Goldie Pants - 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

ei iaca, n-au decat sa se supere...ie-te na, parca noi ne suparam pe revistele sau site-urile lor deochiate ......
sa zica merci ca ne-am fixat atentia numai pe un singur exemplar......chit ca e el imbracat in diverse tinute...
ca doar suntem ladyes respectabile....nu umblam din boboc in boboc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

ei iaca, n-au decat sa se supere...ie-te na, parca noi ne suparam pe revistele sau site-urile lor deochiate ......
sa zica merci ca ne-am fixat atentia numai pe un singur exemplar......chit ca e el imbracat in diverse tinute...
ca doar suntem ladyes respectabile....nu umblam din boboc in boboc...

Hehehe, nu Lisa, io ma refeream la altceva.Adica "bad-ul tau" cu " camasa mea albastra" sa se supere ca ne uitam la Goldie..

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

mai yo...de cand mi l-am adjudecat pe "al meu" nu prea am mai avut timp de goldie pants...a se vedea ca v-am pus filmulet fara goldie........da nu se stie cand ma apuca iar galbeaza si pe mine..si va intoxic iar cu goldie..

deci, deocamdata nu se pune vb de suparare....he is the king now...

Mergi la inceput

doamne dumnezeule....ca sa vezi ca goldie sunt fixati bine in subconstient....ie-te ca si in filmul meu aparura cateva secunde...da ma jur ca nu mi-am dat seama..ziceam ca el al tau anka cu camasa albastra.....nu m-am uitat mai jos de brau (ca nu atentez la sotii vostri)

ei acum na....ce sa fac? dak s-o supara al meu....stiu eu cum sa-l impac

Mergi la inceput

gata...l-am impacat...ca se suparase foc....http://www.hamilton.edu/assets/mmlibrary/images/original/jackson21.jpg
i-am dat permisunea sa joace un joculet pe calculator si s-a imblanzit...
off,off grele vieti cu gelozia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

M, I love you more
Dragele mele mrs-uri
Anumite obligatii sociale m-au tinut departe de voi si in mod consitent si deliberat am decis sa plec fara nicio sursa care mi-ar fi permis accesul aici, am zis ca putin dezintoxicare nu strica.. .. Dat fiind supliciul la care am fost supusa, sotu’ mi-a facut de a avea in masina lui ce CD credeti?? asa ca drumul dus-intors a fost mai usor de suportat.....iar eu drept rasplata in scurta vizita pe care am facut-o parintilor lui, tocmai ce le-am marturisit ca MJ e loveru’ meu, na eram imbracata cu tricou’ ....ce sa zic? Ei au intrebat....
Am fost la o nunta....pot sa va spun ca miresica era o super dulce , in ea si in fetele care s-au ingramadit sa prinda buchetu’ v-am vazut pe fiecare dintre voi...la ginerica....imaginatia nu prea mi-a functionat.....in perechea draguta de nasi am vazut-o pe nasica oana cu nasicu’ ......nu va pot spune unde mi-a zburat gandu’ cand a venit tortu’ ......oricum catre dimineata...m-am retras, m-am scuzat frumos...am profitat ca sotu’ se daduse la discutii cu alti berbanti, printre fete n-am gasit nicio mrs MJ, asa ca nu prea aveam de ce sa mai stau p’acolo, noroc ca subcostientu’ m-a atentionat ca prin rucsac ar trebui sa fie mp3-u’, am adormit fericita cu come togetheru’ meu, nu va ganditi la chestii dirty da? Kiss and touch, nothing much...

P’aci am vazut ca a fost cam slaba miscarea.......ma astepatm deja la GP 5....oricum daca v-ati facut iluzii ca ati scapat de mine...imi pare rau sa va dezamagesc....
mi-ati lipsit enorm

He is a special part of me !

Mergi la inceput

draga mea, bine ai revenit.
sper ca te-ai distrat bine, tortul a fost bun, buchetul prins......dar gata distractia s-a cam terminat asa ca hai la treaba
o dedicatie pentru tine , din concertul de la Munchen, care mie mi se pare f tare , nu e Come togheter, dar sigur iti va placea

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

ankutza, multumesc...
merci, sigur ca imi place,
ceva rost de party in seara asta?

He is a special part of me !

Mergi la inceput