa urlu, cand tragea din el de cate 5-6-7 ori/noapte. Au fost si nopti bune cu doar 2-3 treziri ptr. tzitzi. Si cum spunea Lorich, sper ca noptile noastre sa fie mai bune de-acum. Azi noapte s-a trezit de cateva ori, a tot cerut tzitzi, i-am dat, a luat de 2 ori, de restul datilor nu a luat-o, ca si-a amintit ca e "Bad! Bad!" si ii dadea bataita, ca asa am facut eu ieri la tzitzi, i-am dat bataita ca a fost Bad... imi pare tare rau de ea, dar nu mai pot sa ma tot trezesc de atatea ori/ noapte, stiu ca sunt egoista, dar ne trezeam amandoua obosite. Avea in unele dimineti niste pungi sub ochisori, saraca, de parca nu dormise toata noaptea. Acum sper sa doarma mai bine. Si acum dimineata a papat muuult mai bine. Pana mi-am baut eu cafeaua, papase o felie de painica prajita cu unt si gem de capsuni si acum papa branzica si sunculita.
Ylari, multumesc de vorbele bune. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
mami, fa-i fugutza analiza la secretia oculara; si ca un tip de la o mamica cu experienta (din pacate) in asa ceva, fa analiza in 2-3 locuri, apoi bagi tratament (zic asta pt ca la noi in 3 locuri ieseau 3 microbi diferiti sau cu antibiograme diferite). Cleo bagat vot la Victoria, mami da link ca mai aveai una parca! Si cine mai doreste, cine mai pofteste! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
E Des1 la pagina 7.
Multumesc tuturor ptr. voturi! Sunteti grozave.

_

Simonix spune:
Belleanne - imi pare rau ca treceti prin asa experiente dezamagitoare
Stau si ma minunez cum pot fi oamenii in halul asta ... mai si cu copiii !!! 
Eu stiu ca inainte de a il avea pr Robert nu eram asa receptiva la pitici sau la unele aspecte, e drept, dar totusi, sa fii in halul asta de nesimtit nu pot pricepe. Mama e bona, o face insa de drag de copil si nu pentru bani. De altfel ia foarte putini bani, de concediu platit nici nu si-a pus vreodata problema ... cu bebele sta at este nevoie, pana seara, uneori il duce in parc "peste program" pentru ca ii e drag de bucuria lui, il ia si in weekend cand iese pe afara... parintii o suna de cate ori au probleme/vizite ... Au fost si in concediu cu ea. La gradinita educatoarele o cunosc drept "bunica lui Vlad", asa ii zice el. Tata zice ca e o fraiera ca nu cere mai multi bani dar mamei ii e rusine si in plus zice ca il iubeste prea tare pe ala mic.
Rabdare ... refuz sa cred ca toate bonele din Romania sunt ca cele pe care le-ati intalnit voi
Insa neaparat copilul trebuie indepartat de langa un asemenea specimen ...
Delores - sa iti zic cum se descurca a mea tanti. Are o camera unde stau piticii, camera comunica cu bucataria, usa e scoasa. In camera copiilor nu exista nimic periculos, fire, obiecte ascutite, TV etc. Daca are nevoie sa gateasca pune un tzarc la intrarea in camera (unde am zis ca nu e usa). Pe cei mici ii pune in tarc si pe ceilalti ii lasa prin camera. Ei in general stau agatati de zabrele si se uita la ea
Cica Robert e fascinat de ce se intampla in bucatarie. Le vorbeste mereu si sunt permanent in contact vizual. Tipa isi face treaba in bucatarie, curata etc. Apoi revine la ei. Daca vrea la baie repeta faza cu tzarcul in caz ca nu mai e nimeni acasa. Naima a noastra e insa mai mereu cu cate una din fetele ei mari acasa (fete de 1§ si 18 ani). Si le mai lasa pe ele. Curatzenie face seara, dupa plecare copiilor. In bucatarie face curat chiar dupa ce gateste.
Si mie mi se parea imposibil sa ai grija de 5 copii odata. dar vorba ei, cu organizare multa reusesti.
Ah, cand vine vorba de mancat: gateste pentru toti cam la fel, in afara de cei cu regim de la medic sau cu preferinte de la parinti. Apoi in functie de varsta copiilor mixeaza/face piure/da bucatzele. Copilashii stau cu totii la masa, in scaunele, fiecare cu castronelul lui. Ea le baga lingura pe rand in gura
Aia mai mari se pot juca si pot papa singuri - supravegheati si uneori ajutati, evident. Se considera ca termina masa cand nu mai vor sa pape. Naima insista cu cei care mananca mai putin de juma de farfurie.
Cu schimbatul - cand e nevoie la fiecare. Insa, inainte de nani toti sunt schimbati daca nu au fost pana atunci. La pranz sunt dusi in camera de sus, unde sunt patutzurile. Acolo unii dorm cu paturica, altii cu sac de dormit - ca de ex Robert, care se dezveleste imediat. Sunt pusi in patut, cu muzicutza langa ei si lasati singurei. Naima ii verifica din cand in cand.
Apoi tot asa. Pe la 4 incep plecarile - copiii sunt pregatiti, imbracati in hainutze de strada si cand vin parintii li se dau si puloverele, gecile etc. Voila.
Esme - te-am pupat deja 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aldaesme spune:
Salutare,
Lorich da, multumesc si multumesc
.
Simonix data viitoare iti cer sfaturi
, aici ai mai multa experienta decat mine.
Ieri seara ne-am facut acasa pita cu pui a la noi. Am mancat toti trei. Eu si al meu cu de toate, sos, cartofi prajiti etc. Fata pita, pui, rosii si ceapa
.
V-am zis ca avem rosii?
Nu am crezut, acum insa cred, daca mai continuam doua spatamani sa mancam zilnic atatea rosii o sa ma satur de ele pentru totdeauna. Lorelei pare sa fie mare prietena cu ele. Ea carnivora e in stare sa renunte la o bucata de carne pentru o felie sanatoasa de rosie...ne place asa!
De ieri are la cresa afisat primul desen (a se citii mazgaleala) frumos cu numele ei pe foaie. Acasa nu inramez nimic ca si asa deseneaza pe geam zilnic si ala se numeste ca e inramat!
DanaH noi suntem acum in cautarea unei zile pentru a merge la argentinianul de la voi ca incepe sa ne fie din ce in ce mai dor...Probabil dupa ce vine al meu din irlanda se va intampla.
Pupici pe toata linia,
Esme
Alysh spune:
Hello fetele,
Azi l-am lasat pe Vlad la soacra si am fost la British Council sa vad ce-i pe-acolo....am dat un test sa vad cam pe la ce nivel mai sunt....se pare ca upper intermadiate, undeva pe la mijloc, deci tre sa ma pun cu burta pe carte s-o perfectionez.
Vreau sa vina Stef odata sa mergem sa-l luam ca mor de dorul lui....
Danicris, saru'mana pt cuvintele frumoase, m-am emotionat, sa stii ca si tu imi esti tare, tare draga.....nu dai o fuga la Bucuresti sa vii si tu la intalnirea de duminica??????
Belleane,
m-ai facut praf cu mesajul ala cu bona......cred ca muream cu ea de gat, jogodia ordinara! Sper ca-i vii de hac cumva si n-o lasi asa...bai, multe javre sunt pe luME!
Desiree, pup si eu scumpetea mica ce syfera dupa tzatzica lui mami, dar nu e ea dra independenta de-acum?![]()

Mihaser, concediu placut, abia astept poze si impresii!
Laurita, pai daca ai luat decizia aia cu cresa inseamna ca ne vedem mai des, nu?![]()

Vlady
Doloress spune:
SIMONIX merci pentru ca mi-ai impartasit din experienta ta! Gradi pe care am vizitat-o eu insa nu era nici pe departe asa faina, ca daca ar fi cum zici tu, as da copilul cu draga inima. Pai asta era numai o singura camera, in ea stateau 9 copilasi, de toate varstele, aveau de la 6 luni la 3 ani copii. Avea 3 patuturi pentru cei de pana la un an, cei de peste un an dormeau pe jos, pe saltelute. In aceeasi camera erau si scaunele de masa. Bucataria era undeva departe de ei, bine ca a zis ca il mai are si pe sotul ei care o ajuta, dar ma gandesc ce face cand e singura.
Oricum azi merg sa vizitez inca doua, sa vad ce si cum. Trebuie sa gasim! Sefa mea mi-a zis ca ea a viztat 11 inainte de a se opri la una. La noi parintii sunt la cheremul lor pentru ca nu sunt locuri efectiv, si accepti orice pana la urma.
ESME si al meu papa rosii crude asa, mai papa si bruschetta cateodata, insa tot carnea e la putere, seamana cu ma-sa
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Victoria_mami spune:
Alysh, asa e, e independenta... in devenire, poate mai vreo noapte-doua... trei. Azi a papat deja de m-a speriat!!! Efectiv m-a speriat! A papat painica prajita cu unt si gem, apoi branzica cu sunculitza, apoi vreo 3 biscuiti pe drum (am iesit la plimbare), apoi am cumparat un carnat la bbq afara si pana acasa a papat painica si acum a papat si 4 feliute de carnacior. Pai pana mai ieri ar fi papat atat toata ziua! Si vorbesc de cantitate!
Esme Victoria papa rosiile doar daca i le dau intregi (decojite) si sa muste din ele. CULMEA! e ca si eu si daddy (apropo de ce zicea Doloress) suntem maaari carnivori, si Victoria prefera legumele si fructele; renunta la carne oricand ptr. legume si carnea o papa doar dupa ce s-au terminat legumele...
Cred ca e bine... ii mai strecor eu cate un pic de carnita...
_
Danicris spune:
Servus fete dragi.
Intru pe fuga sa-i transmit felicitari lui Lorelei de Esme, pui mic, frumos si plimbaret, sa ofer o
mamei lui Simonix pentru ca mi-a schimbat impresia pe care mi-o facusem despre bone, sa transmit un
lui Alysh si sa urez bafta lui Cleo in gasirea unui job.
Noapte buna. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
DanaH spune:
esme, sa dati de shtire cand ajungetzi. poate va insotzim. sau poate va invitam la desert la noi. sau poate....vedem noi cum facem shi ne vedem. daca e sa venim si noi la restaurant, tb sa gasim pe cineva sa stea cu maimutzele acasa. dupa ultima experientza... nu mai indraznesc prea curand. sau poate daca o vad pe lorelei cuminte, se molipseshte shi a mea.
sa nu uit, felicitari pt mica plimbareatza.
belleane, m-a cam ingrozit povestea ta. sper sa gasesti pana la urma o bona asa cum trebuie, sau poate te hotarasti pt gradi. am cochetat shi noi cu gradinitza in casa unei familie la alex. dar ne-am gandit noi bine, ne-am zis ca daca se imbolnaveste tanti aceea, atunci esti obligat sa stai tu cu copilul, nu? in fine, suntem bucuroshi ca am ales varainta asta.
apropo de gradinita, azi fiica-mea nu mai vorima sa plece de la gradi. am alergat-o pe acolo sa ii pun jacheta. fugea de mine si radea. clar ca ar trebui sa o duc mai mult de 3 zile pe saptamana, prea ii place. de saptamana viitoare petrece in fiecare zi cateva ore la grupa urmatoare. la 1 oct se muta de tot. are mama fata mare.
mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat de la mana pana la gura. poate ca e cazul sa ma duc la culcare.
Poze
socrate spune:
Buna seara,
Ne facem si noi aparitia asa timid. A fost o perioada mai ciudata, am fost si plecati, nu am citit tot de raspuns nici atat.
In principiu am veni si noi la intalnire in formatie completa de 3. Deci poate ne da si noua cineva date mai complete.
Momentan atat, sper sa imi revin la vechea mea forma.

Super si eu as tot pleca