FIV Dr. ALBU DRAGOS
Raspunsuri - Pagina 19
anabel79 spune:
bune fetelor, am intrat in cursa cu dipheriline, am facut azi dimineata.
mire eu stiam a estradiolul nu trebuie sa depaseasca 1300 ca sa nu faci hiperstimulare...dr stie mai bine, e mai bine sa putini si de calitate.....
rica progesteronul de 100 se face o data pe zi, eu mi am luat din Germania de 250 si stiu ca asta se face la 3, 4 zile.Nasa mea a facut Prontogest din Italia de 100 si a facut unul pe zi.Ti ai facut progesteronul de cutiozitate?
Fetelor stiti dc inainte de et sotilor li s a recomandat antibiotice 3 pastile ptr ca si nasul meu in Italia a luat, si am vazut ca si la protocoalele din Austria cu 7 zile inainte de et se rec antibiotice sotilor.......
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
rica69 spune:
Anabel, eu iau oricum 200mg progesteron ovule la 8h, suplimentar ptr ca am sugerat eu mai fac si acest progesteron injectabil.
Si noua ne-a dat dr antibiotice, dar inainte de stimulare.
Cam pe cand o sa ai tu ET?
anabel79 spune:
Rica eu as avea punctia pe 24 mai si transfer la 3 zile, ma gandeam la blastocist dar mi e teama ca nu supravietuiesc embrionii, raman la transfer de 3 zile......ce departe ma gandesc eu nci macar n am inceput stimularea sunt doar la inhibare....viteaza mai sunt!!!!
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Mirela o sa vrei si tu sa faci progesteron injectabil? |
as cam vrea
eu am 6 fiole de 25 mg ramase de la fiv ul din ungaria, plus inca 2 fiole de proluton de 250 mg....ma bate gandul sa i propun sa le folosesc....macar sa fac 100 la inceput cum am facut in ungaria si restul apoi in functie de valoarea progesteronului...
in ungaria mai exista o forma de progesteron sub forma de gel....crinone parca se numeste...
mirela2 spune:
anabel si noi am luat antibiotice dar inainte de dipherelin
bafta si tie, acum ajungi pe 24 mai ai sa vezi ca trece repede timpul
rica69 spune:
Fetelor sunt cam suparata, pana acum aveam durere de sani acum mai putin, mult mai putin spre deloc. Asa am simtit si la fiv trecut. Offff
liana.berbec spune:
rica,
Eu nu am facut fiv dar am asteptat sa raman insarcinata vreo 3 ani. Am ramas in martie anul acesta si in ziua cand testul de sarcina a fost pozitiv (ziua 26 de menstra) nu aveam nicio senzatie legata de sani. Abia peste o saptamana s-a instalat acest simtom.
Fruntea sus.
Liana
7+