Goldie Pants - 4
Raspunsuri - Pagina 14
lisa-marie spune:
ei iaca, n-au decat sa se supere...ie-te na, parca noi ne suparam pe revistele sau site-urile lor deochiate ......
sa zica merci ca ne-am fixat atentia numai pe un singur exemplar...![]()
![]()

...chit ca e el imbracat in diverse tinute...
ca doar suntem ladyes respectabile....nu umblam din boboc in boboc...![]()
![]()
anka77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa-marie ei iaca, n-au decat sa se supere...ie-te na, parca noi ne suparam pe revistele sau site-urile lor deochiate ...... sa zica merci ca ne-am fixat atentia numai pe un singur exemplar... ![]() ...chit ca e el imbracat in diverse tinute...ca doar suntem ladyes respectabile....nu umblam din boboc in boboc... |
Hehehe, nu Lisa, io ma refeream la altceva.Adica "bad-ul tau" cu " camasa mea albastra" sa se supere ca ne uitam la Goldie..
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
lisa-marie spune:
mai yo...de cand mi l-am adjudecat pe "al meu" nu prea am mai avut timp de goldie pants...a se vedea ca v-am pus filmulet fara goldie...![]()
.....da nu se stie cand ma apuca iar galbeaza si pe mine..si va intoxic iar cu goldie..![]()
![]()
deci, deocamdata nu se pune vb de suparare....he is the king now...
lisa-marie spune:
doamne dumnezeule....ca sa vezi ca goldie sunt fixati bine in subconstient....ie-te ca si in filmul meu aparura cateva secunde...da ma jur ca nu mi-am dat seama..ziceam ca el al tau anka cu camasa albastra...![]()
..nu m-am uitat mai jos de brau (ca nu atentez la sotii vostri
)
ei acum na....ce sa fac? dak s-o supara al meu....stiu eu cum sa-l impac ![]()
![]()
![]()
lisa-marie spune:
gata...l-am impacat...ca se suparase foc....http://www.hamilton.edu/assets/mmlibrary/images/original/jackson21.jpg
i-am dat permisunea sa joace un joculet pe calculator si s-a imblanzit...![]()
![]()
off,off grele vieti cu gelozia asta...

![]()
![]()
purple_blue spune:

![]()
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
mj_girl spune:
M, I love you more
Dragele mele mrs-uri

Anumite obligatii sociale m-au tinut departe de voi
si in mod consitent si deliberat am decis sa plec fara nicio sursa care mi-ar fi permis accesul aici
, am zis ca putin dezintoxicare nu strica..
.. Dat fiind supliciul la care am fost supusa, sotu’ mi-a facut
de a avea in masina lui ce CD credeti?? asa ca drumul dus-intors a fost mai usor de suportat.....iar eu
drept rasplata in scurta vizita pe care am facut-o parintilor lui, tocmai ce le-am marturisit ca MJ e loveru’ meu
, na eram imbracata cu tricou’
....ce sa zic?
Ei au intrebat....
Am fost la o nunta....pot sa va spun ca miresica era o super dulce
, in ea si in fetele care s-au ingramadit sa prinda buchetu’ v-am vazut pe fiecare dintre voi...la ginerica....imaginatia nu prea mi-a functionat.....in perechea draguta de nasi am vazut-o pe nasica oana
cu nasicu’ ......nu va pot spune unde mi-a zburat gandu’ cand a venit tortu’ .
.....oricum catre dimineata...m-am retras, m-am scuzat frumos...am profitat ca sotu’ se daduse la discutii cu alti berbanti, printre fete n-am gasit nicio mrs MJ, asa ca nu prea aveam de ce sa mai stau p’acolo, noroc ca subcostientu’ m-a atentionat ca prin rucsac ar trebui sa fie mp3-u’
, am adormit fericita cu come togetheru’ meu
, nu va ganditi la chestii dirty da?
Kiss and touch, nothing much...![]()
P’aci am vazut ca a fost cam slaba miscarea.......ma astepatm deja la GP 5....oricum daca v-ati facut iluzii ca ati scapat de mine...imi pare rau sa va dezamagesc....![]()
![]()
mi-ati lipsit enorm

He is a special part of me !
anka77 spune:
draga mea, bine ai revenit

.
sper ca te-ai distrat bine, tortul a fost bun, buchetul prins......dar gata distractia s-a cam terminat asa ca hai la treaba ![]()
![]()
![]()
![]()
o dedicatie pentru tine , din concertul de la Munchen, care mie mi se pare f tare , nu e Come togheter, dar sigur iti va placea
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
mj_girl spune:

ankutza, multumesc...
merci,
sigur ca imi place,
ceva rost de party in seara asta?![]()
![]()
He is a special part of me !
anka77 spune: