Goldie Pants - 4
Raspunsuri - Pagina 13
astrojunkie spune:
Motanik, sa vezi bataie cand vii pai e normal asa ceva, furi omu', nu lasi tu un bilet, ceva? Party nexam, goldie pants nexam, io chibitam de pe margine, ca v-am zis ca mi-am gasit cetateanul afro-american cu perciuni, dar sa stii ca nu e frumos ce le faci fetelor. Ma org, discutam despre asta cand te intorci
iona2005 spune:
neazta
nuuuuu purple ramane cum am stabilit si impartim jumi juma ca doar tu m-ai botezat nu.. ce inspirata ai fost
anka tre' sa discutam ca si tu folosesti versuri din DD la semnatura....de Miss Dirty Diana mj_girl nu mai spun
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
anka77 spune:
Mei io la semnatura am versurile alea de mult.....asa ca nu se pune .
MJ tu ce faci? Lisa?Purple? trezirea!!!!!
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
lisa-marie spune:
Good morning, Mrs Michael Jackson!!!
Acum ca ne-am adjudecat fiecare sotul, vad ca unele deja pretind drepturi de autor..alea-alea.......vedetzi ca daca va aude MJ..imediat baga divort...
anka77 spune:
Pai de-aia zic....stai sa vezi atunci
poze si noi 2
lisa-marie spune:
eu una nu vreau sa ma risc....ca al meu e tocmai in perioada cand vroia sa isi demonstreze latura de bad macho....si nu vreau sa primesc prin fax actele de divort...fara drept de apel (ca mai are obiceiul asta)
asa..ca le las pe celelalte soate sa isi dispute drepturile de autor...poate-poate raman singura in harem...anka ia aminte de la mine..stai cumintzica ca nici al tau nu e f intelegator...
anka77 spune:
Da ma ciudati barbati ne-am tras!!!!!
Stau pe margine nu ma bag...mai bine ma duc sa imi clatesc okii cu neste Goldie de dimi , ca vad ca a mea cafea nu isi face efectul....lasa ca ma trezesc aia instant.
Caut ceva Hot sa postez aici sa ne trezim impreuna.Poate se supara ai nostri ca tragem cu okii la Golden,............ neaeeehhh nu cred.....da` mai stii?
poze si noi 2
iona2005 spune:
hahahaha ....divort de mine?never ever stiu io de ce..in plus nu ma lupt pt.mine ia bagati un oki la semnatura
Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
lisa-marie spune:
am aici o dedicatie pt ladies Mrs Jackson (am adaugat de la mine)
sa ne clatim ochii de dim dak ieri am dezertat cu toatele..
enjoy
anka77 spune:
hai ca impac pe toate....si nici ai nostri nu au de ce sa se supere ca nu e doar pe baza de goldie....multe lanturi , camasi albastre, glabene....alea-alea
poze si noi 2