Goldie Pants - 4
Raspunsuri - Pagina 6
mj_girl spune:
iona, pai ai schimbat programu asa pa neanuntatelea noi nu mergem la teatru, ai vazut ce tinuta avem, am incercat noi sa reparam ceva...pe ici pe colo, da am dat peste frisca....si na...ce sa mai ...
pai fetele astea crezi tu ca mai intra des p'aci acu? ca-s toate mrs-uri...na ....mai au ele timp de goldie
He is a special part of me !
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 am crezut ca ti s-a nazarit ceva peste noapte si te-ai razgandit |
Nuuuu....nu las camesa neagra si camesa alba never ever. pt tine e bine asa? Nu ti-am pus nume pe prima pagina, ca nu am stiut unde ai ramas.
Adrianka --frumos nume ....
Alexia ce spui de Metropolitan J?
ehehehe mj_girl, doar nu crezi ca nu vorbim de ai celorlalti?
Iar goldie pants sunt our forever ...
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
mj_girl spune:
fetelor, hai ca m-am gandit pai daca voi vreti sa fiti toate mrs-uri, mrs-uri, tre sa fie cineva si dirty Diana lui nu? iete io m-am gandit vreau sa fiu dirty Diana, asta ca sa stiti unde este cand lipseste noaptea d'acasa, si va rog sa ma treceti in lista Miss dirty Diana
multumesc
He is a special part of me !
Alexia27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue Alexia ce spui de Metropolitan J? www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after |
Da nu mai bine Alexia MJ ? pe sistemul M e de la ...Michael, macho,man,metropolitan...you name it...
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
iona2005 spune:
da purple
mj sa nu zici ca nu v-am invitat...io presimt ca vrea sa-mi propuna ceva ca el insista sa mergem
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
FanClubMJ spune:
Na..gata sunteti pe prima pagina
Motanik nu stiu daca isi recunoaste numele.
Astrojunkie - nu am idee....
Miss Dirty Diana ...careful with the wives
Alexia27 spune:
Ei, acum ca mi s-a rezolvat oficial si problema de identitate, putem merge amandoi linistiti in pat
do not disturb! scoatem noi capul cand ni s-o face foame
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
oana_n spune:
Ce de VIP-uri adunate la un loc aici.Ar putea sa ne invite Jermaine la Viena, ca nu am cere onorariu pr show si nici nu ne-am da inapoi.
Soo, seara asta mai e pary, sau e teatru? Ca n-am priceput inca incotro o iau
anka77 spune:
Mai la anu` ca pe 26 nu se mai tine nik
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze
purple_blue spune:
Ionaaaaaaaaaa..pe unde umbli? Asa party ..hai la mine..ca plec?(la teatru)
Nu-i nimic...uite ce pierzi:
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after