Bucurii de sept-oct 2006 in sarbatoare! (171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hello

eu azi n-am mai plecat la serviciu ca al meu copil m-a asasinat azi noapte, nici el nu e la gradi caci il doare in gat

Sephora, bine a revenit cu vesti despre Matteo....ce dragut e in pozele alea.

Cristina, cred ca e o experienta super interesanta sa stai printre copii care nu vorbesc limba ta....vezi tu ca ei tot se inteleg

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR, le doresc sanatate si mult noroc
si pt cei gradinitzari ...adaptare usoara

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa ma vezi Lilina ce experienta interesanta voi avea azi, cand voi fi la sedinta de parinti, care tot maghiara vor vorbi

Adina eu cred ca bine ai facut ca l-ai tinut pe Alex acasaa ieri si a mers Fabi singur la gradi. Banuiesc ca nu i-a fost prea interesant acasa fara Fabi, el fiind obisnuit de la nastere ca ei sunt 2. Cred ca asa e stimulat sa mearga la gradi, nedorind sa se mai desparta de fratiorul lui. I-ai aratat macar ca nu-i asa de bine acasa fara Fabi.

Eu sunt cam la pamant cu moralul. Nu demult am aflat ca mama mea are cancer...azi am aflat ca doctorii ii dau maxim 2 saptamani, poate nici atat. De 2 saptamani e un cosmar - shoc, speranta, iar soc si iar speranta...si acum vestea ca a mai ramas atat de putin...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La Multi Ani!" ADA , ERIKA si NICOLAS, sa cresteti mari si sa aduceti multe bucurii parintilor.

Sa va mai povestesc de gardi - ieri cand l-am dus pe Victor la gradi nu a mai facut crize de plans dar tot nu a fost bagat in seama de educatoare. Ieri la amiaz cand m-am dus dupa el era afara in mijlocul curtii apatic si cand pun mana pe el ardea de mama focului . O intreb pe educatoarea de dupa masa daca l-a vazut ca-i asa si spune simplu ca nu, iar cand ajung acasa Victor avea 39.5 febra. Am incesput sa-i dau Nurofen si m-am uitat in gatul lui care era plin de puroi si am sunat-o pe doctora si asa ca am inceput sa-i dau antibiotic. Dimineata m-am dus la gradi si am vorbit cu directoarea si am cerut ca Victor sa fie mutat in alta grupa. ASA CA DE LUNI VOM FI IN ALTA GRUPA.

Beatrix - ce gradinita frumoasa si plina de jucarii.

Sephora - am vazut invitatia lui Matteo - e tare frumoasa - ca printul tau de altfel.

Itzy - multumesc pentru urare . Ai un dar tare haios de a povesti.

Lilina - Vlad ii doresc acomodare usoara.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cristina - Multa putere sa poti trece peste tot. Totusi un termen de 2 saptamani mi se pare tare greu de dat cuiva. Eu cred ca trebuie sa traiesti cu speranta iar daca se intampla ceva nu pot sa-ti spun decat sa fii tare.Te pup.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Sarah Rebecca!

Cristina, imi pare nespus de rau si te cred cand spui ca esti in stare de soc. Iti doresc multa putere si nu uita ca suntem cu sufletul alaturi de tine!
Crisnemes, multa sanatate lui Victor! Foarte bine ca ai reusit sa-l multi in alta grupa, poate acolo va avea parte de mai multa atentie din partea educatoarei!
Eu ieri am sunat-o pe educatoarea Mariei. Planuiam de mai mult timp s-o sun dar nu am apucat. Am intrebat-o cum mai e Maria la gradi si mi-a spus ca e muuult mai bine ca la inceput, ca plange atunci cand pleaca taica-sau si mai plange din cand in cand, dar ca se joaca cu copiii, deseneaza... intr-un cuvant interactioneaza cu ei. M-am bucurat tare mult. Iar ieri cand s-a dus sotul s-o ia nici nu l-a observat, era preocupata sa se joace cu copiii si Cristi s-a ascuns si a mai lasat-o sa se joace. Mi-a spus educatoarea ca nu crede sa mai dureze mult pana se va adapta complet.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

La multi ani Sarah! Sanatate si o copilarie minunata sa ai!
Poate mai intra mami tau pe la noi sa ne spuna ce faci ca tareeeee deeeemuuuuuuuuuuuuult n-a mai intrat!

Gety, da, e ok pe pm! am vazut 3 gradinitze pana sa ma hotarasc la asta! cred ca prima impresie si prima persoana pe care o intalnesti cantaresc mult! si asta are bubele ei evident, dar per ansamblu e ok!
lilino, pe nazdravanul tau l-am uitat ieri! insanatosire grabnica si sa mergeti cu drag la gradi! am vrut sa-ti zic ca probabil ii e greu, ca daca face nazdravenii trebuie sa suporte si consecintzele! banuiesc ca-l pun in time out si iti dia seama cat d efain e, tu sa stai si ceilalti sa se joace! asta vroiam sa intreb, cum procedeaza?
Cris, insanatosire grabnica si voua! tare nasoala faza! oricum, ar trebui s avorbesti totusi cu directoarea despre astfel de faze! adica totusi, e vorba de copii, trebe sa pice din picioare ca sa reactioneze educatoarele? sper sa aveti mai mult noroc la noua grupa!
Adina, imi pare rau ca Alex plange! Nu stiu ce sa te sfatuiesc, intreaba educatoarea, vezi ce zice si ea! Azi cum a fost?
CristinaG, ma bucur sa aud ca Vladutz e ok cu gradinitza! Cat depsre partea cealalata, m-ai lasat masca! Nici nu stiu ce sa-ti zic! Multa putere si sunt alaturi de tine cat pot!
Lexi, vezi ca incet incet o sa fie bine!Perseverenta si consecventa! Acum pana pleaca buni probabil va plange un pic mai mult dimineatza, dar sunt convinsa ca se va rezolva! eu ti-am zis, stiu un singur caz si a durat 4 luni toata acomodarea!

Noi aseara am avut primul accident! un biciclist (copil la 12 ani) mergea inainte dar s euita in spate dupa un prieten si a intrat direct in eric! si asta in parc, unde e ditamai semnul ca e interzis accesul cu bicicletele! Avem un ditamai cucui in frunte, noroc cu parul ca nu se vede! Eric mai mult s-a speriat si plangea cand isi punea mana la frunte si simtea umflatura! Celalalt, din impact a fost aruncat pe iarba, dar n-a avut nimic! Mai mult s-a speriat si el!
Ca-i pare rau, eu stiu ca-i pare dar el nu vede semnul ac e interzis cu bicicletele? A venit si mama copilului, am stat de vorba, ca sa mergem la spital, cerut scuze, faze de atsea! I-am zis sa se gandeasca de 2 ori daca chiar e ok sa ignore semnele! De data asta a avut norc, dar poate daca viitoare poate fi mult mai grav! La Eric a fost mai nasol pentru ac era pe asfalt si a cazut cu fruntea de astfalt!

Ca mi-am adus aminte, Rares si Raducu cum se mai descurca la gradi?

Va pup,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aoleu, beatrix, ce nasoala faza cu bicicleta! Un mare lui Eric sa-i treaca repede cucuiul. Ce inconstienta acea mama sa-si lase copilul cu bicicleta in parc in ciuda interdictiei... Foarte frumoase pozele!
Sephora, ce mare s-a facut Matteo! Si din ce in ce mai frumos!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Crisnemes, cata nepasare fata de starea copilutilor. Macar sa-l fi vazut mai apatic si sa te fi sunat sa vii sa-l iei acasa sa-i dai tratamentul de rigoare. Iar rosul in gat cum de l-a facut asa repede?

Cristina, am googalit despre Montessori. Mi se pare interesanta tehnica de predare. Acum sa ma inspir si eu din materialele respective si sa fac rost de ele. Castronele am eu. Cu bilutele e mai greu! Ce bine ca ti-ai rezolvat problema cu tastatura!

Sephora, frumoasa gradinita, frumoase torturile si frumos baietelul tau cu parul saten si ochii negri!

Beatrix, sa-i treaca cucuiul repede lui Eric. Mamica raspectiva ar fi trebuit sa plateasca o amenda ca n-a fost atenta la copilul ei!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, despre vestea pe care ai primit-o despre mama ta. Dumnezeu mai face si minuni. Mai exista o speranta.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.5,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

CristinaG, iti dorim multa putere! Trebuie sa fie cumplit de dureros, suntem alaturi de tine!

Vad ca Bucuriile au inceput sa se acomodeze cu mersul la gradinita. Mult succes in continuare.

Lexi, ai vazut ca uneori aparentele inseala? Si voi care credeati ca Matria nu se acomodeaza deloc.

Roxana, intr-un fel este bine sa va puneti problema ca poate una dintre educatoare nu este ok in relatia cu copii. Totusi, fara exemple concrete cred ca exista riscul ca directoarea sa nu va ia in seama.

Monica, felicitari Cosminei pt inceputul gradi! Si, cu scuzele de rigoare pt intarziere, ii urez La Multi Ani, sa fie sanatoasa si iubita!

Apropo de ziua de nastere, am definitivat pregatirile pt petrecerea lui Dudu; am gasit o locatie unde, in afara de meniul copiilor, putem aduce noi restul. Astazi am impartit invitatiile, am cumparat decoratiunile si cadoul pt sarbatorit, am angajat animator. Nu o sa va vina sa credeti: Dudu a tinut neaparat ca invitatul special la ziua lui sa fie de fapt o invitata, mai precis Zana Verde din Veronica. Speram sa fie un eveniment reusit.

In ceea ce priveste sanatatea, vad ca operatia la puti s-a vindecat aproape complet; maine mergem la control, dar dat fiind faptul ca nu mai are dureri, inclin sa cred ca este ok. Acum insa a aparut o alta problema; face foarte des alergii (prurigo strofulos) si pediatra a ajuns la concluzia ca este cazul sa ne trimita la alergolog. Am incercat sa ne dam seama care este cauza, dar nu am reusit. Iar bubitele sunt foare suparatoare: seamana cu cele de varicela (pustule cu lichid), il mananca, lasa urme. Dar sunt sigura ca ii dam noi de capat pana la urma.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput