Goldie Pants - 4
Raspunsuri - Pagina 5
iona2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui purple_blue Iona - schimburile se fac intre cele 2 ipostaze, evident. Doar asa ne-am inteles. Dar numele nu le putem avea la fel www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after |
am crezut ca ti s-a nazarit ceva peste noapte

si te-ai razganditHeal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
ADRIANKA spune:
Fetelor, da' cu neuronul meu ametit ce aveti, huh??
Ca de 20 de minute se screme sa gandeasca la un nume de scena
...Si dupa lupte seculare care au durat 20 de minute...m-am hotarat.....sa aleg intre 5 nume
...Ce sa mai, ce-o fi o fi...ma voi numi...Adrianka J. Forever. Incantata de cunostinta, doamnelor
mj_girl spune:
fetelor, io va zic, stati in bancili voastre si nu legalizati relatia...nu vedeti cate nehotarate.....
pai cum sa alegi doar unu
na ....si-apoi despre ce naiba mai combatem aci...
dati-o-ncolo de treaba

He is a special part of me !
mj_girl spune:
s-a uitat doctoru de peceuri ca bou la pozele mele de pe desktoape, zice: "duamna sunteti fan MJ?" iar io ii zic cu toata seriozitatea: "fan? MJ e iubitu' meu", evident el a crezut ca e o gluma![]()
![]()
Alexia27 spune:
Am mai identificat un Mr Heartbreaker:
http://www.fanpix.net/picture-gallery/239/1095239-michael-jackson-picture.htm
Se pare ca la mine goldie pants ruls 
Daca mai pui si un lant-doua acolo...apai nici ca mai iesim din camera ![]()
edit ca tocmai a trecut legitimul pe langa mine (ma rog, ala de se crede legitimul)...cica "baby, you have good music! Who is it?"
La care eu super ofticata: MICHAEL! Nici macar nu am precizat care Michael! E unul singur!!! Voiam sa-i spun ca e "my baby", da dupa aia nu-mi mai aducea o bere, zicea ca sunt 
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
mj_girl spune:
citat din mesajul lui ADRIANKA
Duamnelor...avem party azi au ba? Ca sa stiu ce program imi fac cu domnul J...

..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...
[quote]
pai e party-u' lu' iona, 
da vad ca s-a dat la fund. si-acu' nu vezi ca-s toate cu gandu' la maritis
poate o punem de-o petrecere-a burlacitelor
stai sa vedem care se marita prima
ADRIANKA spune:
Alexia, apropo de legitimi, al meu a trecut prin mai multe faze, cand ma vedea cu ochii cat cepele, ca sa nu zic beliti
), in pc zicea: AGAAAIN? Acum deja ma intreaba cum a fost la petrecere, dupa ce initial a zis ca baga divort daca vin...S-a obisnuit omu' cu gandul ca sunt

Sau cred ca adopta metoda sa se dea bine pe langa pacientul periculos, ca nu stii ce ii poate neuronu'![]()
Alexia27 spune:
Mai fetelor, eu nu mai pot sa-l vad cum se chinuie...asa ca ne scuzati, da avem ceva important de rezolvat...![]()
http://www.fanpix.net/picture-gallery/243/1095243-michael-jackson-picture.htm
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
iona2005 spune:
mai da unde sunteti??ca la mine nu a-ti ajuns....nu va intereseaza bataia cu frisca,apa,perne...OK..noi mergem la teatru si priviti cum ma asteapta ![]()
daca doriti sunteti invitate dar cu tinute pe masura nu blugi taiati,fuste scurte etc![]()
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race